Τα περισσότερα μέσα τηλεοπτικής ενημέρωσης, λασπολογούν αλλά και συναινούν με κυβερνητικούς λασπολόγους.


Κύριοι καναλάρχες, υπεύθυνοι πολιτικού ρεπορτάζ, και απλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι συναινείτε σε αυτήν την λασπολογία κυβερνητικών στελεχών, προκειμένου να σκεπάσουν την δικιά τους ανικανότητα, την δικιά τους συμφεροντολογική τοποθέτηση τους, αλλά και την αδιαφορία τους στο να αναδείξουν τους πραγματικούς κλέφτες αυτής της χώρας, έχετε φτάσει σε κόκκινα όρια που χρίζουν ποινικές διώξεις με συναίνεση σε επαναλαμβανόμενη συκοφαντική δυσφήμιση 5000 πρώην εργαζόμενων της ΟΑ.
Αν πιστεύετε ότι με το να κρύβετε την πραγματικότητα από τον Έλληνα πολίτη, παίζοντας και χορεύοντας στον ρυθμό που σας….
.

κτυπά το κράτος, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΟΑ, αλλά όλοι αυτοί που γίνονται κριτές μας, σαν άλλοι φαρισαίοι. Δεν σας απαγορεύσαμε να φιλοξενείτε τους αναρμόδιους υπουργούς, αλλά να έρθετε στο ύψος των περιστάσεων και να ασκήσετε τα καθήκοντα σας τώρα πια που είστε πλήρως πληροφορημένοι με την πραγματικότητα. Δεν το κάνετε παρά εξακολουθείτε να λαϊκίζετε σαν πιόνια βουλευτικών συμφερόντων. Στην θέση σας θα ντρεπόμουν να υποθάλπτω κάκιστες χειριστικές ενέργειες που φέρνουν στην κόκκινη γραμμή το ίδιο το κράτος επιτρέποντας σε τούρκικες φρεγάτες να αράζουν στο Σούνιο, αεροπλάνα να κόβουν βόλτες στο αιγαίο, να μας υποχρεώνουν να κάνουμε τζαμιά, η σχολεία μουσουλμάνων, ενώ η Γερμάνια τους λέει αν σας αρέσει θα ζείτε σαν Γερμανοί ειδάλλως στο σπίτι σας. Από όλα αυτά όμως οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής είναι αυτοί που βαφτίζονται προνομιούχοι, και έριξαν την χώρα στον βούρκο και ασχολείστε πως θα μας εξαφανίσετε σαν να είμαστε οι λεπροί αυτής της χώρας. Έχετε καταντήσει να συμπεριφέρεστε σαν σαδιστές, βλέποντας πρώην εργαζομένου να κοντεύουν στα όρια να επαιτούν διότι ένα παράνομο κράτος ενεργεί με τις ευλογίες των δημοσιογράφων. Το κακό πάντα γυρνά σε αυτόν που το σπέρνει. Προσέχετε γιατί έχετε σπείρει πάρα πολύ κακία.
Θα ήμαστε σε επιφυλακή να δούμε την μετέπειτα στάση σας, και θα έχουμε απέναντι σας και εμείς ανάλογη συμπεριφορά, με στοιχεία μισθών με κρυφούς χαρακτήρες, που ανεβάζουν στα ύψη το «φτωχό σας» κομπόδεμα αποκρύπτοντας τα πραγματικά σας έσοδα. Θα πρέπει να μάθει πλέον ο Έλληνας ποιοι είναι αυτοί που μας κατακρίνουν. Βλέπετε το δικό σας το επάγγελμα μπορούμε να το ασκήσουμε εμείς. Το δικό μας όμως θέλει γνώσεις, θρανίο, και χρόνια δουλειάς για να παίρνετε εκατομμύρια ζωές στα χέρια σας υπογράφοντας τα σχετικά έντυπα.
Στο χέρι σας είναι να το χειριστείτε με διακριτικότητα ευπρέπεια και σύνεση μπας και μέρες που έρχονται σας συγχωρήσει ο καλός θεούλης.
Την αλήθεια δεν την φοβήθηκε ποτέ κανένας. Το ψέμα όμως το φοβούνται πολλοί. Και κατά τα λεγόμενα οι ψεύτες είναι πάρα πολλοί.

http://wwwnikost.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *