Η ανίκανη κυβέρνηση έχει στόχο να διαλύσει την χώρα!

Προδότες όλοι τους!

Το θέμα έχει ξεφύγει προ πολού,η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του πασόκ είναι για τα πανηγύρια και μπορεί να θεωρηθεί ως επικίνδυνοι για την Ελλάδα.Από το ”λεφτά υπάρχουν” έφτασαν στο ”όχι άλλα μέτρα”, μύπως είμαστε…
τόσο βλάκες όλοι οι Ελλήνες που μας κοροϊδεύουν τόσο πολύ εδω και 1.5 χρόνο;;;Ξύπνατε πρίν να είναι αργά,η Ελλάδα είναι χρεωκοπημένη δεν μπορεί να….
κάνει βήμα αν δεν ρωτήσει το ΔΝΤ,με λίγα λόγια δεν υπάρχει μέλλον σε αυτήν την χώρα.Μέτρα θα παίρνονται συνέχεια μέχρι να γίνουμε εντελώς δούλοι τους και να τους πουλήσουμε σε εξευτελιστικές τιμές τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας.Ολοί μας πρέπει να καταλάβουμε ότι μας κυβερνάν προδότες που δεν νοιάζονται καθόλου για μας άλλα για το δικό τους συμφέρον.Τά λόγια είναι περιττά αν συνεχείσουμε με αυτούς καταστραφήκαμε!

epanastasi-gr.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ Α Κ Ο Μ Α ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΑ!!!!
    ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΗΛΙΘΙΟΙ???
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΜΑΤΑ???ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 50αρια χρονια…..
    Σας παρεδωσαν στους διεθνεις αλητες-τοκογλυφους για να δουλευετε κ εσεις κ τα παιδια σας για ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ !!!!

    Ε ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙς ΕΛΛΗΝΕς

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ??? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΧΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κλίκες, συμμορίες, κοπάδια, όχλοι. Η ανίκητη δύναμη των ενωμένων Ηλιθίων

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *