Αυτή είναι ομάδα που πήρε μισό εκατομμύριο ευρώ από το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων

Όπως ολα δείχνουν η ομάδα που πήρε σύμφωνα με την αστυνομία 514.000 ευρώ από τον εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων που εξάρθρωσε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης είναι ο
Ηρακλής! Μάλιστα ο εγκέφαλος της σπείρας βγήκε ο ίδιος σε ραδιόφωνα της πόλης και διατυμπάνιζε την χορηγία του προς την ομάδα προκειμένου να κατατεθεί χωρίς προβλήματα ο…..
φάκελος αδειοδότησης για την συμμετοχή του Ηρακλή στην επόμενη Σούπερ Λίγκα. Πάντως σύμφωνα με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για το …άτοκο αυτό δάνειο ο επιχειρηματίας έλαβε ως αντάλλαγμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας

http://www.seleo.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    ανεβαινανε οι ηρακλειδεις προς τη παλαιων πατρων γερμανου και τα ματ εριξαν πολλα δακρυγονα επειδη εκει στεγαζονται τα γραφεια της θ4 και φυγαγευτηκαν τα 50 κοτοπουλα με κρανη με καρδονια στα γραφεια της θ4, ειχαν ιδια παροχη ασφαλειας με το τουρκικο προξενειο γιατι δεν εκαναν εφοδο τα ματ στα γραφεια της θ4 που κουβαλουσαν οπλα τα 50 κοτοπουλα με κρανη συγκαλυψη 50 δολοφονων εκπαιδευονται γυμναζονται πληρωνονται αυτοι πηγαν στη καβαλα οι σκατο απογονοι του μαναβη ακομα και τον παντελακη προεδρο του παοκ ειχαν κοντρα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αφού η νέα δημοτική αρχή έλυσε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα, συνεχίζει την βελτίωση της ζωής της πόλης με σκέψεις για πιθανή παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του συλληφθέντα οπαδού μας, στη χθεσινή πορεία.

    Αφού λοιπόν νοιάζεται να εξαλείψει την "οπαδική βία", καλό θα ήταν να ξεκινήσει χρονολογικά και να ασχοληθεί με τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, όπως αυτοί συγκεντρώθηκαν στις 19:30, στην Καμάρα, πριν τη συγκέντρωση των οπαδών του Ηρακλή.

    Εκτός κι αν εκεί, δεν παρατήρησε κάτι το επιλήψιμο…

    Γ. Μπουτάρης : Οι ταραξίες θα μας βρουν απέναντί τους

    Πρωτοβουλία κατά της οπαδικής βίας αναλαμβάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης όπως ακούσαμε δια στόματος Γιάννη Μπουτάρη στο δελτίο ειδήσεων της TV100. Οι χθεσινοβραδινές καταστροφές δημόσιας περιουσίας, όπως είναι οι κάδοι απορριμμάτων, προκάλεσαν την παρέμβαση του Δημάρχου, ο οποίος αφού ανακοίνωσε ότι εξετάζεται η δυνατότητα παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του συλληφθέντα στη διάρκεια των επεισοδίων, τόνισε ότι είδε με τα μάτια του "φιλάθλους" να ξεριζώνουν από τα πεζοδρόμια και να πετούν στη θάλασσα σιδερένιους κάδους. "Δεν είναι δυνατόν μια μικρή μερίδα κακών φιλάθλων να διαλύει την ζωή της πόλης" είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

    Δεν παρέλειψε ακόμη να αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν στα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τέτοιες συμπεριφορές, με ιδιαίτερη αναφορά στα αθλητικά ραδιόφωνα. Αίσθηση προκάλεσε και η εκτίμηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι τα επεισόδια αυτά παρακινούνται "από κάποιους".

    Το άρθρο το βρήκα εδώ: http://www.thestival.gr/society/item/518-c-boutaris-the-troublemakers-will-find-us-towards-the

    απο οτι καταλαβα ο γερομπεκρης θελει να του καψουμε το σπιτι του που μενει λεωφορος νικης και το δημαρχειο και να ερθουν τα πασοκοσκυλα στη θαλασσα θα τους πεταξουν οι γριες το συνθημα τωρα ειναι ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ @@@@ ΛΙΜΙΤ ΑΠ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ο Ηρακλης μπορει να γινει αφορμη για επιθεσεις σε αστυνομικα τμηματα, και πολυ χειροτερα πραγματα.
    δεν περιμενα τετοιο παλμο, και νομιζω οτι την πηραμε την αδειοδοτηση οτι και αν λενε κατω….

    ο Ηρακλης ειναι η αφορμη και για πολιτικη "κατασταση",

    εκτος και αν θελουν "Δημοκρατια του Ηρακλη" απο 30 Απριλιου, και να βλεπουν κρατικες περιουσιες στις φωτιες, αστυνομια να τα βαζει με χουλιγκανια, (και οχι με συμβασιουχους και συνταξιουχους) και διακοπει η κυκλοφορια της πολης στην μεση και θα δινεις διαβατηριο για να περασεις την καυτατζογλου, και γενικα ανεξελεγκτη κατασταση στην πολη.

    την αδειοδοτηση την πηρε σημερα ο Ηρακλης, αλλιως απο την δευτερα εγω ειμαι πολιτης της Δημοκρατιας του Ηρακλη,
    και θα ξεσπαω και για την ανεργια μου, και για το πασοκ και για τα φασιστακια ….

    αφιερωμενο στους μπατσους και στο παρακρατος ,που διαβαζουν το φορουμ.
    θελετε να παιξετε ρε κουφαλες? θα τζογαρετε ρε κουφαλες?

    μολων λαβε….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Oloi Tous einai sapila, mono Ton katachreomeno olympiako, AEK kai PAO tous ta echune charisri, alla edo olokliri tin Ellada echune katachreosei to Podosfero tha emeine piso ?

    Lamogia stin, politiki, Lamogia, tis dikeosinis, lamogia Sindikalistes, Lamogia, Giatroi, Lamogia Papades, Lamogia Dimosoi ipaliloi, ALmogia pantou , o Theos na walei to Cheri TOU, alla den to wazei, giati Chserei AYTOS oti tha KAEI a WRE ELLADA pou echeis mona Mpastardous, Lamogia , Apateones kai PRODOTES.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ 9.16 ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΕΧΕΙΣ ΧΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ…………

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΕΕΕΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΤΟΥΣ.
    – ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ??..ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο 9.07 ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΠΟΤΕ.

    ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΦΕΤΟΣ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ….)ΧΑΧΑΧΑ…ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ! ΕΝΟΧΟΣ : Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Βγήκαν και στον δρόμο τις προάλες οι μπετόβλακες.
    Τί Δ΄ εθνική ρε φίλε;
    Να΄ ρθούν στην γειτονιά μου να παίξουν μπάλα με τα ανήψια μου τώρα.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    πιος μπασταρδος ειναι που να του τα παρουν ολα πισω γαμω την δικαιοσυνη τους γαμω το συστημα τους κ να του κανουν τη σουφρα μεσα σαν μπουρι το λαμογιο!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *