Αφγανοί θα διακινούσαν ενάμισι κιλό χασίς στην Άρτα

 Αφγανοί θα διακινούσαν ενάμισι κιλό χασίς στην ΆρταΜεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης ετοιμάζονταν να «ρίξουν» στην Άρτα τρεις μετανάστες από το Αφγανιστάν, που …
συνελήφθησαν με σχεδόν ενάμισι κιλό στην κατοχή τους! Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω τους, δείχνουν ότι ήδη είχαν πουλήσει ένα μέρος της αρχικής ποσότητας.
Οι τρεις αλλοδαποί έπεσαν στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα κιλό και 340 γραμμάρια κάνναβης καθώς και 500 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.
Έτσι, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αυτόν που τους προμήθευσε το χασίς, σύμφωνα με το protothema.gr
Δεκάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, ύψους από 65 εκατοστά ως 2,40 μέτρα εντοπίστηκαν σε μη καλλιεργημένο έδαφος στο Δέλτα του Έβρου.
Όπως διαπίστωσαν οι λιμενοφύλακες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, τα χαμόδεντρα ήταν αυτοφυή και δεν είχε γίνει συγκομιδή. Έτσι, ξεριζώθηκαν και και θα σταλούν στη Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για ανάλυση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *