ΠΕΡΙ ΙΔΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

Στην εποχή μας τα όρια ανάμεσα στις πολιτικές ιδέες και τα πολιτικά γραμμάτια έχουν σκόπιμα μπερδευτεί προκειμένου να εξακολουθήσουν να αιχμαλωτίζονται ελληνικές ψυχές. Τα δε όρια ανάμεσα στις φυτευτές ιδεοληψίες και τις έμφυτες ιδέες είναι σαφώς πιο ορατά για όσους έχουν μάθει να μάχονται για ελληνικές Αξίες και Ιδανικά λαμβάνοντας αρχέγονα πρότυπα και εκπέμποντας αυτά στην σημερινή κοινωνία με το……
ίδιο τους το παράδειγμα. Με την συμπεριφορά τους, τον αγώνα τους, τις θυσίες τους. Αξίες που παραστέκουν μόνιμα δίπλα στο λάβαρα του Ελληνικού Έθνους και τις οποίες οι γνήσιοι ιδεολόγοι αρνούνται να τις εγκαταλείψουν στις κακουχίες και να τις βαφτίσουν ξωμερίτικες, παρά μονάχα αυτό που είναι. Αξίες Ελληνίδες.

Το αξιακό σύστημα των Ελλήνων δεν έχει την παραμικρή σχέση με μικροϋπολογισμούς, μικροσυμφέροντα και εφήμερες υλιστικές ευδαιμονίες με σάπια θεμέλια. Οι δικές μας αξίες έχουν ιδεαλιστικό σχήμα και πραγματική διάσταση. Είναι αιώνιες όσο και το Ελληνικό Γένος. Και τούτο γιατί συνδέονται με την οργανωμένη πολιτειακή οργάνωση και την πολιτική ζωή της Φυλής μας. Με την κοινωνική συγκρότηση και τις εθνικές επιδιώξεις μέσα από την βιολογική πραγματικότητα του Αίματος και της φυλετικής συνέχειας μακριά από την εξάρτηση από ξένα συμφέροντα και ψηφοθηρικές εκπτώσεις. Το ήθος και η αξιοκρατία συντροφεύουν τους Άριστους Πολίτες στην κεφαλή της Εθνικής Κοινότητος την οποία οδηγούν με ηγεμονικές καταγραφές και εδαφικές βλέψεις και όχι εγκλωβισμένη στις ορέξεις ξένων σχεδιασμών.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της ιδέας με την ιδεοληψία. Η πολιτική ιδέα είναι γεννημένη για λαούς ελεύθερους και έθνη με εκπολιτιστική διάθεση. Η Ιδέα του Έθνους, αυτή και μόνη που είναι πλασμένη να φέρει τον βαρύ τίτλο της Ιδέας κραταιάς και αυτόβουλης πολιτείας, ανήκει σ’ Έλληνες που ξέρουν να κάνουν θυσίες και να κρατούν ανυποχώρητη στάση ζωής, αποδεικνύοντας ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Άξιες Ιδέες για Άξιους Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες ξέρουν να βιώνουν την πολιτική τους μοναξιά όταν πρέπει παίρνοντας δυνάμεις από τρανούς ήρωες και παρακαταθήκες περασμένων ένδοξων καιρών σε μια αναγεννητική διαδικασία. Και ύστερα πάλι ξεχύνονται μπροστά δίνοντας στους συντρόφους τους δύναμη από την δική τους δύναμη διώχνοντας σκοτάδια και παρακμιακές καταστάσεις, δίνοντας ελληνικό φως στο δρόμο για την ακμή του Δυνατού Ελληνικού Έθνους που έχουμε ανάγκη και αποζητούμε. Γιατί ο Έλληνας μόνο ως αυτόφωτος και αρχηγέτης είναι υπαρκτός.

Αυτόν τον Έλληνα οφείλουμε να επιβάλλουμε προερχόμενοι από μια γενιά που μεγάλωσε με μίσος και απέχθεια για τους ταγούς μιας Ελλάδος που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ μήτε για κράτος λαϊκό μήτε ελληνικό. Γενιά όμως που έμαθε να σέβεται και να συναναστρέφεται τους ανθρώπους εκείνους να πολεμούν δίπλα στα λάβαρα της Πατρίδος με όρθια και καθαρή Εθνοφυλετική ψυχή. Έλληνες που αγαπούν τον λαό και την Πατρίδα τους χωρίς να νοθεύουν τη σκέψη και τον λόγο τους, σωστοί Επαναστάτες.

Ο δικός μας Έλληνας δεν το παίζει «δημοκράτης» και δεν κοκκινίζει στο άκουσμα της λέξης Εθνικοκοινωνιστής. Έλληνας βγαλμένος από την Αρχαία Λακεδαίμονα, την Αιώνια Σπάρτη της Εθνικής και Φυλετικής Ιδέας. Που λέει στα ίσα ότι είναι Υπερήφανος Έλληνας, Λευκός και Εθνικιστής. Έλληνας που υπακούει στην φύση ενός τρανού Έθνους Ηρώων και Μαρτύρων. Έλληνας που παραστέκεται στον εθνικό και φυλετικό αδελφό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, στερεώνει το κρατικό οικοδόμημα επάνω στο θεμέλιο λίθο της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας και χύνει το Τίμιο Αίμα του μονάχα στο βωμό της υπεράσπισης Ιερών, Οικείων και Πατρίδος.

Ο δε όρος Εθνικοκοινωνισμός δεν αποτελεί για τα γνήσια παιδιά των Ελλήνων έννοια απόκοσμη ή γερμανική διότι ο ελληνικός δείκτης ευφυΐας επιτρέπει σ’ αυτούς τους ανθρώπους να αναλύουν στοιχειωδώς την αρμονική συνύπαρξη της Κοινωνίας και του Έθνους σε τούτο εδώ το τόπο σε στιγμές που η Δύση ψηλαφούσε ακόμη τον ελληνικό πολιτισμό για να σταθεί όρθια. Ο Εθνικιστικός Κοινωνισμός δεν έχει σχέση με την μετατροπή της Ελλάδος σε παγκόσμιο φτωχοκομείο αλλά με την πατριωτική διαπαιδαγώγηση της Ελληνικής Νεολαίας και τον έλεγχο της οικονομίας από την Εθνική Παραγωγική και Εργατική Τάξη. Με τον Εθνικό Στρατό να φυλάσσει Θερμοπύλες και να απελευθερώνει Έλληνες και όχι να μετατρέπεται σε ταχυδρόμο βαρβάρων ανθελλήνων.

http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    φιλε 10:42 δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. η ιστορία διδάσκει οτι ενας πόλεμος έιναι τρομερά επικίνδυνο πράγμα για να τον αρχίζει κανείς οποτεδήποτε, ακόμα και αν κάτι τέτοιο έχει βάση, και ειναι προς το συμφέρον του επιτιθέμενου. είναι βέβαιο οτι πλέον οποιαδήποτε μεταβολή σε επίπεδο εξουσίας, αν δεν ειναι εως και αιματηρή τολμω να πω, το πιθανότερο ειναι να είναι επίπλαστη. ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει οτι αν είναι αιματηρή ΔΕΝ θα είναι ψευδής.. γενικά θα σου έλεγα οτι στη φύση οι απότομες μεταβολές οδηγούν πάντα σε νέα αστάθεια και νεες απότομες μεταβολές κοκ λόγω της δυναμικής του συστήματος. αν δηλώνεις εθνικιστής, πάρε παράδειγμα απο τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, οπου στην ουσία η εμπλοκή της Γερμανίας σήμανε και την ήττα της, όπως και την ήττα όλης της λευκής φυλής. Αν θέλεις σκέψου και την πρόταση Γκάντι:

    "γινε εσυ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο"

    Reply
  2. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστερους αναρχοκομουνιστες τις οικογενειες τους και τους ξενους λαθρομεταναστες!!!!
    η ελλαδα στους ελληνες!!!

    εθνικιστικη επανασταση τωρα!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    @4:19

    το κεφαλαιο εχει πατριδα και ολως τυχαιως αυτη πηρε τη μορφη κρατους το 46 μετα τη ληξη του πολεμου και την ηττα των ναζι (και της ευρωπης, και της αμερικης, και της ρωσιας) πληρώνοντας τη συνθηκη μπαλφουρ που υπεγραφη το 1917 μεταξυ του αγγλου (λεμε τωρα τι αγγλου δηλαδη..) μπαλφουρ και του εκπροσωπου του διεθνους σιωνισμου rothschild. σαν αποδειξη διαβασε τηνιστοσελιδα του υπεξ του ισραηλ και μη μας λες ανακριβειες σε παρακαλω. ακους εκει "δεν εχει πατριδα". φιλε δε ζουμε στο 1970 και δεν ειμαστε 15 χρονων.

    http://www.mfa.gov.il/MFA/Peace%20Process/Guide%20to%20the%20Peace%20Process/The%20Balfour%20Declaration

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Ποιά πατρίδα ρεεεεεε! Νά ταν κι άλλη. Όσο εσείς συζητάτε μπαρούφες, την ξεπούλησαν και δεν έχετε αντικείμενο συζήτησης!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δεν καταλαβαίνω εθνικοσοσιαλισμός ναι τι άλλο;
    μην υποκείπτετε στη προπαγάνδα των διεφθαρμένων αμερικάνων. Κοινωνική πρόνεια για τους Έλληνες ανάδειξη της μικρομεσαίας τάξης, εξαφάνιση της φτώχειας.Εθνικοποίηση των τραπεζών και εξανδραπόδιση των πολυεθνικών και των ΜΚΟ. Αυτό σημαίνει σοσιαλισμός όχι να διορίζουμε ημετέρους αλλά ΠΑΣΟΚ. Και τι κακό έχει η ισχυροποίηση του Έθνους; Τι με κόφτει εμένα αν ο τουρκομογγόλος μένει στη λαμαρίνα δικά μου είναι τα πετρέλαια.
    Αν πρέπει να δώσω κάτι έστω και μια καλή κουβέντα θα πάρω για την πατρίδα μου υπερδιπλάσια ωφέλη.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΧΙΤΛΕΡ ΦΙΛΕ Ο 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;;;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ειστε ολοι ζωα……… με ενα διορισμο θα ξεχασετε τι σημαινει ιδεολογια.
    μπεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ(ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ)Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΛΠ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΗ ΦΥΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ!ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;;ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!Ο 4.19

    Reply
  10. Ανώνυμος

    4:19 η μεταφραση στην αγγλικη ειναι οντως national-socialism μην τρελαινεσαι και τοσο, και ο παπανδρεου σαν socialist πλασαρεται, και το κομμουνιστικο κομμα ΕΣΣΔ ηταν "δημοκρατικο". αν το σκεφτεις το κομμα του χιτλερ ηταν το τιμιοτερο απο ολα τα υπαρχοντα διοτι δεν επικαλουνταν τη δημοκρατια (και πολυ καλα εκανε). εν πασει περιπτωσει οι εποχες εκείνες πέρασαν και το μονο που πρέπει να σκεπτόμαστε αν θέλουμε να ερμηνεύουμε χωρίς σφάλμα τα γεγονοτα και να εννοούμε την σημερινη πραγματικοτητα ειναι ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ και ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ τον τελευταιο μεγαλο πόλεμο…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *