Βλέποντας και κάνοντας η κυβέρνηση, μέχρι τα μέσα Μαΐου

Πάμε σε εκλογές αν βρεθεί έστω κι ένας βουλευτής να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραµµα. Ο πρωθυπουργός είναι έντονα προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει τόσο η κυβέρνηση σε διάφορους τομείς όσο και για τα καθημερινά κρούσματα «απειθαρχίας» στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας. Γι΄ αυτό, όπως έλεγε χθες σε…..
στενούς του συνεργάτες, στην περίπτωση που υπάρξει κρούσμα διαφωνίας και μη ψήφισης, έστω κι από έναν βουλευτή, του λεγόμενου Μεσοπρόθεσμου Προγράµµατος, (βλ. νέα σκληρά μέτρα), στα μέσα Μαΐου, τότε θα προσφύγει άμεσα σε πρόωρες εκλογές. Τελικά μάλλον έχει δίκιο ο Κώστας Σημίτης όταν λέει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι στη λογική «βλέποντας και κάνοντας»…

www.kentrinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις προσεχώς. Το νέα μέτρα προβλέπουν μικρότερο δημόσιο τομέα και αυτό δεν ταιριάζει με το Πασοκ.
    Θα δούμε και θα ζήσουμε πολλά το επόμενο διάστημα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πατέρα τ΄ άκουσες τα νέα;

    άκου λοιπόν πατέρα για να μάθεις και νά ΄σαι περίφανος για το γιό σου μιας και σε ξεπέρασα εγώ πατέρα κατά πολύ.
    Στην πατρίδα του πατέρα σου και παππού μου Γεωργίου Παπανδρέου διοικώ εδώ και ενάμισυ χρόνο.
    Σκέψου πατέρα ότι μέσα σέ μισό χρόνο κατόρθωσα και τους έβαλα στο ΔΝΤ και τους κουβάλησα την Τρόικα ώστε να τους κάνουν κουμάντο άλλοι και όχι εγώ.
    Με τους Γερμανούς τα κανόνισα και δέχονται να τους ξεπουλήσω μερικά βραχάκια και βουνοκορφές ώστε να έχουν και αυτοί οι άνθρωποι ένα πάτημα σ΄αυτή την γωνιά γής.
    Οι Φίλοι μας οι Τούρκοι με ευχαρίστησαν σε μια μεγάλη γιορτή των διπλοματών στο Ερτζορούμ που τους παραχωρώ το Αιγαίο όλο και μπορούν τώρα με τα πολεμικά τους να φτάνουν μέχρι τον Ναύσταθμο στην Σαλαμίνα.
    Στην Θράκη δε, θα ανοίξουν σε κάθε χωριό πλέον προξενική αρχή για εξυπηρετούν τους πολίτες τους.
    Με τους Ρώσους και τους συμπατριώτες μας τους Αμερικανούς τα βρήκα και με κείνους.
    Οι συμπατριώτες μας οι αμερικάνοι θα με προάγουν στα μεγάλα πόστα του ΟΗΕ (ΟπωςΗρθαΕφυγα).
    Τον Καραμανλή τον έσβησα ἡ μάλλον χάθηκε απο μόνος του αυτός. Τους ραγίαδες εδώ τους πηδάω κανονικά οχι οπως εσύ που τα ειχες όλα ρεμούλα. Εδω έχει μόνο μαστίγιο και όποιος σηκώσει κεφάλι θεωρείται αντικαθεστωτικός και φυσικά τρομοκράτης. Αυτό βέβαια αφού πρώτα τους είπα οτι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.
    Με τον Πάγκαλο δεν έκανα την δικιά σου βλακεία να τον εκδιώξω όπως εσύ απλώς τον έβαλα να παίζει το ρόλο του Μπουλντόκ μιας και του πάει και σωματικά. Το φίλο σου τον Ακη λέω τώρα να τον αμολύσω γιατί όταν ηταν στην κυβέρνηση του κινέζου έκανε βλακιούλες και τον πήραν είδηση. Βέβαια θα προσπαθήσω να πέσει στα μαλακά γιατί είναι και μεγάλος άνθρωπος κι αυτός και παντρεύτηκε κι αυτός όπως και συ στα 80ντα του.
    Με την υγεία τα πάω πιστεύω καλά. Εχω βάλει εκεί τον Λοβέρδο για να καθαρίσει και να τον καθαρήσουνε. Την Αννούλα μας την έβαλα στο Παιδείας που του άλλαξα το όνομα και το είπα "δια βίου μάθησης" και τα θρησκευτικά τα άφησα απέξω οπως το ήθελες και συ. Εχω και την Κατσέλη για να κρατάμε και τους τύπους και το μούτρο τον Βενιζέλο τον έβαλα στο άμυνας για να τον ξεκάνουνε. Βλέπεις πατέρα τα κατάφερα καλά.
    Το καλύτερο όμως ερχεται τώρα πατέρα.
    Εσύ πατέρα με κόπους, βάσανα και αγώνες των άλλων έφτιαξες το πασοκ και κυβέρνησες την Ελλάδα και εγώ σαν αντάξιος γιός αφου προδώσω πρώτα και διαλύσω το ελληνικό κράτος και έθνος σκέφτομαι να διαλύσω και το πασοκ γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται.
    Ομως πατέρα δεν ξέρω πως να φύγω μετά από δώ. Με ελικόπτερο, αεροπλάνο ή με πολεμικό πλοίο.
    Μάλιστα προχθές μου έγραψε και ο σύντροφος και φίλος μας Μουμπάρακ, και λέει οτι με περιμένει να πάω και εγώ εκεί που είναι τώρα, ξέρεις πατέρα έφυγε οικιοθελώς απο Αίγυπτο, περιμένει δε και τον σύντροφο Καντάφι να πάει εκεί.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΌΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΥΒΕΡΝΗΣΑ
    ΝΑΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ !

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Το Πασοκ είναι εδώ ενωμένο ΔΝΤ!
    Ζήτω ο Τζέφρυ, ο μεγαλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Με τις συγχωνέυσεις στο δημόσιο θα υπάρξουν υπάλληλοι που θα περισεύουν και προφανώς θα απολυθούν. Το είπε καθαρά και ξάστερα πριν από λίγο ο Πρετεντέρης στις ειδήσεις (με πολύ χαρά μάλιστα. Ρουφάτε το αυγό σας μάγκες τώρα, πασοκ ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ?????
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.?
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΙΝΑΙ?ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΟΔΩΡΑ.ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΡΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *