Ο «Ιμπραήμ» απειλεί (και) την Ελλάδα!

Αν η Ιστορία είναι ένα σφαγείο, όπως είχε πει κάποτε ο Χέγκελ, όπου θανατώνονται πόθοι και αξίες, ενώ βασίλεια, δυναστείες και κοσμοθεωρίες γεννιούνται μόνον για να πεθάνουν, τότε σε τι «μεταφράζεται» ο διακαής, πλην νοσηρός πόθος των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ να βαδίσουν με ευλαβική συνέπεια στα χνάρια της «νεκρής» πλέον Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

Οπως όλα δείχνουν, στην αναβίωση του κομματιασμένου οθωμανικού ονείρου -δηλαδή στην επέκταση των Ισλάμ και την επιβολή του νόμου της σαρίας ακόμα και σε τόπους όπου δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο- μέσα από την αναδιαμόρφωση των συνόρων της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ευρώπης, με έναν από τους βασικούς σταθμούς απόβασης την Ελλάδα.

Οι ιεροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε, αφού κήρυξαν την ίδρυση χαλιφάτου και κάλεσαν τζιχαντιστικές οργανώσεις από ολόκληρο τον κόσμο να εκφράσουν την πίστη τους σε αυτό, προχώρησαν στην έκδοση ενός χρονοδιαγράμματος του επεκτατικού πολέμου τους.

Σε έναν κόσμο όπου όλα χαρτογραφούνται… διέρρευσε, φυσικά, και ο χάρτης του ιερού πολέμου, αποκαλύπτοντας τις βλέψεις των ιερών μαχητών για την επιβολή του ισλαμικού νόμου: από την Τουρκία και την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια θα περάσουν έως και την Ιβηρική Χερσόνησο.

Σύμφωνα με το πενταετές σχέδιο του επεκτατικού πολέμου των ισλαμιστών, η χώρας, η Βουλγαρία και η Ρουμανία εντάσσονται στο πρώτο μέρος του σχεδίου, ενώ η Ιβηρική Χερσόνησος -όπου το ισλαμικό στοιχείο έχει γράψει τη δική του ιστορία για 700 χρόνια, έως τα τέλη του 15ου αιώνα- προβλέπεται να έχει κατακτηθεί έως το 2020.

Ο χάρτης του ιερού πολέμου είχε «κυκλοφορήσει» νωρίτερα από την τούρκικη ιστοσελίδα Son Dakika, η οποία είχε χαρτογραφήσει τις «βλέψεις» του ΙΚΙΛ. Μετά όμως την κήρυξη του χαλιφάτου από τη σουνιτική οργάνωση των οπαδών του «ιερού πολέμου», η οποία έχει μάλιστα αποκηρυχθεί ακόμα και από την Αλ Κάιντα, ο χάρτης του επεκτατικού ιερού πολέμου αποκτά ειδικό βάρος. Η ανακήρυξη δε του ηγέτη του ΙΚΙΛ Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντισε σε χαλίφη και ηγέτη όλων των μουσουλμάνων και η αλλαγή ονόματος του ΙΚΙΛ σε Ισλαμικό Κράτος προσδίδουν στον «ιερό επεκτατικό πόλεμο» έναν «πανμουσουλμανικό χαρακτήρα», γεγονός που το καθιστά πιο επικίνδυνο. Αν προσθέσουμε σε αυτό ότι ο νέος χαλίφης που «κάνει τον κόσμο να τρέμει», όπως σχολίαζε το γαλλικό περιοδικό «Marianne», δηλώνει ότι επιθυμεί να αποκαλείται στο εξής Ιμπραήμ -όνομα του υιού του Μωάμεθ-, έτσι ώστε να συστηθεί ως διάδοχος και προφήτης, τότε αυξάνει τις πιθανότητές του να κάνει τουλάχιστον τον μουσουλμανικό κόσμο να τον «ακολουθήσει» στο «επεκτατικό όραμά του». Είναι άλλωστε ενορχηστρωτής του πρώτου «ιερού πολέμου» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Αν λάβουμε, τέλος, υπόψη τους 5.000 Ευρωπαίους και Βορειοαφρικανούς τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ, τότε ο κίνδυνος μεγαλώνει, ιδίως αφού «αυτοί οι σε υπαρξιακή κρίση Ευρωπαίοι και Βορειοαφρικανοί» επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Το χαλιφάτο του 21ου αιώνα -91 χρόνια μετά τη διάλυση του τελευταίου χαλιφάτου, εκείνου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας- είναι η «νέα απειλή για τον κόσμο», όπως σχολίαζε το γαλλικό περιοδικό «Nouvel Observateur».

Σε αυτό το σημείο ας ορίσουμε τι είναι χαλιφάτο, το οποίο στα αραβικά σημαίνει διαδοχή. Πρόκειται για ένα ισλαμικό κράτος που περιλαμβάνει το σύνολο των μουσουλμάνων πιστών (ουμά), που βασίζεται στον ισλαμικό νόμο (σαρία) και που κυβερνάται από έναν μοναδικό χαλίφη, που θεωρείται διάδοχος του προφήτη Μωάμεθ.Χαλίφης στη θέση του χαλίφη λοιπόν. Η ατέρμονη επαναλαμβανόμενη φράση του Ιζνογκούντ δεν αφορά αυτή τη φορά φυσικά πρόσωπα αλλά κράτη… Και δεν θα είναι μέρος ακόμα μίας γαλλικής κομεντί, αλλά πιθανόν το επόμενο μεγάλο παγκόσμιο δράμα της ανθρωπότητας.

– Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΙΜΠΡΑΗΜ

Κάποιοι τον αποκαλούν «αόρατο σεΐχη», ενώ άλλοι τον αντιμετωπίζουν ως τον «νέο Μπιν Λάντεν». Εκείνος όμως συστήνεται ως χαλίφης Ιμπραήμ -ο διάδοχος του Μωάμεθ και κατ’ επέκταση και όλων των μουσουλμάνων- ενώ παράλληλα διατυμπανίζει ότι θέλει να σβήσει από τον χάρτη την Αλ Κάιντα. Και το έχει ήδη καταφέρει, αφού τελευταία κανείς δεν μιλά για το έως τώρα μεγαλύτερο «δίκτυο τρόμου». Ο 43χρονος Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, ο έως τώρα αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) και νυν χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους, που ενσαρκώνει το νέο σύμβολο του «σύγχρονου τρόμου», προέρχεται από θρησκευόμενη οικογένεια, είναι κάτοχος διδακτορικού στις Ισλαμικές Σπουδές από το πανεπιστήμιο της Βαγδάτης και επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10.000.000 δολάρια.

Δήμητρα Αθανασοπούλου

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5298.html#ixzz36Js9lyBD

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *