Ανοιχτή επιστολή προς πολιτικούς και δημοσιογράφους

Ο Ελληνικός λαός εκτός  από τον παραλογισμό των πληρωμών τον λογαριασμών και χαρατσιών  που τον έχουν εξαθλιώσει και σε πολλές περιπτώσεις και καταστρέψει η οδηγήσει σε αυτοκτονίες, χωρίς να….
έχουν και κάποιο έμπρακτο αποτέλεσμα για το λαό.

Έχει να αντιμετωπίσει  και την ψυχολογική φθορά από  την είδηση που διαμορφώνει η ανεπάρκεια και ανικανότητα των πολιτικών και των δημοσιογράφων.

Θες αυτό είναι λίστες που  δεν αποκαλύπτονται, πλούσια φιλαράκια  που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τις  υποχρεώσεις τους για το κράτος και  συγκαλύπτονται, διορισμένοι από  την πίσω πόρτα και μένουν στην ουρά αξιόλογοι επιστήμονες που  θα έκαναν κάτι για αυτή την κακόμοιρη  χώρα και μένουν  στην αφάνεια . Πλούσιοι άγνωστοι Έλληνες που δίνουν ελπίδα και απασχολούν ελεύθερες ώρες των ταλαιπωρημένων πολιτών όπως το θέμα EndNationalDebt που ταξιδεύει μήνες ως είδηση και κανένας ακόμα δεν έμαθε το αυτονόητο ποιος ήταν ο λόγος ύπαρξης αυτής της οργάνωσης και γιατί μετά την δικαίωση της στο δικαστήρια πάλι κανένας δεν ασχολείται λες και το θέμα αλήθεια η ψέματα έχει να κάνει με φραγκοδίφραγκα .

Αυξήσεις σε σήματα αυτοκίνητων  σε καύσιμα σε προϊόντα επιβίωσης  που ξέρει μέχρι και ο τσοπάνος στην τελευταία κορυφή της Ελλάδας  ότι η απόδοση όλων αυτών μέτρων δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα για των Έλληνα πολίτη και το κράτος.

Συνέλληνες της πρώτης γραμμής πρέπει να ξαναβρείτε την θέση σας να ενεργήσετε προς όφελος του λάου που εκπροσωπείτε να νομοθετήσετε και να διορθώσετε τα κακός κείμενα αν δεν μπορείτε παρατηθείτε και η άλλη πλευρά της πρώτης γραμμής να βγει στο δρόμο και την πραγματική ζωή και να γράψει να ενημερώσει και όχι να παρουσιάζει δουλειά των γραφειοδιαδρόμων  και του διαδικτύου υπάρχει ακόμα χρόνος να το κάνετε η αλλάξετε επάγγελμα .

Αλλιώς ο θεός να σας  λυπηθεί όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα τσεκούρια και τα ρόπαλα από  νομοταγείς πολίτες και δεν θα τους σταματήσει ούτε υδροφόρα ούτε όλη  η αστυνομία με το στρατός μαζί._

                                                                                                   Έλλην πολίτης    

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *