ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : Προσβάλουν τη μνήμη του Αριστοτέλη Γκούμα,παραλήρημα για την «Τσαμουριά»

Οι Αλβανοί εμπειρογνώμονες που ερευνούν την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία, για να γνωστοποιήσουν το πόρισμα τους και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στην Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερο timing. «Δυστύχημα και όχι δολοφονία» χαρακτηρίζεται από τους Αλβανούς «ειδικούς» η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα.
Οι συγγενείς του άτυχου Αριστοτέλη αλλά και όλοι οι Χειμαρριώτες είχαν εκφράσει εξ’ αρχής τη δυσπιστία τους στην Αλβανική δικαιοσύνη και ζητούσαν την συμμετοχή ξένων εμπειρογνωμόνων και νομικών στην ανάκριση και….
την εκδίκαση της υπόθεσης. Είναι βέβαιοι για τη δολοφονία με εθνικά κίνητρα, και θεωρούν ότι βεβηλώνεται η μνήμη του.Οι «ειδικοί» που δεν έκαναν νεκροψία του θύματος και δεν συνέλεξαν κανένα στοιχείο από τον τόπο του εγκλήματος – άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος του δεύτερου αποκλεισμού του δρόμου – αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για ατύχημα που μάλιστα προκάλεσε ο ίδιος!!!Υπενθυμίζουμε ότι οι οκτώ νεαροί αλβανοί που εμπλέκονται στη δολοφονία, την ημέρα της δολοφονίας (πέρυσι το καλοκαίρι) επιτίθονταν φραστικά στους Χειμαρριώτες γιατί μιλούσαν Ελληνικά.
Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας εξέφρασε «την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της κυβέρνησης. Αναμένουμε από την Αλβανία, ως κράτος-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και υποψήφια προς ένταξη χώρα στην Ε.Ε., να εγγυηθεί την ορθή και ταχεία απονομή Δικαιοσύνης. Διατηρούμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις ενέργειές μας στο μέλλον».
Αλβανικό παραλήρημα για την «Τσαμουριά»
Νέο εθνικιστικό παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας από τους εκπροσώπους του κόμματος των «Τσάμηδων» στα Τίρανα. Στην έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας εν όψει των δημοτικών εκλογών, ο αρχηγός του κόμματος Σπετίμ Ιντρίτζι απροκάλυπτα προέβαλε τις βάσεις του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού με το σύνθημα «όπως ο αετός χρειάζεται δύο φτερά για να πετάξει, έτσι και η Αλβανία χρειάζεται το Κόσοβο και την Τσαμουριά»… Ελπίζουμε να έχει γίνει ήδη διάβημα προς τα Τίρανα, μια και ο κ. Ιντρίτζι είναι κυβερνητικός εταίρος του κ. Σαλί Μπερίσα.

http://ethnikonthematon.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
    ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ".

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 4:28
    ΓΙΑ ΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΙΩΓΜΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ!!!!

    ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    τραβα ρε σαπισε βλακα γκουμα.πηγες να πουλησεις πρεζα στους αλβανους που εχουν εργοστασια.καλα να παθεις.δεν ηξερες ας ρωτουσες.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΜΗΝ ΤΑ ΑΕΡΠΛΑΝΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αεροπορική άσκηση τού ΝΑΤΟ: Τους "έλιωσαν" όλους τα ελληνικά μαχητικά!

    "Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας. Το αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό απέναντι στην "αφρόκρεμα" των δυτικών πιλότων και μαχητικών και γι'αυτό τον λόγο επανερχόμαστε (το θέμα καλύφθηκε από το defencenet.gr αρχικά στις 04/04): Πρώτοι σε όλα οι Έλληνες! Σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους, σε αποστολές αέρος-αέρος και σε επιβιωσιμότητα! Τους νίκησαν, επικρατώντας σε όλες τις αερομαχίες, καταστρέφορναςόλους χωρίς την παραμικρή ελληνική απώλεια!
    Τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα, το να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι υπάρχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις που αποδεικνύουν συνέχεια ότι είμαστε πρώτοι στα πιο δύσκολα, έχει ξεχωριστή σημασία…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;;;;;;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *