Μυστικό Δείπνο Δημάρχων στην Ανάβυσσο

“Μυστικό δείπνο” παρέθεσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης σε δημάρχους της Ν/Α Αττικής προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΚΕΔΕ στις επικείμενες εκλογές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον “ροζ” δήμο του Σαρωνικού στην
ταβέρνα “Μύθος” με οικοδεσπότη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωφρόνη.

H συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της “προεκλογικής εκστρατείας” που κάνει ο πετυχημένος δήμαρχος Αμαρουσίου προκειμένου να αναδείξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.

Η παρουσία του κ. Σωφρόνη, στενού συνεργάτη του πρώην δημάρχου και νυν περιφερειάρχη Αττικής κ. Φιλίππου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός ο κ. Φιλίππου γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την παρούσα κατάσταση στους Δήμους και τις Περιφέρειες κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκροσώπηση στα όργανα της ΚΕΔΕ.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, θεωρεί τον κ. Πατούλη ως επικρατέστερο υποψήφιο για την προεδρία της ΚΕΔΕ. ΄Ετσι ρίχνει γέφυρες για μια άτυπη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια μετεκλογικά οφέλη και να αποκτήσει η Περιφέρεια προσβάσεις στην ΚΕΔΕ, μπροστά μάλιστα και στα τεράστια προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην θητεία της, όπως αυτό της διαχείρησης των σκουπιδιών.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν αυτές οι κινήσεις του έμπειρου Αντιπεριφεριάρχη είναι σε γνώση της  Ρένας Δούρου καθώς οι σχέσεις τους, φέρεται να είναι κάτι παραπάνω από παγωμένες.

Ο κ. Πατούλης σύμφωνα με πληροφορίες καλοβλέπει την συνεργασία αυτή και αναμένει μια επίσημη συνάντηση με την νέα περιφερειάρχη κ. Δούρου, αφού ανακοινώσει  βέβαια, και επίσημα σε λίγες ημέρες την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Το παρόν έδωσαν ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλος, ο δήμαρχος Κορωπίου κ. Κιούσης, ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Λουκάς, ο δήμαρχος Παιανίας και Σπάτων κ. Μαρκου, ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης και ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *