Μακαριότατε ζείς;;

Υπάρχεις;; Μήπως συμβαίνει κάτι στην υγεία σου, είσαι αδιάθετος και δεν μπορείς να μιλήσεις;; Ερώτηση κάνω. Δεν γνωρίζω τίποτα.
Οι Χριστιανοί χτυπιούνται από παντού Μακαριώτατε. Δεν βλέπεις τί γίνεται; Δεν έχεις κάτι να πείς για τα τεράστια προβλήματα της…..
κοινωνίας μας; Την προδοσία την διακρίνεις; Διψάει ο Χριστιανός για λίγο κουράγιο.
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
Ο Θεός να μας λυπηθεί.
www.exo-frenon.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

35 Comments

  1. panais

    Δύσκολο να είμαστε πραγματικοί Χριστιανοί το 2010,ακατόρθωτο!Ο Χριστός μας θέλει με προϋποθέσεις και εμείς δεν γουστάρουμε περιορισμούς!Θέλουμε τα θέλω μας και τα έξω μας και την ζωή μας!Θέλω να ζήσω την ζωή μου όλοι μας το είπαμε και το λέμε!Εγώ θέλω τα θέλω μου!Αυτό το θέλω είναι το κλειδί της υπόθεσης!Ανυπότακτοι και ανυπάκουοι νομίζουμε θα αλάξουμε τον κόσμο!Που πάτε ρε άνθρωποι χωρίς Χριστό και Ορθοδοξία με Ορθοπραξία;Χωρίς Εμού ου δείνασθε ποιείν ΟΥΔΕΝ!Όσο ποιό γρήγορα το καταλάβουμε και το εμπεδώσουμε τόσο ποιό λίγα σκαμπίλια θα εισπράξουμε!

    Reply
  2. panais

    Σας καταλαβαίνω απόλυτα,βαρύ το τίμημα,βαρύς και ο Σταυρός φίλοι και εχθροί μου!Σέβομαι όμως τις απόψεις σας,και σας αποδέχομαι έστω και με αυτά τα μυαλά…το θέμα είναι ότι ενδιαφέρεστε για την πατρίδα μας,αλλά μην ξεχνάτε το 1821,το 1912,το 1940,το 1955(στην Κύπρο μας),το 1974(και πάλι στην Κύπρο),ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ όχι κομουνιστές,φασίστες,δεξιοί,αριστεροί,πλούσιοι και φτωχοί,αρχαιολάτρες και νεοειδωλολάτρες ή ακόμα "ελληνιστές"και παγανιστές!Με σημαία το Σταυρό και όχι τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου ή τους κεραυνούς του Δία κατατρωπόσαμε και ανατρέψαμε ολάκερη Ωθομανική αυτοκρατορία!Και απο την εποχή του Αγίου Μεγάλου Κωνσταντίνου μας έως το 1453 με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο Έλληνες-Ρωμιοί,πολεμούσαν για την Βυζαντινή αυτοκρατορία μας με σημαία τον Σταυρό!Και όχι με σημαία τον παρθενώνα!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ, ΤΟ ΜΑΣΟΝΟ…ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ…ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΚ,ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ hellraiser 11:19 "Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΙΩΝΙΑ." ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ…ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΕΤΥΧΕ…

    Reply
  5. hellraiser

    "Ρωμιος" εισαι και φαινεσαι γιουσουφακι,εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ κι εδω δεν ειναι Ρωμη,εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ προσκυνημενε.
    Οσο για το αν και ποσο ακομα θα επιβιωσει η εβραικη αιρεση που πιστευεις,τετοιο ζωον που εισαι,περιμενε λιγακι ακομα την Πανθρησκεια που ερχετε και με τις ευλογιες του κωλοπατριαρχη σου και των εδω υποτακτικων του.
    Να σε δω τοτε που θα τρεξεις να κρυφτεις ασχετε.

    Reply
  6. panais

    Εδώ τα μπερδεύει ο στενοκέφαλος εγκέφαλός σου!Πάνω απόλα είμαστε Χριστιανοί και μετά ότιδήποτε άλλο,εγώ επεκτήνω τα όρια σαν Ρωμιός,βάζω και άλλους συμμάχους μέσα σε πειράζει hell;Ναί όλες οι θρησκείες έρχονται και παρέρονται αλλά η Ορθοδοξία πρώτον δεν είναι σαν της θρησκείες που νομίζεις και αν πιστεύεις στον Χριστό έστω και λίγο μάθε ότι είπε η Εκκλησία του δηλαδή η Ορθοδοξία δεν θα καταλυθή εις τον αιώνα!Βλέπεις ,στραβέ τί πόλεμο δέχετε εδώ και 2000 χρόνια απο άλλες αιρέσεις αλλά επιβίωσε και θα επιβιώσει!Ο Ελληνισμός σου παραδέχτου το άθλιε επιβίωσε χάριν της Ορθοδοξίας,χάρην των Ρωμιών!

    Reply
  7. hellraiser

    ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕς,ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ.
    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΙΩΝΙΑ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΧΕΙΡΟΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Reply
  9. exo-frenon

    Πάντως, δεν ήταν σκοπός μου να εξυβρίσω τον αρχιεπίσκοπο, ούτε προσυπογράφω αυτές τις απόψεις που είναι εξυβριστικές για αυτόν και την ορθοδοξία. Απλά ήθελά να εκφράσω την ανάγκη μας για κάποιους ιεράρχες με συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή μας και στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένασ σημερινός χριστιανός

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΩΤΑΤΕ ΖΕΙΣ????? ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ???????

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Πάτερ ἡμῶν ΠΑΝΑΗ ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς
    ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά Σου·
    ἐλθέτω ἡ Βασιλεία Σου·
    γενηθήτω τὸ θέλημά Σου,
    ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·
    τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον·
    καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφελήματα ἡμῶν,
    ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·
    καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,
    ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.
    ·

    Reply
  12. panais

    Εξοφρενών,μπράβο σου που σέβεσαι την Εκκλησία,σπάνιο στις μέρες μας,τώρα που μιλάμε γίνετε μεγάλη συζήτηση για το θέμα της κάρτας στην Αρχιεπισκοπή…ε καιρός ήταν…ελπίζω μόνο να δούμε εντός 15 μερών επίσημη θέση των Ιεραρχών…για τα άλλα θέματα ας μην αγωνιάμε το μείζων πρέπει να λυθεί πρώτα και τα υπόλοιπα ακολουθούν…η Εκκλησία είναι Μάνα,η μάνα πολλές φορές αφήνει τα παιδιά της και τσακώνονται,κλαίνε, διαμαρτύρωνται,πεινάνε,αλητεύουν αλλά δεν τα ξεχνά έχω την βαθειά ελπίδα αν και αργεί το θέμα κάτι να βγεί…η "μάνα" μας άφησε στο έλεος Του Θεού τί να κάνει και αυτή ,άνθρωπος(οι)είναι να τους κόψουμε το κεφάλι;

    Reply
  13. panais

    Συμφονώ ότι προς το παρόν έχουμε έναν ανύπαρκτο Αρχιεπίσκοπο,αλλά ας έχουμε θάρρος η Ορθοδοξία δεν έχει κεφαλί της τον Αρχιεπίσκοπο ή τον Πατρειάρχη…δεν ελπίζουμε πάνω σε άρχοντες για την κατάντια μας…υπάρχει Θεός για όσους τον πιστεύουν και για όσους δεν τον πιστεύουν πάλι υπάρχει ο Θεός…τα πρόβατα τα λογικά δεν μένουν χωρίς ποιμένα και εξάλλου έφτασε ο καιρός τα πρόβατα να προσέχουν τα πρόβατα…και σεις "τσοπανάκια"βρε άϊντε να κουρεύεστε(Νότις)…υπάρχει ελπίδα για όσους θέλουν να παρηγορηθούν,υπάρχουν φέρελπις Επίσκοποι,Ανδρέας Κονίτσης,Σεραφείμ Πειρεώς,Μεσογέας Νικόλαος,Σεραφείμ Κυθήρων,Κοσμάς Αιτωλίας,Ιωήλ Εδέσσης,Άνθιμος Θεσσαλονίκης,Ιωάννης Λαγκαδάς,Κηφησιάς,κ.α.απλοί και ταπεινοί Ιεράρχες που άμαν ψάξετε θα τους βρείτε…Το μύνημα του Ιερώνυμου το εμπεδόσαμε "άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει…"ο άνθρωπος ως εκεί μπορεί…ας πάνε δέκα παλλικάρια και ας τον ξετρυπώσουν απο την Αρχιεπισκοπή και ας τον ξυρίσουν για την ένοχη σιωπή του…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΚΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΕΓΡΑΨΕ ΚΙΕΔΩ ΖΧΟΛΙΟ Ο ΧΕΛΡΙΖΕΡ ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

    Reply
  15. exo-frenon

    Τρέφω απόλυτο σεβασμό στην εκκλησία και πιστεύω οτι πάντοτε αυτή μας έσωσε στα δύσκολα. Για το λόγο αυτό αποζητώ την καταλυτική της δράση τώρα, που φτάσαμε σε άσχημα σημεία από τους προδότες πολιτικούς. Για το λόγο αυτό ζητώ να μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος. Όπως μιλάει ο Άνθιμος και ο Αμβρόσιος και ο Μεσογαίας . Ο Χριστινός πολεμάται και οι ποιμένες έχουν βαριά ευθύνη και χρέος τούτη την ώρα.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ζει στη χλιδα του με τους δοκιμους παπαδες.ο Π-ΑΝΑΊΣ που ειναι;;;;να μας απαντησει.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΞΕΡΩ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ…..ΜΑ ΟΛΟΥΣ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΥΣΑ
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
    ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

    Reply
  19. hellraiser

    Τι τον ρωτατε τον προδοτη,τον παλιοτραγο,δεν βλεπετε που το "παει" κι αυτος απο την πρωτη μερα που ανελαβε;Στους τρουρκοσπορους τους λαθρομεταναστες ετρεξε μαζι με τον βρωμοεβραιο.
    Παει τελιωσε και η θρησκεια,παντου σηψη,μποχα και προδοσια.
    Ας γινει Θεος μας το σπαθι της ελευθεριας,με φωτια κι ατσαλι ελευθερονονται οι λαοι κι οχι με γονοκλυσιες,ξυπνηστε επιτελους,εχουμε πολεμο,τσεκουρι και φωτια στους προσκυνημενους.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Επίτιμος προσκεκλιμένη η Χρυσή αυγή,θά ακουλουθήσει αρτοκλασία καί περιφορά της ματωμένης κοιλότας του Πλεύρη.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Αύριο σε όλη την Αθήμα θα εορταστεί το μπαιράμι μας. Καλούμε όλους τους έλληνες φίλους των μουσουλμάνων οικονομικών μεταναστών να συμμετέχετε στον εορτασμό στα΄εξής σημεία : Προπύλαια Πανεπιστημίου, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Κουμουνδούρου, Σταθμός Λαρίσης. Ο Αλλάχ να είναι στο διάβα σας…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *