ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ: Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Από χθες όταν για πρώτη φορά έφερα στην επιφάνεια όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του γάμου του Ανδρέα Μπάρκουλη και της Μαρίας έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος απειλών. Όχι τόσο σε μένα αλλά σε εκείνους που τόλμησαν να γράψουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων άνοιξε ο νεαρός Κώστας Κανελλόπουλος και σήμερα η μητέρα του και πρώτη κουμπάρα που δεν πάντρεψε ποτέ το ζευγάρι Τζίνα Μιστιλίογλου.

Η κυρία αυτή μου έστειλε ένα email χθές το βράδυ στο οποίο παραθέτει τα γεγονότα όπως εκείνη βίωσε. Και εγώ το παραθέτω αυτολεξεί, με τη δέσμευση να κοινοποιήσω τις απαντήσεις τόσο του ζευγαριού αλλά και των λοιπών εμπλεκομένων, όταν αποφασίσουν να μιλήσουν. Η κ. Μιστιλίογλου μου γράφει

« Όπως γνωρίζεις και όλοι οι δημοσιογράφοι βεβαία εγώ ήμουν η κουμπαρά……όμως ενημερώθηκα 2 μέρες πριν το γάμο πως θα είναι η Δέσποινα Ταρατοριδου που έχει τον πολυχωρο όπου έγινε ο γάμος…..η κύρια Μπάρκουλη λοιπόν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως το κάνει αυτό για να βγάλει την υποχρέωση στην Δέσποινα για όλα όσα έκανε δωρεάν για το ζευγάρι…..καμία αντίρρηση γι αυτό…..όμως επειδή εγώ δούλευα στο σπίτι του κυρίου Δαναού και τους έκανα την γνωριμία δεν γνώριζα ότι θα είναι ο συντονιστής όλου του φιάσκου…..δεν με πείραξε αυτό….με πείραξε ότι μας είχαν κι έμενα και τον γιο μου γραμμένους εντελώς λες και ήμασταν άγνωστοι και φυσικά δεν ήμασταν στο νυφικό τραπέζι άλλα στο διπλανό…..μου είχε πει η κύρια Μπάρκουλη ότι με ήθελε διπλά της ενώ στην πραγματικότητα ήμουν μακριά και ο κύριος Δαναός πρόσβαλε συνεχώς τον γιο μου με ύφος απαράδεκτο…..φυσικά ενώ η κύρια Μπάρκουλη τον έβριζε συνεχεία πριν το γάμο και τον αποκαλούσε λιμόνιο ξαφνικά βρέθηκε διπλά της στο νυφικό τραπέζι……μετά το πανηγύρι λοιπόν όταν αποφάσισαν να πάνε σε νυχτερινό κέντρο ζήτησαν να πληρώσουμε για να πάμε μαζί τους και φυσικά αυτό δεν έγινε και φύγαμε μαζί με τον γιο μου με ταξί που το πλήρωσε ο κύριος Δαναός…..με λίγα λόγια μας ξεφτίλισαν με το γάντι. ΛΟΙΠΟΝ….ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ( Ολοι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ…..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ……ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ…..ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!!!!! ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ……ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ !!!!!!!»

πηγή: Nassos blog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *