Υπόκληση και… τρέλα Άραβα για τον κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης, πήρε μια σημαντική νίκη, βυθίζοντας το… υποβρύχιο από την Ισπανία. Και η νίκη αυτή ήρθε με την μαγκιά του «Δικέφαλου»! Η τρέλα του κόσμου και το πάθος….
των παικτών, έφεραν το τρίποντο κόντρα στην Βιγιαρεάλ.
Μπορεί τα Μέσα της Ισπανίας να «φωνάζουν» για την κολασμένη ατμόσφαιρα στην Τούμπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τους «πόνεσε» το γεγονός ότι μία ομάδα που δεν έχει μεγάλη… ιστορία στην Ευρώπη, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να δέσει… κόμπο μια ομάδα από το προηγμένο πρωτάθλημα της Ιβηρικής χερσονήσου. Αλλά αυτό που τους «πόνεσε» περισσότερο ήταν η ατμόσφαιρα!
Εκεί που η UEFA είχε δώσει εντολή για τους πυρσούς, οι οπαδοί του «Δικέφαλου» έδειξαν ότι υπάρχει και ο… καλός τρόπος για τους πυρσούς. Η εικόνα από τα… φαναράκια να γεμίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, ήταν εξαιρετική και πολύ δύσκολα μπορείς να τα δεις σε γήπεδα της Ευρώπης. Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, ακόμα μία φορά κάποιοι που θέλουν να λέγονται οπαδοί, αλλά είναι χαζοί, έκαναν το κομμάτι τους και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία.
Αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Όχι μόνο να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, αλλά και να τους αποβάλλουμε από τα γήπεδα της Ελλάδας. Δεν γίνεται μία ομάδα να κάνει μία τόσο σημαντική νίκη, αλλά μερικοί να την καταστρέφουν και να δίνουν τροφή για σχόλια. Γιατί το είδατε. Οι Ισπανοί δεν είχαν να πουν τίποτα αγωνιστικό, αφού ηττήθηκαν κατά κράτος και το έστρεψαν στην κερκίδα.
Αλλά είπαμε πως αυτό ήταν το μικρό αρνητικό, γιατί κατά γενική ομολογία, η Τούμπα είχε «φορέσει» τα γιορτινά της και «έκαψε» το… υποβρύχιο. Υποχρέωσε την ομάδα από την Ιβηρική χερσόνησο να υποκληθεί στο μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ. Και ο «Δικέφαλος» ευτύχησε, για μία ακόμα φορά, την φετινή περίοδο, να δει τους παίκτες να ξεχειλίζουν από πάθος. Κάτι που δεν γίνεται και πολύ… συχνά στην Ελλάδα. Αλλά ας μην είμαστε κακοί, αφού τώρα μπαίνει το… στοιχείο του Μάκη Χάβου.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία και δεν λέει να την αφήσει με τίποτα. Έχει δώσει και πάλι στον ΠΑΟΚ τον… τσαμπουκά του. Βλέπεις τους παίκτες που «γουστάρουν» να αγωνίζονται με πάθος για την ομάδα και κάνουν ότι μπορούν για να «πετάξει» και πάλι ο σύλλογος προς την κορυφή. Υπάρχει μία καλή αύρα και όσο τα αποτελέσματα είναι θετικά, τόσο περισσότερο… ριζώνει ο Χάβος στην τεχνική ηγεσία.

Και όλο αυτό μπορεί να έχει και εξαιρετικά… αποτελέσματα για τον «Δικέφαλο». Ποια είναι αυτά; Μιλάω για την επικείμενη είσοδο του Άραβα επιχειρηματία στην ομάδα. Ο τελευταίος βρέθηκε στην Τούμπα για το ματς με την Βιγιαρεάλ και τρελάθηκε από τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχει… πωρωθεί με το μεγαλείο των οπαδών, αλλά και από το ρόστερ του συλλόγου. Μάλιστα τα σενάρια τον θέλουν έτοιμο με το καλημέρα να κάνει… δώρο χαφ μεγάλης… κοπής!
Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε αν η υπόθεση με τον Άραβα επιχειρηματία… υπάρχει ή είναι «φούσκα». Ότι και να συμβαίνει, ο ΠΑΟΚ δείχνει με… κάθε ευκαιρία το μεγαλείο του. Και αυτό είναι που θα πρέπει να κρατήσουν στην Θεσσαλονίκη. Να κρατήσουν την εμφάνιση, την ατμόσφαιρα και να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους Ισπανούς, αφού πλέον είναι παρελθόν.

WWW.SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΡΑ!
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html

    ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/13.html

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *