Αντώνη Σαμαρά ο Θεός της Ελλάδας μαζί σου ! ! !

Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης, δίνει μια ακόμα δύσκολη μάχη, για να μη πεινάσει η Ελλάδα!

Προσπαθεί να κόψει τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, που όμως έχει και βαθιές ρίζες στο χώμα της Ελλάδας!
Μέσα στην πείνα του ο πεπαιδευμένος και πολιτισμένος στη ψυχή λαός, επιβάλλεται να μη κινείται ως μαριονέτα, να μην έχει αγελαία νοοτροπία, και να ξέρει, ότι δε τους φταίει κανένας σκληρός δανειστής, αλλά οι ίδιοι θερίζουμε ότι σπείραμε!
Σημαίνει ότι θέλουμε εκ βαθέων αλλαγή, και να διερευνήσουμε σε βάθος την….
ψυχολογία όλων αυτών που έφεραν εδώ την Ελλάδα, και χτυπιούνται για το δήθεν καλό της, ενώ συνεχίζουν το φαγοπότι εις βάρος των ασθενέστερων. (συνδικαλιστές κλπ) έχει ενδιαφέρον η ψυχολογία τους!
Σα τον μακελάρη, που έβγαινε και από πάνω!
Παιδεία στα παιδιά, να συνειδητοποιήσουν βαθιά ότι τα δικαιώματα εναρμονίζονται με τις υποχρεώσεις, και στην Ελλάδα, και όχι φυγοπονία, και να καλύπτονται σε όλα! ότι φταίει ή «άτιμη κοινωνία» όπως έμαθαν εδώ και 30 χρόνια,(από εύκολους διορισμούς γονέων, από γλείψιμο κοινωνικό, κλπ) ή να λένε ότι φταίει ένας κακός δανειστής, όταν δε έχουν άλλη λύση! Όταν φεύγουν όμως εκτός Ελλάδας, μαθαίνουν έμπρακτα την ακολουθία δικαιώματα- υποχρεώσεις, είναι ευχαριστημένα, και μας κάνουν και μαθήματα περί αυτού!

ΝΕΟΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ!

Αντώνη Σαμαρά ο Θεός της Ελλάδας μαζί σου!Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου!Για να σε επιλέξει αυτή τη δύσκολη ώρα ο Θεός μέσω των πολιτών,σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος να αγωνιστεί σφαιρικά πατριωτικά, βαθιά, ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αναγνώστης του Δημοκρατικού Μπλογκ σας Ξυπνήστε ρε


.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *