ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!!

Να θυμηθούμε τι έκανε και τι έλεγε πριν 2-3 χρόνια…Και τι λέει τι κάνει τώρα..
Και τώρα…
“τρέχουμε” να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα κύριε Καμίνη?

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους νόμιμους από τους παράνομους μετανάστες»

Όπως είπε και ένας σοφός..

“Για να διασύρεις έναν αριστερό και τις ιδεολογικές μπαρούφες που λέει..τότε δώστου ένα αξίωμα.Τα άλλα θα τα κάνει από μόνος του”..

Πριν 3 χρόνια ο κος Καμίνης ως δικηγόρος του (μ)πολίτη έδινε μάχες υπερ όλων των μεταναστών..νομίμων και παρανόμων..Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι πήρε την θέση που έπρεπε να είχε πάρει χρόνια πριν δημιουργηθεί όλο αυτό το χάλι..

Τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών ανήγγειλε για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά το διαχωρισμό νόμιμων και παράνομων μεταναστών και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας του δεύτερου (αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο νωρίτερα) κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στα όρια του δήμου της Αθήνας.

Και είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους μετανάστες που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα, που θέλουν να ενσωματωθούν κοινωνικά, που τα παιδιά τους πάνε στα σχολεία, που θέλουν να γίνουν Έλληνες πολίτες, από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη χώρα παράνομα.

Και πρέπει να λυθεί αυτό το ζήτημα. Γι’ αυτό ο δήμος Αθηναίων δίνει το παράδειγμα, λέγοντας ότι δέχεται στα όριά του, να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, έως ότου επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι στις πατρίδες τους».
Eglimatikotita.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *