Αρης Πρωτοσαλτ(αρ)ε:το πρώτο βιολί της προπαγάνδας

Bασιλικότερος του βασιλέως o Αρης Πορτοσαλτε

“Ακούστε” τα πρωινά στο κολοραδιόφωνο του ανθελληνικού προδοτικού σταθμού σκαι, το όνειδος της δημοσιοκαφρίλας, τον αχυράνθρωπο παπαγαλάκι των τραπεζικών συμφερόντων, τον σύγχρονο γκεμπελίσκο που χρησιμοποιεί τις πλέον ανεπαίσχυντες μεθόδους προκειμένου να μας πείσει ότι δεν υπάρχει και κανένα σοβαρό πρόβλημα αν : μειωθούν καί άλλο οι αποδοχες μας οι συντάξεις μας ,ότι αν γινουν και θα γινουν απολύσεις είναι προς το γενικοτερο συμφερον για να …..
μην ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, αν αυξηθεί η ανεργία ,ότι κακώς γίνονται οι απεργίες και θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν ,πού είναι το κρατος να επέμβει αμέσως και να αποκαταστήσει την ταξη στην Κερατέα πού την συντηρούν κάποιοι λίγοι αλήτες γιατί οι νοικοκυραίοι δεν ανακατέυονται. Μπουαα! ξέρασμα! Και λοιδωρεί κάποιους πού έχουν αντίθετη άποψη με την δική του λέγοντας “Ετσι είναι οι Ελληνες” γιατί ο ιδιος ποτέ δεν ένοιωσε και δεν είναι Ελληνας, να πουλήσουμε σήμερα τα πάντα στους ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, γιατί ντε και καλά αν δεν τα πουλήσουμε τώρα, αύριο δεν θα τα … θέλει κανείς. Καί στο τέλος κάθε παραληρήματος του με μια μόνιμη επωδό μας προτρέπει σαν λύση να…. αποταμιεύσουμε στην ταδε τράπεζα όποια χρήματα έχουμε για να κερδίσουν ΠΕΝΗΝΤΑ ατομα δωρεάν 15 ευρώ βενζίνα και έτσι είναι ενας τρόπος για να ξεφύγουμε από την ….φτώχεια. Αυτός ο ανθρωπίσκος λοιπόν πού ονομάζεται Αρης Προτοσαλταρε η προτορουφιανε, πρωτο βιολί της προπαγάνδαςτων αφεντικών του και βασιλικότερος του βασλέως τον φτύνουν καί αυτός λέει ψιχαλίζει.

ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΜΟΥ: ΧΡΡΡΡ ΦΤΟΥ ΣΟΥ να μην σε ματιάσω.

Kostas P.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ,ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΣ..ΜΑΛΑΚΑ,ΠΡΕΠΕΝΤ…ΑΚΑ ΤΡΕΜ…ΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΤΛ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ.
    ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ.
    SEOSOLDMAN

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΛΗΤΗ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ???????????????????????????????
    ΝΑ ΑΝΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Α Β Α Σ Τ Α Χ Τ Η ??????????????????????

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Απεχθής, Ξενόριζος, Γλοιώδης ωσάν Γυμνοσάλιαγκας με διόπτρες!!! Γλυψοκώλης τού Βρωμοκώλη Γερο-Αλαφούζου!! Κακώς πού τού μειώνει τον μισθό ο Αλαφούζος, διότι αυτός ο Μάλαξ γυαλαμπούκας νομίζω ότι εκανε εξαιρετική δουλειά με την συνεισφορά του στήν προδοτική προβολή του 1821!!! Μας έπεισε περί τού αντιθέτου!!!!

    Reply
  6. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΦΑΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΜΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ.

    Reply
  7. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ,ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    σημερα παω για χορτα. εσεις "δημοσιογραφοι" της πυρκαγιας ψοφηστε μεσα στα κλιματιζομενα κλουβια σας μετρωντας χρεογραφα και διαβαζοντας προπαγανδιστικα διαγραμματα για την κριση.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ…..ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ…..

    Reply
  10. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,

    ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ,

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ Η ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ A PRIORI ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΗ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ, ΤΡΕΜΕΙ ΓΕΡΑ;

    "οι εμποροι τουτων οι πλουτησαντες απ αυτης απο μακροθεν στησονται δια τον φοβον του βασανισμου αυτης κλαιοντες και πενθουντες, λεγοντες ουαι ουαι η πολις η μεγαλη η περιβεβλημενη βυσσινον και πορφυρουν και κοκκινον και κεχρυσωμενη εν χρυσω και λιθω τιμιω και μαργαριταις, οτι ΜΙΑ ΩΡΑ ηρημωθη ο τοσουτος πλουτος"

    αποκ. ιη 15-16

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Τον πρωτοάκουσα όταν μπερδευόταν με τη λέξη υπηρέτης.
    "Υπερέτης και ξανά μανά υπερέτης"ήταν η μόνιμη επωδός του. Μέχρι να μάθει το σωστό, μετά από μια παρατήρηση ακροατή, επαναλάμβανε και τα δυο για να πετύχει το σωστό.Τελικά την έμαθε τη λέξη κι έγινε αμέσως υπηρέτης για τα καλά.
    Είναι τόσο εμετικός, τόσο απροκάλυπτα όργανο και παλάντζας της εκάστοτε εξουσίας, τόσο αντιραδιοφωνικός με το κουσούρι της μπερδογλωσσιάς του και τόσο ημιμαθής, που όλοι πια τον έχουν καταλάβει το πόσο "υπερέτης"είναι.
    Τώρα, όσοι χαλαλίζουν την πολύτιμη ώρα τους και κάθονται και τον ακούνε τι να πούμε! Κατά το τσερβέλο και το ντύσιμο!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΚΑΘΙΚΙ ΟΛΚΗΣ
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ [δηθεν] ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΛΕΣΣΑ [ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ]
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    [ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΑ…]

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *