«Ανοικτό το κεφάλαιο Ολυμπιακός για μένα»

«Ανοικτό το κεφάλαιο Ολυμπιακός για μένα»Ο Μάρκο Κέσελ δεν θέλει να αποχωριστεί τους «ερυθρόλευκους»

Ο Μάρκο Κέσελ ελπίζει ακόμη σε παραμονή του στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον σερβικό Τύπο. Ο διεθνής ….
φόργουορντ δεν συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους», που κατήγγειλαν το συμβόλαιό του, ωστόσο ο ίδιος δεν κλείνει το κεφάλαιο αυτό, τουλάχιστον όχι πριν υπογράψει σε άλλη ομάδα.

«Είχα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Έπαιξα δύο χρόνια και ο τρίτος ήταν στα χέρια της ομάδας. Τις τελευταίες 10-15 μέρες συζητούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε. Και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι. Αν υπάρξει μία καλή πρόταση, είμαι ανοικτός σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Μέχρι να υπογράψω κάπου αλλού, το κεφάλαιο Ολυμπιακός παραμένει ανοικτό για μένα», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς αν στο «ναυάγιο» στις επαφές έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, απάντησε: «Δεν ξέρω αν έχει σχέση».

Για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ερυθρό Αστέρα, ο Μάρκο Κέσελ είπε: «Δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου, αλλά δεν το σκέφτομαι και είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό άργησαν να τελειώσουν και είναι νωρίς να πούμε πού θα αγωνίζομαι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι ρεαλιστική η πιθανότητα να επιστρέψω. Τον Ιανουάριο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς με είχε καλέσει για να με πάρει στην ομάδα. Όμως φιλοδοξία μου είναι να παίξω σε σύλλογο που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά ήθελα να μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *