Συμπλοκές στην Ομόνοια μεταξύ μεταναστών [βίντεο]

Όπως σας ενημερώσαμε, νωρίτερα στην Ομόνοια συνέβησαν άγριες συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών. Διαβάστε εδώ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άγριο ξύλο στην Ομόνοια. Αμέσως σπεύσαμε στην περιοχή να δούμε τι συμβαίνει. Όπως μάθαμε ένας αλλοδαπός ήταν βαριά τραυματισμένος, μαχαιρωμένος, από επίθεση – λιντσάρισμα που δέχθηκε από περίπου 50 ομοεθνείς του. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Αθηνών (Πειραιώς 3), όπου και……
δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει από την Πολυκλινική με ασθενοφόρο για άλλο νοσοκομείο.

Όταν φτάσαμε η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Ομάδα Πακιστανών είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο της Πολυκλινικής με άγριες διαθέσεις. Ήθελαν να μπουν μέσα κραδαίνοντας καδρόνια. Οι λιγοστοί άνδρες της αστυνομίας τους έδιωξαν. Λίγο μετά ξεκίνησαν νέες φασαρίες στην πλατεία Ομονοίας και όπως θα δείτε στο βίντεο άρχισε ανθρωποκυνηγητό στις οδούς Πειραιώς και Ζήνωνος για τη σύλληψη Πακιστανών που υποδείχθηκαν ως οι δράστες του μαχαιρώματος. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Σε λίγο θα αναρτήσουμε φωτογραφίες και βίντεο του τραυματία κατά τη μεταφορά του από την Πολυκλινική Αθηνών σε νοσοκομείο…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (22.47): Η μεταφορά του τραυματία Πακιστανού:

http://www.tsantiri.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!

    ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  4. Ανώνυμος

    11.37 μην τον περιφρονείς γιατί μπορεί το θύμα να είναι από τους ελάχιστους που λένε την αλήθεια για το βρωμοκοράνι. Και για το φασιστικό μυαλό αυτό είναι αρκετό για να σκοτώσει.

    Συμπαράσταση στον Πακιστανό που τα ορκ προσπάθησαν να σκοτώσουν.

    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Πιστός του αρχαίου χριστιανισμού θέλει να πει ρε στόκε 11.42. Τι σκατά έχεις μέσα στο κεφάλι σου.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αρχαιος χριστιανος..χαχααχχαχαχααχ!! ακου ονομα τσοπανη !! χαχαχαχαχααχ!ωραιος ρε μαγκα.απο την φορμολη βγηκες;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    αρχαιος χριστιανος..χαχααχχαχαχααχ!! ακου ονομα τσοπανη !! χαχαχαχαχααχ!ωραιος ρε μαγκα.απο την φορμολη βγηκες;

    Reply
  8. Nikosh

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ; – ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μακαρι οταν μαχαιρωνουν κ Ελληνιδες να τα δειχνατε τα βιντεο.Στα @@ρια μας για τους λαθρο σιγα μη στεναχωρηθουμε κιολας.Που ειναι οι ΜΚΟ τους τωρα να τους προστατεψουν απο τους ομοεθνεις τους.
    Ρε καθηστε καλα κ μην μας πολυζοριζετε γιατι θα τρεχετε κ δε θα φτανετε.

    Reply
  10. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    Σκηνές φαρ ουέστ μ ή π ω ς και ύστερα από την ε ρ ή μ ω σ η του ι σ τ ο ρ ι κ ο ύ κέντρου συνεγερθούν και αφυπνισθούν,συνειδητοποιήσουν και ενωθούν οι Έλληνες για την απαίτηση άμεσης παύσης και διακοπής αυτής της γ ά γ γ ρ α ι ν α ς.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *