ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!

Με έκπληξη το τελευταίο διάστημα παρακολουθήσαμε απο τον τύπο την άγρια κόντρα μεταξύ του νεοκλεγέντους δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Γιάννη Μπουτάρη και του Μητροπολίτη της συμπρωτευουσας κ.Άνθιμου.Αυτο που κατάφεραν και οι δύο πλέον άρχοντες..της πόλης είναι να διχάσουν και όχι μόνο το λαό της πόλης τους.Να τους χωρίσουν σε ….
΄΄στρατόπεδα΄΄ και να δημιουργηθούν κακίες και μίσοι ανευ προηγουμένου.

Ποιος φταίει;Προφανώς και οι δύο,καθώς οι οποιεσδήποτε διαφορές τους δεν έπρεπε να εκτίθενται και να χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν αλλους σκοπούς.

Αφενός μεν η συμπεριφορά και οι εκφράσεις του κ. Μπουτάρη απέναντι στο επίσκοπο της πόλης του ήταν απρεπείς και απαράδεκτες, αφετέρου δε η στάση και οι κατευθυντήριες γραμμές….που έδινε με τα λεγόμενα του ο Παναγιώτατος επίσκοπος μόνο σε Ιεράρχη δεν αρμόζουν.Ακόμη και δίκιο να έχετε Σεβασμιώτατε(δεν αμφιβάλουμε) το χάνετε με την σκληρή στάση σας.Σκορπίστε αγάπη και ο θρησκευομενος λαός της Θεσσαλονίκης να είστε σίγουρος ότι θα σας ακολουθήσει μαζικά.

Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙ,ΟΣΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ.
Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Πηγή:www.agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ ,ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
    ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΜΕΙΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΟΜΕΙΝΗ Ο Β.
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΑΒΡΙΤΩΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΕΙΣΟΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *