Μετά το Τ.Τ. μήπως έφτασε και η «ώρα» της ΕΤ.Α.Δ.??

Με χαρά βλέπουμε να ξηλώνεται αργά αλλά σταθερά το πουλόβερ των αμαρτωλών εταιρειών που έχουν ρημάξει τις….

οικονομίες του ελληνικού λαού.

Ελπίζουμε μετά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να πάρει σειρά και η ευνοημένη για πολλούς και από πολλούς , Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Πρόκειται για το τέκνο που προήρθε από την «παρά φυσιν» ένωση της «αμαρτωλής ΕΤΑ» μετά της και της άλλης …θεραπαινίδας ΚΕΔ!!!! Παρένθετοι βέβαια γονείς θεωρούνται ασφαλώς και η « ΑΘΗΝΑ 2004» και τα « Ολυμπιακά Ακίνητα».
Στην ΕΤΑΔ λοιπόν το παρτυ συνεχίζεται . Πριν ένα χρόνο σύσσωμος ο τύπος, ηλεκτρονικός και έντυπος , αποκάλυπτε συνεχώς σκάνδαλα, παραδόξως όμως σταμάτησε να ασχολείται κάνεις με το τι συμβαίνει στην πολυπαθη αυτή εταιρεια του Δημοσίου. .
Μάλλον η κατά τα άλλα αποτυχημένη Διοίκηση , στον τομέα της συγκάλυψης των σκανδάλων και της «συνεννόησης» με τους ….επωνύμους δημοσιογράφους , εχει να επιδείξει υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας.
Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ενώ πριν ένα χρόνο όλοι μιλούσαν για βόμβες και σκάνδαλα μεγατόνων , τώρα σιωπή…..
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται , όπως μαθαίνω , το όργιο των παράνομων προσλήψεων , το όργιο των παράνομων παρατάσεων συμβάσεων των μισθωτών, η παράνομη παραμονή επιόρκων ή σε εκκρεμοδικία στελεχών της, η μη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και βαθμολογίου κ.λ.π.
Υπενθυμίζω ότι παραμένει η διορισμένη Διοίκηση της κυβέρνησης Παπαδημου και επιλογής βέβαια Βενιζέλου, η όποια δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα για να διοικεί μια εταιρεία real estate.Σύσσωμος ο τύπος την είχε βαφτίσει σαν Διοίκηση εξειδικευμένη σε ..μυοκτονίες και απεντομώσεις, λογω της μοναδικής προϋπηρεσίας των διευθυντικών στελεχών της.

Εξακολουθεί να «μοιράζει την τράπουλα» των μεγάλων εντάξεων στο ΕΣΠΑ η γνωστή ομάδα από την εποχή της οργανωτικής του 2004.Τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις……..!!!
Πολλά έχουν αλλάξει από τότε στην δύσμοιρη χώρα μας , έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Αρκετά «κυκλώματα -δίκτυα» έχουν διαρραγεί. Μόνο αυτό «κύκλωμα – δίκτυο» που έχει ρίζες βαθιές και είναι αρκετά πολύπλοκο , αντέχει ακόμα …Να δούμε όμως μέχρι πότε θα αντέξει….??
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει , θα μου πείτε….
Κέρδισε τίποτα λοιπόν ο ελληνικός λαός τόσα χρόνια ??

Δεν νομίζω……..

Ο γαλάζιος κοψοχέρης

Υ.Γ. Δεν είναι και δυσκολο να βρεθει η ακρη του νηματος. Αρκει να βρειτε ποιος είναι ο γενικος γραμματεας υπουργειου που είναι αμετακινητος για πανω από 10 χρονια..!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *