ΘΡΙΛΕΡ! Γιατί η Αστυνομία ξαναπιάνει από την αρχή την υπόθεση του Βαγγέλη;

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα από τις 6 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέα στοιχεία….

H Αστυνομία θα προχωρήσει σε νέο γύρο
καταθέσεων ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Στόχος της είναι να εδραιώσει με επίσημες καταθέσεις το πιθανό κλίμα εκφοβισμού εναντίον του αγνοούμενου φοιτητή, με καταγγελίες συγκεκριμένων περιστατικών, γεγονός που θα βοηθήσει στο να εντοπιστούν ενδεχόμενοι ηθικοί αυτουργοί της εξαφάνισης, αλλά και να χτίσει εξ ολοκλήρου το παζλ της ψυχολογικής κατάστασης του νεαρού όταν εγκατέλειψε τα πάντα πίσω του και χάθηκε από προσώπου γης. Η αστυνομία δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας, εξ ου και θεωρεί εξαιρετικά ουσιώδες το να εμβαθύνει στην καθημερινότητα, τις συναναστροφές, αλλά και την ψυχοσύνθεση του Βαγγέλη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημα για τυχόν συμβάντα εκφοβισμού ή άσκησης βίας εις βάρος του Βαγγέλη ενώ ο συγκάτοικός του, μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ τόνισε πως ο ίδιος ο Βαγγέλης δεν του είχε ποτέ αναφέρει κάποιο τέτοιο περιστατικό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *