ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ: “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!”

«Μαζί τα φάγαμε – Μαζί πολιτευόμαστε – Όλοι το ίδιο είμαστε». Άρα ας γίνουμε «εις σάρκαν μία»!.

Μετά και την ανακοίνωση των πρώτων 27 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του….

δημάρχου και νυν υποψηφίου Κώστα Κόκκορη, έχουμε πλέον ένα σαφές δείγμα του τι εκπροσωπεί η κάθε συστημική δημοτική παράταξη στη Γλυφάδα. Όλοι γνωρίζουμε ποιοί από αυτούς διετέλεσαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο παρελθόν, αν εκλέχθηκαν και με ποιά παράταξη συμμετείχαν.

Η κινητικότητα δε αυτή από την μία παράταξη στην άλλη δεν μας προκάλεσε έκπληξη. Άνθρωποι που “κοσμούσαν” το ψηφοδέλτιο του Μ. Βαρβιτσιώτη στις προηγούμενες εκλογές, εμφανίζονται σήμερα περιχαρείς στο ψηφοδέλτιο του Βενιζελικού Κόκκορη! Άνθρωποι “σημαίες” του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ φιγουράρουν στην πρώτη θέση των εκδηλώσεων του εκλεκτού της Συγγρού και εκ Βρυξελλών αφιχθέντα Γιώργου Παπανικολάου και άνθρωποι που πριν τέσσερα χρόνια ορκιζόντουσαν και έπιναν νερό στο όνομα του Κόκκορη, τώρα τον κατηγορούν, ενώ φιγουράρουν στο ψηφοδέλτιο της Αθηνάς Λυγνού, εκλεκτής της ΔΗΜ.ΑΡ. του Φ. Κουβέλη.

Είναι γνωστή η πρακτική αυτή στους “υπηρέτες” και “μεσίτες” της τροϊκανής εξουσίας των μνημονίων. Φαίνεται τόσο οι άνω υποψήφιοι Δήμαρχοι όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοί τους έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην πολιτική στο ίδιο σχολείο της διαπλοκής και της συναλλαγής: «Μαζί τα φάγαμε – Μαζί πολιτευόμαστε – Όλοι το ίδιο είμαστε». Άρα ας γίνουμε «εις σάρκαν μία»!.

Αναμένουμε με ανυπομονησία άλλωστε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του οπαδού της Τροϊκας κ. Παπανικολάου. Σαφώς θα επιβεβαιωθούμε και είναι βέβαιο πως και εδώ θα δούμε επαγγελματίες υποψηφίους και “χρυσές” μεταγραφές από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται το πνεύμα της συγκυβέρνησης είναι κυρίαρχο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι βέβαιον ότι η κοινωνία της Γλυφάδας παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στα δημοτικά δρώμενα και θα εκφράσει την αποδοκιμασία της στις επερχόμενες εκλογές. Όποια μάσκα κι αν φορέσουν δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την πραγματικότητα στους Γλυφαδιώτες. Κανείς δεν μπορεί πλέον να παίξει άλλα προσωπικά παιχνίδια στις πλάτες μας, στις πλάτες των δημοτών. Η δημοτική μας παράταξη «Δημιουργική Διαδρομή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Δίβαρη εκφράζει τη θέληση της κοινωνίας της Γλυφάδας να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Γλυφάδας. Η πόλη ανήκει σε όλους τους δημότες της και όχι σε φατρίες και συμφέροντα παρεών και ομάδων.

Η ψήφος μας έχει νόημα.

Για την πόλη μας, για την πατρίδα μας, για την αξιοπρέπειά μας.

omertanewsgr.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *