«Να απομακρυνθούν άμεσα οι μετανάστες»

«Να απομακρυνθούν άμεσα οι μετανάστες»Την άμεση απομάκρυνση των 812 παράνομων μεταναστών, οι οποίοι για δεύτερη εβδομάδα, βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, ζήτησε η …….
πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά, μιλώντας στην εκπομπή «Περισκόπιο της Περιφέρειας» του 102 FM της ΕΡΤ 3.

Επιπλέον, σύμφωνα με το seleo.gr, ζήτησε τη διασφάλιση όλων όσων προβλέπονται από τα Προεδρικά Διατάγματα, για την ασφάλεια και την υγεία των Αστυνομικών, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. «Δεν μπορούν 40 Αστυνομικοί και μια διμοιρία των ΜΑΤ να φυλάνε 812 ανθρώπους και μάλιστα σε εγκαταστάσεις εκπαιδευτικού ιδρύματος. Πρόκειται για βίαιη κατάλυση του εκπαιδευτικού δικαιώματος, εν πρώτοις. Επιπλέον, δεν υπάρχει περίφραξη και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επιχειρηθεί μαζική απόδραση, επεισόδια ομηριών, κρούσματα ασθενειών, μια και δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις οι άνθρωποι αυτοί και δεν έχει εγκατασταθεί ιατρική μονάδα του ΚΕΛΠΝΟ».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *