Γαμώ το κεφάλι μου…

“Θα σπάσει η σκάλα”…

Ακούγονται ελικόπτερα. Ποιος να πρωτοπρολάβει όμως να φύγει; Είναι μεγάλες οι ταράτσες της Βουλής και άλλων κεντρικών κτιρίων; Και πώς να φύγει ένας άμαθος; Θα …

αρχίζει να φωνάζει «Γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας!»

Και πώς να φύγει ένας άλλος, αρκετά εύσωμος; Θα σπάσει η σκάλα.

Γράφονται πρώτα εδώ δυστυχώς αυτά, γιατί σίγουρα θα ειπωθούν στη Βουλή όπου έχουν ξεφύγει και δεν σέβονται ιερό και όσιο. Το χρέος θα σεβαστούν; Επειτα από αυτά που ανακοινώθηκαν από τη Eurostat, έχουμε να ακούσουμε ακραία πράγματα στην επόμενη συνεδρίαση!

Η μόνη σωτηρία είναι ο ΦΠΑ. Να μην πετύχει δηλαδή. Αυτό εύχεται η κυβέρνηση και κάνει τον σταυρό με τα δύο χέρια για να συμβεί. Να τα φορτώσουν ότι δεν φταίει η τρόικα με τα μνημόνια, αλλά οι Ελληναράδες που τα σπάνε ακόμα στη Μύκονο με τον Ρέμο.

Συγγνώμη που γράφτηκε ότι η κυβέρνηση θέλει να αποτύχει η μείωση του ΦΠΑ, αλλά μόνο αυτό δεν έχει ακουστεί εκεί μέσα στο γνωστό κτίριο.

Κόβουν το ΕΚΑΣ και το ζητάνε πίσω από το 2011, γιατί ξεπερνούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια των 850 ευρώ. Ολα τα βρίσκουν. Μόνο με τους ελέγχους στη λίστα Λαγκάρντ ζορίζονται λίγο.

Εχουμε το σύστημα του ΤΑΧΙSNET που κάνει διακοπές Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο κ.λπ., έπεσε και το σύστημα για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, η οθόνη έβγαλε μαύρο και έγραφε «Πρόγραμμα μη διαθέσιμο».

Οποιος πήγε χθες ταυτόχρονα να υποβάλει ηλεκτρονικά δήλωση και αίτηση πρόσληψης στην ΕΡΤ ή όπως αλλιώς λέγεται, κέρδιζε το μεγάλο τζακ ποτ του υπ. Οικονομικών.

Εννοείται χαμός στη Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος συνόδευε το «Κομμένα πια τα δανεικά» με κορόνες κατά Σόιμπλε – Μέρκελ, που ούτε στη Βουλή δεν ακούγονται!

«Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα, παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο που… !». Βενσε-Ρέμος!

Τι είναι οι «Ανυπότακτες Επιθυμίες»;

Α) Τούρκικο;

Β) Τολμηρή ταινία;

Γ) Προκήρυξη μήπως οργάνωσης;

Το τρίτο είναι. Ανέλαβε την ευθύνη για αποστολή φακέλου-βόμβας.

Είναι η εξέλιξη των οργανώσεων. Τα επόμενα ονόματα είναι: «Καυτοί Πυρήνες της Φωτιάς» ή «Ψίθυροι Καρδιάς».

Μια προκήρυξη μπορεί να αρχίζει κάπως έτσι: «Ξημέρωνε. Χάιδευα τρυφερά το γκαζάκι. Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα, σαν ωρολογιακή βόμβα…» Υπογραφή: Επαναστατικός Ερωτικός Αγώνας.

Εννοείται ότι η Γερμανία είναι η μία από τις δύο χώρες που παρουσιάζει μείωση του χρέους. Θα κατέβουν από τα ελικόπτερα και θα ’ρθουν να μας αγοράσουν μπιρ παρά. Αυτό όμως έχει ακουστεί στη Βουλή.

Λάκης Μπέλλος (efsyn.gr)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *