Βόλος: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο – Ο Μπέος είπε λαμόγιο τον πρώην νομάρχη και η συνέχεια δόθηκε σε αστυνομικό τμήμα!

Μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου Α.Μπέου κατέθεσε ο Α. Παπατόλιας, για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μια ακόμα θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο δμαρχος τον αποκάλεσε «λαμόγιο» όταν ο πρώην νομάρχης και δημοτικός σύμβουλος δήλωσε ότι ο κ. Μπέος είναι δήμαρχος υπό προθεσμία.

Τον Α. Παπατόλια ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα ο δικηγόρος του δημάρχου Α. Ξηρός . Ο Α. Ξηρός κάλεσε και τον δήμαρχο στο αστυνομικό τμήμα και με δηλώσεις του ο κ. Μπέος εξέφρασε την απόφασή του να μηνύσει τον Α. Παπατόλια, επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή. Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας.

Ο Α. Μπέος δήλωσε ότι θα μηνύσει τον Α. Παπατόλια γιατί ο ίδιος δεν φοβάται κανέναν, είναι ξεκάθαρος. «Έτσι είχαν μάθει όλοι αυτοί να συμπεριφέρονται. Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν», είπε ο δήμαρχος στο e-thessalia. gr, αλλά λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να μην προχωρήσει στην κατάθεση μήνυσης εναντίον του Α. Παπατόλια. Σύμφωνα με ενημέρωση του Γραφείου Τύπου ο κ. Μπέος θα προχωρήσει αύριο σε ανακοινώσεις, για να εξηγήσει την απόφασή του.

Πηγή: e-thessalia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *