Τον κυνηγούσε γυμνή… γιατί ανακάλυψε πως είχε άλλη!

Αυτό που συνέβη στην οδό Κορίνθου, λίγα μέτρα μετά την πλατεία Πυροσβεστείου, ήταν…
αναμφισβήτητα από τα πιο πρωτότυπα συμβάντα που έχουμε ακούσει.

Ένα τροχαίο και ένας διαπληκτισμός ζευγαριού με …ημίγυμνη τη γυναίκα, εξελίσσονταν ταυτόχρονα στη μέση του δρόμου, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τα έχουν χαμένα και να μην ξέρουν πού να πρωτοστρέψουν την προσοχή τους! Η αρχή έγινε με το τροχαίο. Ευτυχώς, επρόκειτο για μία σύγκρουση οχημάτων που δεν είχε ως αποτέλεσμα κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έστριβε στην Κορίνθου από κάθε δρομάκι δεν πρόσεξε το μηχανάκι που πλησίαζε και οδηγούσε ένας νεαρός έχοντας μια φίλη του συνεπιβάτη. Το δίκυκλο ανετράπη και το ζευγάρι έπεσε στο οδόστρωμα. Ο θόρυβος ήταν αρκετός για να πεταχτούν όλοι από τα μαγαζιά τους και να τρέξουν στο σημείο για να δουν σε τί κατάσταση βρίσκονταν το αγόρι και το κορίτσι και φυσικά για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Και εκεί που είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και άπαντες στέκονταν καταμεσής του δρόμου περιμένοντας να φθάσει η αστυνομία, που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί, την προσοχή όλων τράβηξε ένα άλλο περιστατικό με… ροζ περιεχόμενο! Ενώ κοιτούσαν το ζευγάρι των ελαφρά τραυματισμένων, άκουσαν γυναικείες φωνές και όσοι σήκωσαν το κεφάλι τους είδαν μια «καυτή» νεαρή να τρέχει ξυπόλητη στο δρόμο και να είναι τυλιγμένη με ένα σεντόνι το οποίο μάλιστα έπεφτε αποκαλύπτοντας μέρος του στήθους της! Γούρλωσαν τα μάτια οι αυτόπτες μάρτυρες μην μπορώντας να πιστέψουν σε αυτό που έβλεπαν. Η γυναίκα συνέχιζε να τρέχει βρίζοντας χυδαία τον σύντροφό της ο οποίος την κυνηγούσε λίγα μέτρα πιο πίσω και λέγοντάς του, ουρλιάζοντας στην κυριολεξία: «Έπρεπε να με γ……. δέκα φορές για να μου αποκαλύψεις ότι έχεις άλλη παλιοτόμαρο;»!

Όπως ήταν φυσικό, όσοι μέχρι εκείνη την στιγμή ασχολούνταν με το τροχαίο και τους τραυματίες, άρχισαν να ασχολούνται με αυτό το περιστατικό. Προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τη νεαρή η οποία δεν καταλάβαινε τίποτα. Κατάφεραν να την σταματήσουν και να την πλησιάσει ο σύντροφός της, αλλά τότε έγιναν τα χειρότερα. Του επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και να τον φτύνει, ενώ το σεντόνι… έπεφτε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται αρκετά από τα… απόκρυφα σημεία του καλλίγραμμου σώματός της. Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος και τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των καταστηματαρχών της περιοχής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *