Ακόμα και οι Ταλιμπάν είναι περισσότερο «Μακεδόνες» από τους ΣλαβοΣκοπιανούς ! (Σοβαρή ανάλυση και απόδειξη)

Πολύ εύκολα στην Ιστορία μπορούμε να βρούμε ρίζες και να δημιουργήσουμε πολιτικό πρόβλημα. Ιδιαίτερα εάν το φαινόμενο αυτό το παροτρύνουν μεγάλες δυνάμεις για να κρατάνε τη Γεωγραφική περιοχή σε συνεχή αναταραχή.

Δείτε εδώ πως Ιστορικά καλύτερα επιχειρήματα έχουν οι Ταλιμπάν ότι είναι Μακεδόνες από τους Σκοπιανούς.
Είναι ένα απλό παράδειγμα για το πώς η Ευρωπαϊκή ένωση πρέπει να έχει τη σύνεση να δει τη προσπάθεια μεθοδικής διάλυσης της που αρχίζει από τα Βαλκάνια στο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε» από τη γνωστή Υπερδύναμη…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ……… “ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ”!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ” ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ “ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ” ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!!

καντε κλικ για μεγέθυνση

Άρα :

Οι Ελληνοαφγανοί «ανακατακτητές» –ήδη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- (απόγονοι των 10.000 μακεδόνων που εγαμεύθησαν -αρχ.- [ παντρεύτηκαν ] Αφγανές παρθένας { ;} επί εποχής Μ. Αλεξάνδρου επιστρέφουν στη Γη των προγόνων τους).

Διεκδικούντες τα νόμιμα απαράγραπτα υπό της Ιστορίας δικαιώματα των, Γεωγραφικά και τοπικά, Κύριοι Σκοπιανοί αλλά και «προοδευτικοί» Νεοέλληνες…

Οι «γνήσιοι» απόγονοι των μακεδόνων επιστρέφουν : «Φωτιά και τσεκούρι» στους Σλαβόφωνους Σκοπιανούς. Θα τους «φάνε λάχανο» οι Αφγανομακεδονοέλληνες !

Ο “Άνθρωπος που θα ήθελε να γίνει βασιλιάς” δεν υπάρχει.
Ο Αφγανός που θέλει να γίνει «Μακεδών» υπάρχει.
Ο Σλαβοσκοπιανός που θέλει να γίνει Μακεδών είναι λιγότερο Μακεδόνας από τους Αφγανούς !!!
Μεγάλο μπέρδεμα η πολιτική ;

Δεδομένου δε πως έχουμε και πολύ μπερδεμένους Έλληνες πολιτικούς ή μη, οι πλέον λογικοί αντιλαμβάνεστε τη μοίρα μας όταν πέφτουν όλα αυτά τα θαυμάσια επιχειρήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε μια Ελλάδα που ανέκαθεν έχυσε πολύ αίμα όπου έχει το δικαίωμα και υποχρέωση να είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.
Οι καλοί πολιτικοί μας όμως το… διαπραγματεύονται….

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_549.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  Τό αναλογο κακο βέβαια κάνει και η ακροαριστερα .
  Η διαφορα είναι οτι η ακροδεξια τα θελει όλα ένω η ακροαριστερα τα δινει ολα…

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα σας παρακαλώ και οι Μακεντότσι είναι Μακεδόνες. Όλα κι όλα! Ασχέτως αν διοικούνται απο ένα γενίτσαρο ακροδεξιό όπως ο Γκρουέφσκι.

  Είδατε ότι η ακροδεξιά σε μια χώρα μόνο παροπίδες και φανατισμό προσφέρει.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Είμαι βέβαιος πως όσοι Έλληνες επιβιώσουν από αυτή τη κρίση και το μπαμ που έρχετε, θα γαμήσουν το πλανήτη όλο μετά.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Από όσο μπορώ να φανταστώ, ο Μ. Αλέξανδρος μαζί του είχε πολεμιστές και όχι δασκάλους και οποιουσδήποτε άλλους θα μπορούσαν να διδάξουν πολιτισμό. Συνεπώς, έχω υποψίες πως εκεί που πήγε δεν πήγε καν για να κατακτήσει, αλλά να απελευθερώσει, ενδυναμώσει, παλαιότερες ελληνικές αποικίες που είχαν αρχίσει να παρακμάζουν υπό την ντόπια επηρροή. Λίγο τραβηγμένο αλλά καθόλου αβάσιμο.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Το ερώτημα είναι: Οι σημερινοί Έλληνες, τι σχέση έχουν με τους Μακεδόνες. Για παράδειγμα: ο Καραμαν-Αλής, ο Πάγκαλος, ο ΓΑΠ και τόσοι άλλοι, μπορεί να είναι απόγονοι Μακεδόνων και των Αρχαίων Ελλήνων; Αυτοί είναι επικίνδυνοι για όλα.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  στην τριτη εικονα κατω απο τις δυο οψεις του νομισματος διακρινονται δυο ιππεις με σαρισες
  και αναγραφονται με Ελληνικα γραμματα οι λεξεις
  ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΥΛΟΥ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *