Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του υπουργού Άμυνας

Ποιoς θα είναι ο επόμενος υπουργός Άμυνας?

Οι πληροφορίες μας μέσα από το Μαξίμου επιμένουν στο όνομα του Χρύσανθου Λαζαρίδη. Θα είναι μια κίνηση ματ του Πρωθυπουργού που από τη μία αποκαθιστά με υπουργικό θώκο τον εξ απορρήτων συνεργάτη του και βουλευτή Επικρατείας

-αποστομώνοντας τούς εχθρούς του Λαζαρίδη

-δείχνοντας πυγμή στηρίζοντας τον πιο στενό του πολιτικό φίλο

-ικανοποιεί τη μύχια επιθυμία του Χρ. Λαζαρίδη που μόνον αυτό το υπουργείο ήθελε διακαώς

Με την κρίσιμη αυτή κίνηση, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει υπουργός Άμυνας ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -που θα ήταν μία λύση αμβλύνοντας τις συγκρούσεις και τις πιέσεις από άλλους πρωτοκλασάτους. Απομακρύνεται επίσης το ενδεχόμενο να …αποζημιωθεί για τους αγώνες του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης δεν θα γίνουν πραγματικότητα τα σενάρια που θέλουν τον εκ Μεσσηνίας ορμώμενο Λαμπρόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση, ή την τοποθέτηση στα πλαίσια μιας φιέστας επιστροφής στην κεντροδεξιά πολυκατοικία του μετανοηθέντα Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η ανακοίνωση για τον Χρύσανθο , θα γίνει σε κατάλληλο χρόνο θέλοντας να «σκεπάσει» γκρίζα γεγονότα απομακρύνοντας όλους αυτούς που πιέζουν για την κατάληψη της …πιο αποδοτικής καρέκλας από πλευράς ψήφων και μηδενικών αντιδράσεων (πέραν μικρών εξαιρέσεων) αφού το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό συνήθως βρίσκεται εν υπνω και δύσκολα προκαλεί αντιδράσεις στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία.

Από την άλλη το μήνυμα που θα διοχετευτεί καταλλήλως θα έχει έναν σκοπό!! Να δείξει σε ολους τους τόνους αυτό που θέλει το Πρωθυπουργικό γραφείο. Ότι ο Σαμαράς δεν ξεχνά τους φίλους του….Άσχετα, εάν το ίδιο δεν έχει γίνει για τον Φαήλο Κρανιδιώτη και για καμιά τριανταριά άλλους…..

Από την άλλη πλευρά ο Λαζαρίδης θα νοιώθει ως άλλος…Παύλος Μελάς ικανοποιώντας μια εφηβική φαντασίωση η να ….απελευθερώσει τη Μακεδονία η να …πεθάνει χρησιμοποιώντας το θρυλικό κωδικό όνομα «Μίκης Ζέζας»!!! Για το θέμα -που δεν είναι καθόλου αστείο- πέφτουν και τα πρώτα στοιχήματα….

hellasforce.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *