Στη δικαιοσύνη οι τελευταίοι εμπλεκόμενοι στο μακελειό

Στη δικαιοσύνη οι τελευταίοι εμπλεκόμενοι στο μακελειόΑναμένεται να παρουσιαστούν στην τακτική ανακρίτρια 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν στην…..
τακτική ανακρίτρια Ηρακλείου οι τρεις άνδρες της οικογένειας του Προφήτη Ηλία που μέχρι σήμερα διαφεύγουν τη σύλληψη μετά το μακελειό της προπερασμένης Κυριακής που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων.

Και μπορεί ο 52χρονος να απολογήθηκε μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου την περασμένη Παρασκευή και από τότε να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου ωστόσο για το γιο του και τα δύο ξαδέρφια του που εμπλέκονται στην υπόθεση και αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα ούτε ένταλμα σύλληψης. Στο μεταξύ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο οπότε κανείς δεν κυνηγά κανένα!

Με αυτά τα δεδομένα και ενώ η δικογραφία, με τις όποιες ελλείψεις έχει μέχρι τώρα, βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και άρα στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες για άμεση συνέργεια αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας (αυτά είναι μεταξύ άλλων τα αδικήματα που τους καταλογίζονται) αναμένεται να παρουσιαστούν απευθείας στην ανακρίτρια για να απολογηθούν. Αυτό θα γίνει ενώ θα συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους και σε ένα χρόνο που θα έχει εκτονωθεί η όλη κατάσταση, αναφέρουν νομικοί κύκλοι.

Φαίνεται λοιπόν ότι μέσα στο επόμενο 24ωρο και ενώ στον Προφήτη Ηλία δρομολογούνται οι διαδικασίες με λαϊκές συνελεύσεις οι τρεις νεαροί της οικογένειας που έχει απομακρυνθεί από το χωριό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην ανακρίτρια -δεν είναι απαραίτητο να περάσουν ούτε από την αστυνομία αφού η υπόθεση έχει φύγει πλέον από τα χέρια της και δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, ούτε από τον εισαγγελέα αφού ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις- προκειμένου να απολογηθούν.

Τη διαδικασία αυτή την αναλαμβάνουν συνήθως δικηγόροι που συνοδεύουν τους πελάτες τους μέχρι την πόρτα της …Δικαιοσύνης. Όλα αυτά, οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεν αποκλείεται να γίνουν είτε πολύ πρωί, είτε μετά το πέρας του ωραρίου προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις.

Βέβαια, όλα αυτά μέχρι αυτή την ώρα αποτελούν πληροφορίες και ίσως ευσεβείς πόθους ορισμένων προκειμένου να κλείσει η υπόθεση και να μπει ένα «τέλος» στην ένταση…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ίσως και όλα να είχαν τελειώσει μέχρι σήμερα -και συλλήψεις ή παραδόσεις αλλά και οι απολογίες- αν δεν προέκυπταν κάποια νομικά κολλήματα στη γραμμή και στα πρόσωπα υπεράσπισης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *