ΣΚΟΠΙΑ, Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Έλληνες, να λοιπόν που ήρθε η ώρα, μετά από σχεδόν 3000 χρόνια παγκόσμιας καταγεγραμμένης κυριαρχίας και Ελληνικής παρουσίας, στην περιοχή του γεωγραφικού τόπου που ονομάζεται Ελλάς, οι σημερινοί παγκόσμιοι εγκληματίες, που ακούνε στο όνομα αμερικάνοι, καθώς και οι παλαιοί παγκόσμιοι εγκληματίες, που ακούνε στο όνομα τούρκοι, προωθώντας την μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο προπαγάνδα τους θέλησαν να διαγράψουν την ιστορία των Ελλήνων και να πείσουν δια της οικονομικής και…..
στρατιωτικής βίας όλα σχεδόν τα ανεπτυγμένα και μη κράτη ότι:

Οι Μακεδόνες είναι σκοπιανοί, δηλαδή σλάβοι.

Ξέχασαν μόνο ότι, οι αρχαίοι αλλά και οι σημερινοί κάτοικοι της Μακεδονίας ομιλούσαν και ομιλούν την Ελληνική διάλεκτο.

Ξέχασαν μόνο ότι, ο Μέγας Αλέξανδρος, οι Στρατηγοί του, καθώς και τα ημίθεα στρατεύματα τους ομιλούσαν την Ελληνική γλώσσα.

Ξέχασαν μόνο ότι, όλα τα αρχαία Μακεδονικά ευρήματα και κτήρια έχουν Ελληνική κατασκευαστική αρχή και μόνο.

Ξέχασαν μόνο ότι, όλες οι επιγραφές στους Μακεδονικούς τάφους και όχι μόνο είναι στην Ελληνική διάλεκτο.

Ξέχασαν μόνο ότι, όλοι οι Μακεδόνες ηγέτες είχαν Έλληνες δασκάλους και φιλοσόφους για την διαπαιδαγώγηση τους.

Ξέχασαν μόνο ότι, οι τότε, αλλά και οι σημερινοί εσωτερικοί ανθέλληνες που τους βοηθάν και τους υποστηρίζουν, δεν είναι Έλληνες.

Ξέχασαν μόνο ότι, Μακεδόνες και Έλληνες ήταν και είναι ένα και μόνο πράγμα, ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ξέχασαν όμως ότι, το εμετικό τους κατασκεύασμα που ακούει στο όνομα Σκόπια, δεν ομιλεί την Ελληνική διάλεκτο, δεν αποτυπώνει τα Ελληνικά γράμματα, δεν διαβάζει την Ελληνική γραμματεία, δεν έχει Ελληνική ιστορία, δεν είναι Μακεδόνες και το σημαντικότερο, δεν είναι Έλληνες.

Αγαπητοί αμερικανοί και τούρκοι, γνωρίζεται πολύ καλά ότι, τα Σκόπια, καθώς και το αλβανοσλαβικό συνονθύλευμα το οποίο βρίσκεται εκεί και το οποίο κατασκευάσατε με κόπο ετών ως Μακεδονικό έθνος κάποια στιγμή θα σας πάρει μαζί του στα άπατα σημεία της ιστορίας και έτσι η ανθρωπότητα θα απαλλαχτεί μια δια παντός από την μολυσματική, πολιτιστική σας παρουσία, διότι, τους πύργους και τα κάστρα που κατασκευάζετε επάνω στην άμμο, στο τέλος θα τα πάρει το κύμα της ιστορικής δικαιοσύνης.

Αμερικανότουρκοι εγκληματίες, προσπαθείτε με ιστορικά ψεύδη να δημιουργήσετε το ψευδοκράτος των ψευδομακεδόνων, έτσι ώστε να βάλετε θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων και κατόπιν στο λαιμό των αιώνιων εχθρών σας δηλαδή των Ρώσων, αλλά στο τέλος να θυμάστε κάτι, ότι την θηλιά στο δικό σας λαιμό θα την περάσετε και μάλιστα με τα ίδια σας τα χέρια.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *