ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ : ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Το 70% ζει με δανεικά ή τρώει «απ’ τα έτοιμα» – Μόνο το 8% εμπιστεύεται την κυβέρνηση
Με απαισιοδοξία βλέπει το μέλλον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας και αμφιβάλλει έντονα για την πιθανότητα βελτίωσης της προσωπικής τους ζωής. Σύμφωνα με…..
έρευνα για τη «Δημόσια Διάθεση ως προς την οικονομική κρίση», που διεξήγαγε το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και δημοσιεύουν τα «Επίκαιρα». Συντριπτικά είναι και τα ποσοστά απαξίωσης του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών, ενώ η έλλειψη εμπιστοσύνης επεκτείνεται με ανησυχητικά ποσοστά για τους πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ FUNDS

Μυστικά και… ύποπτα τραπεζώματα σε βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων κάνουν εδώ και λίγο καιρό διεθνή και εγχώρια funds, με στόχο να πιέσουν για τις επιδιώξεις τους σε μια χώρα που έχει βάλει «πωλητήριο». Διεθνείς κολοσσοί, όπως η Deutsche Bank ή η Morgan Stanley, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ΟΠΑΠ ή άλλες ΔΕΚΟ υπό αποκρατικοποίηση, καθώς και για ακίνητα τουριστικά «φιλέτα».

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΙ»

Πυκνώνουν οι παρεμβάσεις κυβερνητικών βουλευτών σε νομοσχέδια της κυβέρνησης, οι οποίες δεν είναι πάντα ευχάριστες για το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω του κλίματος που δημιουργείται, αλλά τις περισσότερες φορές, επί της ουσίας, βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν επιστολή που συνέταξαν έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αποδέκτη τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη, προτείνοντας συμπληρωματικές ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο για την ποινική ευθύνη των υπουργών και τον έλεγχο του «πόθεν έσχες».

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ

«Δώρο» ανεκτίμητης αξίας, το οποίο όχι μόνο υποθηκεύει, αλλά σβήνει μονοκονδυλιά τις αξιώσεις του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι στη γερμανική κοινοπραξία ΗDW/Ferostaall, με την οποία σύναψε τις σκανδαλώδεις συμβάσεις για την παραλαβή των –οχτώ συνολικά– «υποβρυχίων που γέρνουν», αποφάσισε να κάνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στους Σαουδάραβες της Αbu Dhabi Mar, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως «σωτήρες» και τελικά αγόρασαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τα έγγραφα-ντοκουμέντα με τα οποία οι νομοθέτες ουσιαστικά «απίστησαν» εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου!

ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να βρούμε «το πνεύμα του 2004» μας συμβούλευσε ο Τζορτζ Σόρος. Ο κερδοσκόπος, επενδυτής και «φιλάνθρωπος» δεν αναφερόταν στο «αρχαίο πνεύμα αθάνατο» των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά του 2004. Σήμερα, στον απόηχο της κρίσης και της επικείμενης μερικής ή καθολικής πτώχευσης της Ελλάδας, ο Σόρος πιθανόν να αναζητά νέες ευκαιρίες με τους παλιούς του συνεργάτες της Hellenic Land ή τους παλιούς του γνώριμους της αμερικανικής Coldwell Banker, που, διαμέσου του Παναγιώτη Μίχαλου, αποβιβάστηκαν στην ελληνική αγορά ακινήτων. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τους «ανθρώπους» και τα σχέδια του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ

Μεγάλες αλλαγές θα προωθηθούν τις επόμενες ημέρες σε ένα από τα κρισιμότερα για την εφαρμογή του Μνημονίου υπουργεία της κυβέρνησης, το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οι ανακατατάξεις αυτές είναι πολύ σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε δύο μήνες πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι άξονες του «Καλλικράτη» για τη Δημόσια Διοίκηση –παρά το γεγονός ότι το κομβικό έργο «Λευκή Βίβλος της αναμόρφωσης του Κράτους» βρίσκεται ακόμη σε φάση κατακύρωσης–, να προχωρήσουν οι καταργήσεις και οι συγχωνεύσεις φορέων του Δημοσίου και να υλοποιηθούν οι προβλέψεις του Μνημονίου για την περιστολή των δημοσίων δαπανών.
ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ» ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ

Το «μάρκετινγκ» της ζητιανιάς επιτάσσει στους «εργαζόμενους»-επαίτες –όλοι τους αλλοδαποί, κυρίως Ρομά από τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία– να βρίσκονται σε στέκια όπου η φιλανθρωπία των Ελλήνων πολιτών… αποδίδει. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές και «εισάγουν» την επαιτεία στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

Την επικαιρότητα σχολιάζουν οι: Σταύρος Λυγερός, Νίκος Κοτζιάς, Γιώργος Αυτιάς, Ζέζα Ζήκου, Μιχάλης Ιγνατίου, Μενέλαος Γκίβαλος, Γιώργος Δελαστίκ, Ανδρέας Αθανασίου, Στρατής Λιαρέλλης, Γιάννης Τριάντης κ.ά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ Δ.Υ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 23 ΔΙΣ.ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡ…ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    EXΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 10-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΑΙ ΜΕΙΣ????
    ΦΙΛΕ 11.34
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????????????????????
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ???????
    ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ,ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ε Ρ Γ Α?????
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Η!!!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΟΥ Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ο Σ!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ. ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    I Katantia se olo tis to megaleio!Aftoi oi pnevmatikoi ellines omos den tha eprepe na proteinoun lyseis anti na kanoun apografes mias katastasis pou gnorizoume?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *