Γίνε και εσύ ένας από τους συντάκτες του

Η κρίση που βιώνει ο λαός μας είναι υπαρκτή και προήλθε ξεκάθαρα μέσα από οργανωμένες ληστοσυμμορίες, οι οποίες αλληλεπιδρώντας με την εκάστοτε εξουσία, κατάφεραν να μετατρέψουν τα κόμματα σε σωστές πελατειακές πυραμίδες, εκμεταλλευόμενοι τις….
ανάγκες και τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς.

Ο ρόλος της δημοσιογραφίας σε όλο αυτό το πανηγύρι; Πρωταγωνιστικός. Με τις “διανοούμενες πόρνες” (όπως αποκάλεσε τους δημοσιογράφους ο επί σειρά ετών διευθυντής σύνταξης των New York Times John Swinton) να ενεργούν ως ενορχηστρωτές της συστημικής αλητείας έναντι ενός ολόκληρου λαού, την κοινή γνώμη του οποίου κατάφερναν και ακόμα και σήμερα προσπαθούν να διαμορφώσουν προς όφελος των εντολεών τους, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των μεγαλοαφεντικών τους.

Το e-Volos.gr, ως φυσική εξέλιξη του “Marconi Radio 96,1 F.M.”, στην ιδιοκτησία δημοσιογράφων και όχι επιχειρηματίων ή εργολάβων παντός τύπου, αν και σήκωσε πιανιά και βγήκε στην φουσκοθαλασσιά, που προκάλεσαν τα απόνερα των αποβατικών του 3ου Οικονομικού Ράιχ στη χώρα και στον τόπο μας, μόλις τον περασμένο Ιουλίο, κατάφερε και εν τέλει, πέραν της πρώτης σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην ελληνική περιφέρεια, αποτελεί και τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο όσων επιβουλεύονται διάφορα για την Μαγνησίας μας, σωστό καθημερινό αγκάθι στα σχέδιά τους.

Οι περισσότεροι από εμάς; Λάτρεις του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, που όμως ποτέ νωρίτερα δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούμε ελεύθερα. Το e-Volos.gr έγινε για εμάς κυριολεκτικό καταδιωκτικό έναντι των ως άνω αποβατικών. Και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές, κυρίως όμως τις αγωνίες ενός λαού, του λαού του Βόλου και της Μαγνησίας και μάλιστα απαξ ημερησίως στο πλευρό του, μαζί του και εμείς στους δρόμους της ανατροπής.

Χέρια σίγουρα χωράνε ακόμα πολλά για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της ΑΝΤΙ-δρασης στην δράση των πολιορκητών και των εγχώριων συνεργατών τους. Και είμαστε σίγουροι ότι εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί ακόμη σαν εμάς, που φαντασιώνονται την δημοσιογραφία ως λειτούργημα και όχι ως όχημα που θα τους οδηγήσει στον συστημισμό και εν συνεχεία στην αναξιοπρέπεια.

Το e-Volos.gr λοιπόν τολμάει και για άλλη μία φορά πρωτοστατεί, επιδιώκοντας την γνωρίμια με όλους εσάς, σκοπεύοντας στην ανακάλυψη των νέων μας συντρόφων σ’ αυτό το καθημερινό παιχνίδι ανυπακόης στα κελεύσματα της εξουσίας.

e-Volos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *