Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα πεντάωρης συνάντησης του Λουκά Παπαδήμου με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, που στηρίζουν την κυβέρνηση και η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

«Μας ζητούν περισσότερη ύφεση και η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω για να το αποτρέψω», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε μια πρώτη δήλωση. «Αύριο θα υπάρχει συνέχεια» δήλωσε ο …..
πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αποχωρώντας από τη σύσκεψη.

«Δεν θα συμβάλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση που, εν συνεχεία, θα κατακάψει όλη την Ευρώπη», δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωση που ερμηνεύεται ως επιβεβαίωση ότι δεν επήλθε συμφωνία των αρχηγών με τις απαιτήσεις της τρόικας για το νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου με προορισμό την Ιπποκράτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Για τον κ. Παπανδρέου ανοιχτά θέματα παραμένουν οι εργασιακές θέσεις και οι τράπεζες.

Στο Μέγαρο Μαξίμου παραμένει ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καθώς τώρα θα ξεκινήσει η συνάντηση με τον Τσαρλς Νταλάρα για το θέμα του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.

Η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα και μέχρι το μεσημέρι οι αρχηγοί θα πρέπει να έχουν απαντήσει στον κ. Παπαδήμο για το εάν συμφωνούν επί της αρχής με τις θέσεις της τρόικας ή όχι.

http://www.newscode.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *