Στυλίδα:Θέλουμε γραπτές δεσμεύσεις και χρονοδιάγραμμα για τα διόδια

Μετά τα διόδια σειρά έχει ο βιολογικός καθαρισμός…

Με θέμα τα διόδια και τις τελευταίες εξελίξεις συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας.
Ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος ενημέρωσε το σώμα γιατί έγιναν όλα τόσο γρήγορα και δεν προηγήθηκε συνεδρίαση το Δ.Σ. <<ενώ βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία για το θέμα των καρτών, ξαφνικά πήραμε τελεσίγραφο ότι οι…..
κάρτες δεν ισχύουν.Έπρεπε να αντιδράσουμε άμεσα και δυναμικά >>, είπε ο Δήμαρχος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για την συμπαράσταση και την υποστήριξη στην περιπέτειά του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να στείλει επιστολή στον αρμόδιο υπουργό, με την οποία θα ζητήσει οι προφορικές δεσμεύσεις να γίνουν συγκεκριμένες και γραπτές. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει και χρονοδιάγραμμα το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά, για τις απαλλοτριώσεις και τους παράδρομους.

Το επόμενο καυτό θέμα, που πρέπει να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση ο Δήμος Στυλίδας, είναι το αυτό του βιολογικού καθαρισμού.
Ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων, να συναντηθούν το Σάββατο για να συζητήσουν το θέμα το ο΄ποίο ο νέος Δήμαρχος δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ως ένα διαρκές έγκλημα!!!

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΛΕΤΣΟΥ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ….ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ…….ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ…..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ……ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ……………ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΕΛΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ………

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *