Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωλοτούμπας

Αυτόν τον καιρό διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωλοτούμπας, στο οποίο συμμετέχουν νέοι και γεροι απ’ όλη την Ελλάδα, από πολλά κόμματα και σημειώνονται πολλά και σπουδαία ρεκόρ.

Πρωταθλητής στην Κωλοτούμπα φυσικά ο Ολυμπιονίκης του είδους Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή είναι μνημονιακός και ….
Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο είναι αντιμνημονιακός.
Τις Κυριακές ξεκουράζεται λέγοντας “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”…
Βέβαια καταφέρνει και ελίσσεται και εντός ελαχίστων λεπτών.
Χτυπά τη γροθιά στο μαχαιρι για τις επικουρικές συντάξεις και μετά από λίγο υπογράφει το τσεκούρωμά τους, αυτοθαυμαζόμενος επειδή τις έσωσε κόβοντάς τις. Παράνοια…

Δευτεραθλητής, με ασημένιο μετάλλιο, ο μαιτρ του είδους, ο Σεργκέι Μπούμπκα του “ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή” ο Γιώργαρος ο Καρατζαφέρης με τον Αη Γιώργη τον καβαλάρη στο πλάνο πίσω του…
Απ το Μάη του 2010 μέχρι το Φλεβάρη του 2012 υπήρξε ο φανατικότερος μνημονιακός.
Αλλά επειδή ξέρουμε ότι έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με το Άγιο Πνεύμα (ποιος ξέχασε το περιστέρι στον ώμο του, ανήμερα Θεοφάνεια;), του ‘ρθε ξαφνικά η επιφοίτηση και… -τσουπ!- παρ’ τον απ’ την άλλη μεριά!
Σε αντίθεση με τη Γουίτνευ Χιούστον, πλάι στη μπανιέρα του Γιώργαρου δε βρέθηκαν χάπια, αλλά καρότα.
Άμα κάποιος είναι λαγός…

Χάλκινο μετάλλιο κερδίζει ο Γιώργος ο Παπανδρέου (ΓΑΠ Ή Τζέφρι για τους φίλους).
Ο σοσιαλιστής των 5 ηπείρων, η λαιμητόμος του καπιταλισμού, ο πολίτης του κόσμου (του), ο Τσε Γκεβάρα των φτωχών που πιστεύει στη Διαρκή Επανάσταση, γι αυτό και αφού ολοκλήρωσε την επανάστασή του στην Ελλάδα, μάζεψε τα μπογαλάκια του και κίνησε για τόπους μακρινούς και ξένους για να μεταδώσει τη φλόγα του σοσιαλισμού.
Η Κόστα Ρίκα ποτέ δε θα ξεχάσει τον αντικαπιταλιστικό λόγο του μεγάλου προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που κατακεραύνωσε τον καπιταλισμό, κάνοντάς τον να τρέμει.
Στην Ελλάδα πάλι, μεγάλο τμήμα του παπαδρεικού μπλοκ καταψηφίζει -όλως τυχαίως- το Μνημόνιο 2 και διαγράφεται πάραυτα από τον Γιώργο. Μέχρι κι η Ξενογιαννακοπούλου!!!
Please mind the GAP between Socialism and Barbarism…

Αν και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, δυστυχώς έχασε τη θέση στο βάθρο ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος τον Οκτώβρη κουνούσε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό να υπακούει την Κυβέρνηση της Τρόικα και να μην αντιδρά, ενώ εχθές ξεσπάθωσε ο άνθρωπος ενάντια στον Σόιμπλε.
Οι πέτρες χωρίστηκαν, ο ουρανός κοκκίνισε, η Γης σείστηκε, όταν ο Κάρολος Παπούλιας ανεφώνησε “και ποιος είναι ο Σόιμπλε; Και ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Οι Φινλανδοί;”
Στα αμείλεκτα ερωτήμτά του να προσθέσω “Πού είναι ο Βάγκνερ; Που ‘ναι ο Πουτσίνι;” (που τραγουδούσε και κάποιο Παρατράγουδο της Πάνια).
Μπορέι ο Κάρολος να ‘χασε τα μετάλλια, αλλά εξασφάλισε μια θεση στα Παρατράγουδα της Αννίτας όταν με το καλό ξανανοίξει το Αλτερ.
Ως τότε παραιτήθηκε του μισθού του.
Ε βέβαια, με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, μέσα σε 7 χρόνια προεδρίας έχει βγάλει όσα κι ο Μέσσι στην Μπαρτσελόνα…
Και δεν ξέρω ποιος απ’ τους δυο έχει πιο ανοιχτοχέρηδες χορηγούς…

Πέμπτος έρχεται ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος και το σημιτικό μπλοκ, οι οποίοι κριτίκαραν τη Μνημονιακή πολιτικη, όσο κυβερνούσε μοναχούλι το GAP.
Μόλις πήραν τα πόστα αυτοί -να ναι καλά ο Ψυχάρης κι ο Μπόμπολας!- τότε γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως ΓΑΠ και παρέα με τον…

…έκτο της τελικής βαθμολογίας Φώτη Κουβέλη προπονούνται εντατικά για τη μεγάλη κοινή κωλοτούμπα με διπλό τόλουπ και κατεύθυνση την κοινή ανάληψη της εξουσίας, μόλις φάει τη φόλα -που δε θα αργήσει- κι ο “Αντωνάκης ο αντιμνημονιακός”.
Ο Φωτάρας ψηφίζει ΟΧΙ αλλά μας λέει ότι είναι αναγκαίο και αναπόφευκτο το ΝΑΙ.
Καλωσορίζει με ανακούφιση τον Παπαδήμο αλλά δε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Τον υμνούν ολημερίς κι ολονυχτίς τα ΜΜΕ των εργολάβων και των μεγαλοεκδοτών, αλλά καταγγέλλει τα οργανωμένα συμφέροντα.
Καταψηφίζει το Μνημόνιο, αλλά μας κουνά το δάχτυλο επιδεικτικά όταν διαδηλώνουμε εναντίον του.
Κλαίει για μας, αλλά άμα κλάψουμε εμείς για μας, είμαστε “λαικιστές”.

Ας δούμε λοιπόν την κατάταξη των δυνάμεων με άξονα το Μνημόνιο και κριτή το χρόνο.

Μάιος 2010
Μνημονιακοί: Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη, Κουβέλης

Αντιμνημονιακοί: Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα και… Κουβέλης

Φεβρουάριος 2012
Μνημονιακοί: Σαμαράς, Μπακογιάννη, Κουβέλης

Αντιμνημονιακοί: Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Παπαρήγα και… Κουβέλης!

Σταθεροί στις θέσεις τους μόνο Μπακογιάννη απ’ τη μια μεριά και Τσίπρας, Παπαρήγα απ’ την άλλη.
Σταθερός στις αντιθέσεις του ο Κουβέλης, ο οποίος κερδίζει και το βραβείο FAIR PLAY της Ομοσπονδίας, αφού είναι με όλους, για να μη στενοχωρήσει κανέναν!

ενώ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ επιβεβαιώνουν το χρησμό: “εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις”!


http://toixo-toixo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *