“Στημένο” με ΑΕΚ, “στημένο” και με ΠΑΟ!

Το SDNA θυμίζει ότι το φάουλ με την ΑΕΚ δεν ήταν το πρώτο που αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι. Δείτε στο βίντεο πώς είχε κριθεί το ντέρμπι των αιωνίων για να διαπιστώσετε τη νέα τακτική των διαιτητών…

Γιατί εξανέστησαν την Τετάρτη με τη διαιτησία όσοι είδαν το ντέρμπι του Κυπέλλου;

Κι άλλο ντέρμπι κρίθηκε από φάουλ… μαϊμού!

Ίσως γιατί όταν κάτι συμβαίνει για πολλοστή φορά παύει να είναι σύμπτωση… Το γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από ένα φάουλ που δεν ήταν καν αμφισβητούμενο. Και συνέβη μπροστά στα μάτια του βοηθού που δεν… είδε από απόσταση ενός μέτρου και με καθαρό οπτικό πεδίο ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ βρήκε μόνο τη μπάλα.

Είχε συμβεί όμως και σε άλλο φετινό ντέρμπι! Κι αν στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ η διαιτησία δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει το 1-2, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός το γκολ των ερυθρολεύκων προήλθε από ένα φάουλ παρόμοιας εφευρετικότητας.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πια ότι οι διαιτητές αποφεύγουν συνήθως τις φάσεις που θα τους εκθέσουν στο πανελλήνιο (πέναλτι, κόκκινες) και – υπό την πλήρη ανοχή της NOVA που αρνείται να πάρει θέση και να επαναλάβει τέτοιες φάσεις για να προστατεύσει ένα απόλυτα διεφθαρμένο προϊόν – παίρνουν άλλες αποφάσεις, θεωρητικά πιο ανώδυνες, που κρίνουν ή αλλοιώνουν αποτελέσματα.

Το SDNA πιστό στη δέσμευση που ανέλαβε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, θα συνεχίσει τον αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου προβάλλοντας ακόμα και όσα έμειναν στο σκοτάδι στο παρελθόν.

Δείτε τη φάση στο βίντεο:


Σας υπενθυμίζουμε και τη χθεσινή φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού:



 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *