Νέο χτύπημα στα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών απο το Τ.Δ Πύργου

Νέο χτύπημα στα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών απο το Τ.Δ ΠύργουΗ σύλληψη 4 ατόμων για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και 8 για απόπειρα αγοράς και χρήσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στο Λευκοχώρι Γαστούνης, αποτελεί ….
το νέο χτύπημα της Αστυνομίας στο κύκλωμα διακίνησης εξαρτησιογόνων και παραισθησιογόνων ουσιών.

Εδώ και αρκετές μέρες οι άνδρες της Δίωξης, είχαν την πληροφορία οτι 2 άτομα, ένα 50χρονο και ένα 43χρονο, που διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης.

Σήμερα το πρωί 13/07 και ώρα 09:15 συνέλήφθει ο 50χρόνος έχοντας στην κατοχή του 4,2g χασίς και 2 ζυγαριές ηλεκτρονικής ακριβείας, με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης.

Στις 09:20 στην περιοχή του Λευκοχωρίου συνελήφθη ο 43χρονος, στην αγροτική περιοχή που διαθέτει σταβληκές εγκαταστάσεις, μέσα σε καλλιέργεια καλαμποκιού, για καλλιέργεια 13 φυτών ινδικής κάναβης,ύψους 1ος μέτρου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο δράστες συνεπικουρούμενοι από έναν 33χρονο και έναν 21χρονο διέθεταν την ποσότητα σε τοξικομανείς της περιοχής.

Τα δύο αυτά άτομα τα χρησιμοποιούσαν ως παρατηρητές και τσιλιαδόρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν θα πέσουν στα χέρια των Διωκτικών Αρχών.

Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον “ξενοδόχο”!

Κατά την διάρκεια της παρουσίας των Αστυνομικών στον χώρο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διακίνηση, 8 άτομα προσήλθαν με σκοπό να αγοράσουν ποσότητα για χρήση.

Όπως διαπιστώθηκε είχαν κάνει και οι 8 χρήση την προηγούμενη μέρα, με αποτέλεσμα να συλλυφθούν από τους Αστυνομικούς για χρήση και απόπειρα αγοράς.

Και οι 12 θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *