Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ. Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΕΙ…..
ΣΤΟ 39,3% ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 66,6% (2/3) ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΤΟΥΝ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ…

– ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

– ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ( ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ)

– ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΜΕ (ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΧΑΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΩΠΗ ΝΩΠΟΤΑΤΗ ΨΗΦΟ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. (ΑΙΓΑΙΟ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ)

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ (ΣΥΝ)ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ 

isxys.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

50 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ Τ ΑΥΓΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΚΑ….
    ΤΙ ΡΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ???????ΕΧΟΥΜΕ….ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!!!!!!!
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?????????????

    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ???????
    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ?????????
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΘΩΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΨΗΦΙΣΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ..ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…
    ΑΜ ΔΕ…
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?????ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΩ ΦΟΒΟΥΣ..ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΕΧΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    apo 6.18 προς7.10 Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ Hellraiser. ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ// ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ//

    Reply
  5. Ανώνυμος

    7:12 Θεωρώ ότι αν δεν πληρώνουμε για τα λάθη μας δεν μαθαίνουμε. Μόνο οι σοφοί μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων, αλλά αυτοί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Η γνώμη μου είναι :
    – πάρε τα αποτελέσματα των εκλογών από το Υπουργείο Εσωτερικών
    http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{%22page%22:%22main%22} και δες ποιες ήταν οι συνέπιες της αποχής και αν αυτές οι συνέπιες μας έφεραν κάποια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
    – ψάξε τρόπο να εμπλακείς ενεργά στην κοινωνική ζωή του τόπου σου. Η απραξία μόνο δεινά φέρνει. Εάν θα εμπλακείς ενεργά, θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος που θέλει το καλό του τόπου και μαζί με τους άλλους σίγουρα κάτι θα καταφέρεις. Είμαστε κύτταρα του οργανισμού που λέγεται κοινωνία και αν δεν λειτουργούμε αρμόνικα, ο οργανισμός θα πεθάνει και μαζί του και εμείς.

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ. 7:00

    Reply
  6. Ανώνυμος

    7.00 Ειμαι 40 και εχω πληρωσει πολλα. Δεν πληρωνω αλλο και φιλε μου αηδιασα απο τη γενια των δικων μου που μου επιβαλανε αυτο το συστημα. Και φιλικα σου λεω οτι κριμα που οταν ημουν μικρος δεν εφυγα εξωτερικο. Κριμα και οχι για μενα, αλλα νεα παιδια με μυαλο και γνωσεις να ειναι εδω και να χαραμιζονται. Πες μου αν θες ομως κατι. Αν ψηφιζα ενα μικρο κομμα και πηγαιναμε εκλογες ποιος θα εβγαινε? Απο οτι θυμαμαι η ΝΔ βγαινει 30 χρονια τωρα. Οι κατα του μνημονιου και καλα. Πες μου σε παρακαλω τι θα αλλαζε? Ισως οι αποψεις σου να με μετεπειθαν…. Φιλικα

    Reply
  7. Ανώνυμος

    6:18 και 6:40 Ποτε εγινε αυτη η αναρτηση απο τον Χελραισερ και το εχασα.Παρακαλω δωστε μου πληροφοριες γιατι τετοιου ειδους φασιστες δεν πρεπει να σηκωνουν κεφαλι.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    5:41 ελπίζω να είσαι αρκετά νέος ώστε να υποστείς τις συνέπιες των πράξεων σου ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και όπου νάνε άρχετε ο λογαριασμός.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!…
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΗ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Hellraiser. Φασίστα .Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό κολοβακτηρίδιο του πολιτικού συστήματος? Δεν σε φτάνει το κάζο που έπαθες με την προβοκατόρικη ανάρτηση σου που αναφερόταν στον Θεοδωράκη και έγραφες ότι εξυμνούσε τον μεταξά ενώ κάνοντας ζουμ στην φωτώ που είχες αναρτήσει έβγαινε το όνομα θεωδωρακακης και αναγκάστηκες να την κατεβάσεις? Τώρα βγαίνεις και προπαγανδίζεις υπέρ των συνεργατών των γερμανών, λίγη ντροπή δεν έχεις? Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα σκουπίδι που εξυμνεί τους δολοφόνους του ελληνικού λαού….

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ο στόχος έχει επιτευχθεί αρθογράφε μου. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έπρεπε να ακουστούν όχι μόνο ότι δεν ακούστηκαν αλλά είναι και υπερήφανοι γι΄αυτό !

    Reply
  12. ΟΛΓΑ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ
    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΔΙΟ-
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕ-
    ΡΝΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ
    ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ.ΚΑΙ ΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΓΛΥΚΟ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΔΕν ψηφισα και χαιρομαι που οι μισοι Αθηναιοι πραξανε το ιδιο. Το 20% και το 23% του 50% που ψηφισε, δειχνει οτι χρειαζομαστε αλλαγη πολιτικου συστηματος και τελος στο δικομματισμο τωρα. Αν το μηνυμα ειναι καθαρο , δεν υπαρχει λογος ασχετως αν ειναι σωστη η αποχη η οχι, να στηριζουμε το συστημα, τα τζακια και ολους τους επαγγελματιες πολιτικους. Ελευθερια απο τα στημενα πολιτικα συστηματα. Δεν εχω διλλημα κανενα. Κανεις δεν μου κανει και κανεναν δεν ψηφιζω.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Η βλακεία είναι δικαίωμα όχι υποχρέωση και δεν μπορεί να σας αφαιρεθεί κύριοι της αποχής.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Προσωπικά ψήφησα κίνημα πολιτών στις δημοτικές και συνδυασμό χωρίς χρίσμα για την περιφέρεια. Αυτοί η συνδυασμοί κατάφεραν και έβγαλαν τελικά σύμβουλο και είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. Στις επαναληπτικές θα ρίξω λευκό επειδή έμειναν στην μάχη οι συνήθως ύποπτοι. Τήρησα έτσι το σύνταγμα, διαμαρτυρήθηκα και βοήθησα δυο καλούς πολίτες να εισχωρήσουν εντός των τειχών.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    5:23 μ.μ. Η βλακεία σου δεν έχει όρια ώς εκ τούτου δεν παλεύεται… τσέκαρε λίγο το iQ σου

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 60% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ……ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ…………..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΜΑΛΑΚΑ………………….ΘΕΛΑΤΕ ΚΙΑΛΛΟ…………….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    5:06 μ.μ. Είσαι ηλίθιος γιατί αν ήμασταν κουκουέδια όπως λες θα πανηγυρίζαμε γιατί αν έμαθες διπλασίασαν τα ποσοστά τους ~12%…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΜΑ ΚΑΡΟ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΚΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ……………………

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΠΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΜΙΣΘΟ?ΣΥΝΤΑΞΗ? ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΓΙΑΤΡΟ? ΔΑΣΚΑΛΟ? ΠΡΟΝΟΙΑ? ΣΤΡΑΤΟ ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΠΡΑΣΙΝΟ? ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ!!!!!!!
    ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ!!!!!!!!!
    ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ Τ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ?????ΒΡΕ ΟΥΣΤ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΟΥΜΕ
    ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ?????ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ????ΚΑΝΕΙΣ???????
    ΕΝΩΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ
    ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ
    ΜΟΥΓΓΑ!!!!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Χελ.Οτι και να λες παντα θα ειστε μειοψηφια, θα κινειστε στις παριφες του πολιτικου συστηματος διοτι εκει ανηκετε.Ειστε η ντροπη της δημοκρατικης Ελλαδας

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΗ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ……. ΚΟΡΟΙΔΑ

    Reply
  24. hellraiser

    Το πρωτο βημα και το πιο καθοριστικο εγινε.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλεον και με τον πιο ξεκαθαρο τροπο παγιωθηκε μια και καλη στην συνειδηση του εκλογικου σωματος.
    Παρα την λασπολογια,παρα τις διωξεις,παρα τον αποκλεισμο απο τα εγχωρια δοσιλογα,ανθελληνικα ΜΜΕ,παρα τις οποιες νοθειες κι εκλογικες παρασπονδιες του κρατικου μηχανισμου σε συνεργασια με το αριστερο παρακρατος,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εσπασε το αθλιο πολιτικο κατεστημενο που λιμναζει καταστροφικα στην πατριδα μας και κατεκτησε μια πολυτιμη εδρα στο δημοτικο συμβουλιο της πρωτευουσας των Ελληνων.
    Ενα μικρο βημα για το ανερχομενο εθνικιστικο κινημα,ενα μεγαλο βημα για την σωτηρια του Ελληνικου λαου.
    Η αρχη εγινε,ετοιμαστητε καθε λογης εθνομηδενιστες προδοτες για μεγαλες και δυσαρεστες εκπληξεις.
    Ευτυχως που υπαρχει και το διαδικτυο και μπορειτε να εκτονωθητε βριζοντας,την ιδια ωρα που εμεις,οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ γραφουμε Ιστορια.
    Περαστικα σας.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Νικητες ειμαστε ολοι διοτι τα φασιστοκομματα δεν υπαρχουν στον πολιτικο χαρτη.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΠΟΧΗ ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    4:33 μ.μ. Είσαι μεγάλο νούμερο ρε, πληρώνουμε κάτι μ@λ@κες σαν και εσένα που έχουν δικαίωμα ψήφου

    Reply
  28. Ανώνυμος

    3Τ9864999 Αν είσαι ακόμα 18 και ψήφισες για πρώτη φορά σε δικαιολογώ να αιθεροβατείς. Αν είσαι μεγαλύτερος καλό θα ήταν να ωριμάσεις λίγο και να προσγειωθείς σε πιο ρεαλιστικές ιδέες και απόψεις..

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Ο σκοπός και το αποτέλεσμα του «κινήματος» της αποχής, ήταν η απομάκρυνση από τις κάλπες των ψήφων διαμαρτυρίας. «Συγχαρητήρια» για την άλωση των αποτελεσμάτων !

    Reply
  30. Ανώνυμος

    3.59
    ΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΥΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ. "ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΜΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΝΕΑΣ."
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΙΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΕΚΛΑΣΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Παιδιάστικες αφέλειες και αυταπάτες επέτρεψέ μου. Κατάλαβε ότι κάνατε χάρη στα κομματόσκυλα που νομίζεις ότι πολεμάς με αυτό τον τρόπο. Αν περιμένεις η αποχή να ρίξει ποτέ χουντική κυβέρνηση αυταπατάσαι…είστε και θα είστε πάντοτε το αντικείμενο εκμετάλλευσης του κάθε Πάγκαλου και του κάθε GAP. Λες και στη αμερική για παράδειγμα που απέχουν 2 στους 3 εμποδίστηκε ποτέ κάποιος πλανητάρχης από το να στογγυλοκαθίσει στο θρόνο του.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΨΗΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΥΛΟΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΠΤΟ.

    Reply
  33. 3Τ9864999

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. Η ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΓΙΑΤΙ 1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ 2. ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ 3. ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ……ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ , ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΧΙ………………..

    Reply
  34. Ανώνυμος

    οι απεχοντες επιτυχατε να κλασετε τα παπαρια του γαπ, ο γαπ σας ευχαριστει που με 18% ελαβε λευκη επιταγη για το μνημονιο. καλα ρε ζωα πως περιμενετε να κερδισετε μια μαχη πετοντας οπλα και ασπιδες? η ηλιθιοτητα φαινεται δεν εχει οριο… η νεα ταξη βγενει νικητης με την αποχη και κομπαζει

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Συμφωνώ μαζί σου Γιάννη Μαρ., το μόνο πρόβλημα είναι ότι η 2η Κυριακή δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μεταστροφή της ζημιάς. Η μεγάλη μας ευκαιρία ήταν η 1η Κυριακή και δυστυχώς όχι μόνο δεν την εκμεταλλευτήκαμε αλλά αντίθετα νομιμοποιήσαμε μια παράνομη κυβέρνηση και μια ανύπαρκτη και συνυπεύθυνη αντιπολίτευση.

    Η δεύτερη Κυριακή δυστυχώς στις περισσότερες κάλπες δεν δίνει επιλογή… θεωρώ ότι η μόνη υγιής λύση είναι πλεόν το άκυρο/λευκό, σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να ψηφίσουμε ΝΔ μόνο και μόνο για να κάνουμε ζημιά στο ΠΑΣΟΚ, γιατί το μόνο που θα πετύχουμε είναι η διαιώνιση του δικομματισμού.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Πείσαν τον κόσμο ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα κάνοντας … ΤΙΠΟΤΑ!
    Δηλ. ότι με μή δραση αντι για αντί-δράση θα καταφέρουν περισσότερα.
    Και οι ανόητοι και εύπιστοι το πίστεψαν! Ή τους βόλεψε να το πιστέψουν για να έχουν και άλλοθι στην πνευματική και σωματική τους οκνηρία.
    Επίσης τους πείσαν ότι αν δεν ψηφίσουν, αυτοί που θα βγούν θα κυβερνούν όλους τους άλλους εκτός από αυτούς! Και οι πολιτικοί θα τρομάξουν από την αποχή και αλλάξουν το χαρακτήρα τους και τα σχέδιά τους.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ???
    Δυστυχώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    Και φάνηκε κάνοντας την Ελλάδα Αμερική και τους Ελληνες αμερικανάκια.
    Καλό το μπλουτζήν αλλά αν "ποτίσει" το σώμα σου γίνεσαι ένας ηλίθιος γελαδάρης που σου αρέσει ο Μπούς επειδή φοράει μπότες και καπέλο!
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ!

    Γιάννης Μαρ.

    Reply
  37. ΜΑΙΡΗ

    Δηλαδή καλέ μου φίλε τώρα εσύ πιστεύεις ότι η κυβέρνηση θα λάβει υπ΄όψιν την αποχή και θα σταματήσει τον Καλλικράτη? Εγώ πάλι νομίζω ότι το πολύ μέχρι τέλους του μήνα να συζητηθεί η αποχή, μετά η τρόϊκα και ο κατοχικός πρωθυπουργός θα έχουν να ασχοληθούν με περικοπές και φόρους.
    Τι ακριβώς κερδίσατε με την αποχή ακόμα προσπαθώ να καταλάβω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *