Τελευταία Νέα

ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ‘ΛΕΓΑΝ ΖΩΗ: Έφτιαξε αμειβόμενη επιτροπή με δικά της άτομα για την προβολή της

Σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (28/05), το Ποτάμι, αποκαλύπτοντας την συγκρότηση αμειβόμενης επιτροπής, με άτομα του περιβάλλοντος της, για την προώθηση του έργου της.

“Tη στιγμή που από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη και το Υπουργείο Παιδείας αναζητούσε επί μέρες λίγες χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν οι Έλληνες μαθητές στη μαθηματική Ολυμπιάδα, η Πρόεδρος της Βουλής προχωράει σε άλλη μια κίνηση- σκάνδαλο: συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προώθηση του έργου της!

Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια στο πλαίσιο της προσωπικής στρατηγικής που ακολουθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου. Η επιτροπή που συστήνει αποτελείται από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, πρόσωπα που την συνοδεύουν άλλωστε στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση, οι κάθε είδους επιτροπές στο δημόσιο έπαψαν να είναι επ’ αμοιβή. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την Πρόεδρο να φροντίσει «τα δικά της παιδιά», όπως άλλωστε κάνουν όλο και πιο συχνά πλέον τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Μάλιστα, επισυνάπτεται και το σχετικό έγγραφο-απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου:

parakato.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *