Οι τουρίστες και ο υπουργός… τουρίστας


ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ έχουµε διατυπώσει επανειληµµένως τη θέση ότι στην οικονοµική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα, εν µέσω καλοκαιριού, ενώ δουλεύουν στο φουλ οι µηχανές της «βαριάς» ελληνικής βιοµηχανίας, του τουρισµού, είναι εν ψυχρώ εκτέλεση το κλείσιµο των λιµανιών και…
των χώρων αρχαίων µνηµείων, όπως η Ακρόπολη. Για το λόγο αυτό έχουµε κατηγορήσει συγκεκριµένους συνδικαλιστικούς φορείς. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΜΩΣ, για το χθεσινό τετράωρο κλείσιµο της Ακρόπολης δεν ευθύνονται µόνο οι συνδικαλιστές, αλλά και η πολιτική ηγεσία. Οι συµβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισµού έχουν να πληρωθούν τους τελευταίους είκοσι µήνες. Σχεδόν δύο χρόνια απλήρωτοι έχουν µείνει οι άνθρωποι αυτοί. Αλλοι θα φέρονταν πολύ χειρότερα αν είχαν να αντιµετωπίσουν τέτοιες συνθήκες. Κι επειδή η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραµανλή δεν είναι πολύ µακριά, θα πρέπει όλοι να ενθυµούνται πόσο φώναζε η αξιωµατική αντιπολίτευση όταν τέτοια γεγονότα έβλεπαν το φως της δηµοσιότητας.

ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ όχι µόνον δεν λέει τίποτα που δεν πληρώνει τόσους ανθρώπους, αλλά είναι και ακριβοθώρητος. Δεκάδες άνθρωποι και οι οικογένειες είναι στην κυριολεξία στον αέρα, καθότι συµβασιούχοι, και δεύτερον διότι ζουν ήδη µε δανεικά, καθώς έχουν λαµβάνειν δεδουλευµένα. Ως υπουργός Πολιτισµού, ο κ. Γερουλάνος έπρεπε να είχε µεριµνήσει για το φλέγον ζήτηµα των συµβασιούχων, καθότι είχε προειδοποιηθεί… πολλάκις. Αλλά επειδή ο υπουργός κρατά και το χαρτοφυλάκιο του Τουρισµού, θα έπρεπε να είχε µεριµνήσει και για την προστασία της µοναδικής ελληνικής «βιοµηχανίας». Αντιθέτως, µε την απραξία του, κάνει ό,τι µπορεί για να διώξει τους τουρίστες από τη χώρα µας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εκτός από… περικοπές, αυτή η κυβέρνηση ας προχωρήσει και σε κινήσεις που θα βοηθήσουν στην ανάταξη της οικονοµίας. Και ο τουρισµός είναι βασικός πυλώνας της.
πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ο συγκεκριμένος υπουργός μάλλον δεν έχει καταλάβει την θέση που βρίσκεται, μάλλον νομιζει ότι βρίσκεται σε καμια εκδήλωση ή σε κανα πάρτυ,ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου κ χρόνου,μάλλον απο καμια πασαρέλα τον πήρανε κ τον τοποθετήσανε στο υπουργείο τουρισμού. Οσο για το κλεισιμο της Ακρόπολης θεωρώ πιο ασχημο το κλείσιμο των γραφείων του ΕΟΤ ανα τον κόσμο όπως επίσης κ πολλών τουριστικών ακινήτων που έχουν μείνει στο ράφι…
    21Α

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Όπως έγραφα και στο άρθρο για την εβραίική χρηματοδότηση της Οκτωβριανής Επανάστασης που ανέφερα παραπάνω, ο Ντμίτρι Ανατόλιγιεβιτς Μεντβέντεφ (Dmitri Anatoljewitsch Medwedew, ρωσικά Дми́трий Анато́льевич Медве́дев) που εξελέγη τον Μάρτιο 2008 πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν απο το 2002 μέχρι το 2008 πρόεδρος του Επιτροπείου της Gazprom, έχοντας πάρε δώσε με όλους εκείνους τους Εβραιους απατεώνες (Beresowski, Chodorkowski κ.λπ.) που ο Πούτιν έκανε ύστερα απο μέγαλες προσπάθειες πέρα. Η μητέρα του Μεντβέντεβ είναι Εβραία, το πραγματικό του όνομα ήταν David Aaronovitch Mendel, το μετέτρεψε όμως σε Dmitri Anatoljewitsch Medwedew (πέρνοντας το όνομα του πατέρα του, που λεγόταν Anatoli Afanasjewitsch Medwedew), όταν στα 23 του χρόνια ασπάσθηκε την Ορθοδοξία. Όμως για τους Εβραίους όποιος έχει μάνα Εβραία, είναι πάντα Εβραίος και έτσι σήμερα ο Μεντβέντεφ είναι για τον αρχιραββίνο Berel Lazar το καμάρι της τεράστιας εβραικής κοινότητας της Μόσχας.

    http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1615&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&cHash=9afde5b858097d168c26b491fe2191d2

    Είναι όμως το ίδιο και με τον Πούτιν; Είναι ο Πούτιν Εβραίος; Ας δούμε τί λέει επ' αυτού το “The Second Annual Joseph Graham Memorial Lecture Presents” (http://www.oxfordchabad.org/templates/articlecco_cdo/aid/640796/jewish/Chief-Rabbi-of-Russia-Berel-Lazar.htm). Στήν φωτογραφία αριστερά ο Πούτιν με τον αρχιραββίνο της Μοσχας Berel Lazar.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Φαίνεται λοπόν, ότι απο τότε που ανέλαβε την προεδρεία ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ τα πράγματα στην Ρωσία έχουν αλλάξει: Η προσέγγιση της με το USRAEL εμβάθυνε και η σταση της έναντι του Ιραν άλλαξε απο θετική σε ουδέτερη, για να μήν πώ εχθρική. Παράξενο για μια χώρα, που θα είχε κάθε λόγο να σταθεί στο πλευρό του Ιραν, έχοντας έτσι καλυμένα τα νότα της, την στιγμή που όλα σχεδόν τα κράτη, οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες γύρω-τριγύρω της, βρίσκονται υπο δυτικό έλεγχο. Και τί άλλο συμφέρον να έχει η Ρωσία απο μια προσέγγιση με το USRAEL, όταν αυτό εποφθαλμιά εκτός απο τον Καύκασο και ολόκληρη την Κεντρική Ασία, την οποια ήδη κατα μέγα μέρος ελέγχει; Όχι, έτσι δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Βγαίνει όμως απο τις εβραικές ρίζες των δύο ηγετών του και τις στενές σχέσεις τους με τον Διεθνή Σιωνισμό.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *