Έτσι τα χώνουν στους άθεους οι Πατριώτες Δεσπότες της Εκκλησίας μας!!!

Στιγμιότυπα,από την ορκομωσία του νέου Δ.Σ.Γορτυνίας.Ευχές Δεσπότη Ιερεμία.
Δείτε το Βίντεο

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας, το κατάμεστο από τον λαό και τους άρχοντες, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας με αρκετούς ιερείς και μοναχούς έκανε την…..
ορκομωσία του νέου Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ιωάννου Γιαννοπούλου.

Μετά την ολιγόλεπτη προσφώνηση του Μητροπολίτου στον νέο Δήμαρχο, η οποία χειροκροτήθηκε από το πλήθος, ένα σημαίνον μέλος, περιφρονώντας την παρουσία του ιερού κλήρου, ομίλησε και είπε ότι δεν χρειαζόμασταν τους ιερείς, γιατί κατά τον κανονισμό δεν προβλέπεται η παρουσία του αρχιερέως και των ιερέων σε ορκομωσία.
Τα περιφρονητικά για τον ιερό κλήρο αυτά λόγια, λεχθέντα μάλιστα σε επίσημη στιγμή και ενώπιον τόσου πλήθους, εξόργισαν τον Μητροπολίτη κ. Ιερεμία, ο οποίος με οξύτητα πράγματι και με θυμό επιτέθηκε στον υβριστή και με ισχυρά την φωνή του είπε: «Αυτό σε πείραξε, κύριε, εσένα, η παρουσία των ιερέων; Εμείς οι ιερείς και οι αρχιερείς αγωνιστήκαμε για να υπάρχει ελεύθερη πατρίδα και να κινείσαι εσύ ελεύθερος. Και λέγονται αυτά τα λόγια, χριστιανοί, εδώ στην Δημητσάνα, τον τόπο γέννησης του Πατριάρχου Γρηγορίου, που κρεμάστηκε για την πίστη και την πατρίδα; Ντροπή σε μερικούς και πάλι ντροπή τους, που βάλθηκαν να κάνουν την Ελλάδα μας άθεη. Δεν θα τους αφήσουμε. Εγώ εδώ που ήλθα εμπνέομαι από το σχοινί του Πατριάρχου Γρηγορίου και θέλω να γίνω αγωνιστής, θέλω να γίνω τρελλός για την πίστη την αγία. Να ξέρετε και να μάθετε ότι εδώ στην Δημητσάνα έχετε ένα τρελλό Δεσπότη, που δεν θα μείνει απαθής σε ανθρωπάκια και σε νάνους, που θέλουν να τα βάλουν με την άγια πίστη μας και να ξεριζώσουν την αγάπη μας στον Χριστό και την Παναγία, που μας άφησαν ως προίκα οι πατέρες μας. Εγώ είμαι τέκνον ήρωος αλβανικών ορέων και δεν σκοτώθηκε παλλικάρι 25 ετών στα αλβανικά βουνά ο πατέρας μου, για νάρχεται αυτός ο κύριος να περιφρονεί εδώ δημόσια τον ιερό κλήρο. Αφού λοιπόν, κατά τα λόγια του κυρίου αυτού, για τα οποία δεν άκουσα κανένα από σας να διαμαρτυρηθεί, αφού δεν χρειάζονται οι ιερείς στην ορκομωσία, διαμαρτύρομαι και εξέρχομαι από την αίθουσα και δίνω εντολή σε όλους τους ιερείς και τους μοναχούς να φυ-γουν και αυτοί από την αίθουσα».
Και απευθυνόμενος στους ιερείς και τους μοναχούς είπε: «Εμπρός, εμπρός! Πατέρες όλοι να φύγουμε, αφού μας περιφρονούν».
Τότε όλο το πλήθος ηλεκτρίστηκε από την σκηνή και από τους πονετικούς και έντονους λόγους του Δεσπότη και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας να βγει έξω από την αίθουσα αυτός που είπε αυτά τα λόγια και όχι ο Δεσπότης μας.
Και όλοι οι πρώην Δήμαρχοι και οι άρχοντες και ο νέος Δήμαρχος και ο λαός έπεσαν επάνω στον Δεσπότη και του ζητούσαν συγγνώμη για το συμβάν και τον παρακαλούσαν να μην εξέλθει από την αίθουσα αυτός και οι κληρικοί.
Η σκηνή ήταν πολύ ταραχώδης και εντυπωσιακή και δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Τελικά ο κ. Ιερεμίας κάμφθηκε από τον γλυκό λόγο του πρώην Δημάρχου Δημητσάνης κ. Αναστασίου Βλάχου, ο οποίος του είπε:
«Σεβασμιώτατε, επικαλούμαι τα τέσσερα χρόνια της άριστης συνεργασίας μας και σας παρακαλώ να ξεχάσετε τον προσβλητικό λόγο εναντίον των ιερέων που ειπώθηκε και να μείνετε και εσείς και οι ιερείς στην αίθουσα».
Στην συνέχεια ομίλησαν ο κ. Δήμαρχος και οι επίσημοι. Όλοι τους στον πρόλογο της προσλαλιάς τους ζητούσαν συγγνώμη από τον Δεσπότη για το συμβάν.
Ο ίδιος ο Δεσπότης, όπως ακούσαμε και διαπιστώσαμε, ήταν ήρεμος ψυχικά και χαρούμενος, γιατί από το συμβάν βεβαιώθηκε ότι στην Γορτυνία με έδρα την Δημητσάνα καταπνίγονται από τον ίδιο τον λαό και τους άρχοντές του οι ακουόμενες αθεϊστικές ιδέες.

http://synodoiporia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

41 Comments

  1. Ανώνυμος

    πολλά πρακτοράκια σχολιάζουν εδω μέσα…
    προσοχή στους προβοκάτορες, και στους τζάμπα μάγκες με ειδική αποστολή!
    Οι δήθεν φαίνονται από μακρυά πλέον.
    Η μαγκιά του γηραιού τρελοδεσπότη, κληρονομιά από τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, τους Μακεδόνες του Αλέξανδρου, τους αγωνιστές του 1821, τους Μακεδονομάχους του Παύλου Μελά και τους πολεμιστές της Αλβανίας του 1940,
    είναι η μαγκιά που πρέπει να φουντώσει μέσα μας και να μας οδηγήσει στην ελευθερία που προσπαθούν να μας στερήσουν.

    Γιάννης Μαρ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ανιστόρητοι νεογραικύλοι ακόμα να μάθετε ότι η Εκκλησία ήταν ο κοτζαμπάσης των Τούρκων στο σβέρκο των Ελλήνων. Ακόμα να μάθετε ότι ο αλήτης και σκατά στο τάφο του Γρηγόριος Ε' ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ '21 και εκβίασε όλους τους συνεταίρους του δεσποτάδες να συνυπογράψουν τον κατάπτυστο και ελληνοπροδοτικό αφορισμο! Ηλίθια νεογραίκυλα σας αξίζει Παπανδρέου και Δ.Ν.Τ. χωρίς οίκτο!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΕΓΩ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΦΑΤΕ;

    ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ…ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

    ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 1:39;;;
    ΤΡΑΒΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ……

    Reply
  5. Ανώνυμος

    MΑΖΕΣΤΙΞ,Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι καλο να προκαλεις,δεν τολεω για εσενα αλλα για εκεινων τον βλακα που βγηκε και πεταχτικε σαν την πορδη ,λες και του ζητησε κανεις τον λογο,οτι και να πιστευε δεν ηταν ο τοπος και ο χρονος να βγαλει την κακια του,καλα εκανε ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ και αντεδραση το ιδιο θα εκανα και εγω.οσο για εναν βλακα θα το πω γιατι περι βλακεια πρικειτε που ειπε πως δεν εχει σχεση η πατριδα με την εκκλησια…ξεχνα οτι ειμαστε ορθοδοξος λαος ορθοδοξη ελλαδα,και θα πω ενα,ναι φιλε βλακα ξεχνας το κρυφο σχολιο ξεχνας τον παπαφλεσα,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΗΚΑΜΕ

    Reply
  6. Μαζεστίξ

    Δυστυχώς ενω εγώ είπα την άποψή μου εναντίον του ιερέα που -κατά τη γνώμη μου- παρεξέκλινε της χριστιανικής ιδεολογίας και δεν είπα το έδωσα κανένα χαρακτηρισμό σε αυτούς που έχουν διαφορετική γνώμη από μένα, μου επιτέθκαν πολλοί και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς ("νούμερο", "χαζομαζεστίξ" κλπ).
    Δυστυχώς ο φανατισμός έχει ριζώσει μέσα σας το μίσος και σας οδηγεί τυφλά στην αναζήτηση ενόχων (σαν να παίζετε τυφλόμυγα και κάποιος σας κατευθύνει με σκοινί). Ο φανατισμός (θρησκευτικός, εθνικός, οπαδικός, ιδεολογικός) μόνο δυστυχία έχει φέρει στον κόσμο. Αμέτρητους πολέμους, διαχωρισμούς ανθρώπων, ξεκλήρισμα οικογενειών.
    Το ότι κάποιος είναι αντίθετος με την άποψή σας, δεν τον καθιστά αυτομάτως εχθρό της άποψής σας. Αναζητήστε τους εχθρούς της θρησκείας σε αυτούς που σας εχθρεύονται και στα υπόλοιπα θέματα. Το ότι είναι κάποιος αριστερός δε σημαίνει ότι είναι και εχθρός σας. Παραπάνω κάποιος έγραψε τα πολύ σωστά λόγια του Άρη του Βελουχιώτη για την πίστη στο Θεό και τον παραλογισμό του κομμουνισμού σ αυτό το θέμα. Και λίγο πιο κάτω γράφατε για τους "συμμορίτες" που δρούσαν αντεθνικά και αντιχριστιανικά. Ποιοι; Οι διαφωνούντες με την ΕΣΣΔ κομμουνιστές!
    Και τελοσπάντων να απαντήσω στο μοναδικό φίλο που μου απευθύνθηκε με σεβασμό, τον "Περσέα", ότι ναι οι καιροί απαιτούν ξεσηκωμό, με τη διαφορά ότι διαφωνούμε στο ποιος είναι ο εχρθός. Για μένα δεν είναι εχθρός ούτε ο δεξιός, ούτε ο κομμουνιστής, ούτε ο θρησκόληπτος, ούτε ο μετανάστης, ούτε ο άθεος, ούτε ο μουσουλμάνος. Εχθροί είναι αυτοί που κατασκευάζουν τις κόντρες μεταξύ μας για να βάλουν χέρι στα ιερά και τα όσια του καθενός (όποια κι αν είναι αυτά). Η ομογενοποίηση δεν συντελείται από κομμουνιστές, αλλά από άθλιους καρεκλοκένταυρους των Βρυξελλών, της Μπίλντεμπεργκ, της Ν. Υόρκης, του Ισραηλίτικου επιχειρηματικού λόμπι, οι οποίοι βιάζουν τις ζωές μας σε κάθε πτυχή της.
    Ας ενωθούμε λοιπόν και ας ξεσηκωθούμε εναντίον αυτών που επιτίθενται στις ζωές μας, για να ξαναβρούμε τη χαμένη ελευθερία μας και τη δημοκρατία μας. Και ύστερα, χωρίς ξένους αφεντάδες από πάνω μας θα μπορρούμε να ζήσουμε ειρηνικά και ανεκτικά Χριστιανοί και Άθεοι, δεξιοί κι αριστεροί, με τις διαφωνίες μας, τα πστεύω μας, αλλά και με το σεβασμό του ενός στον άλλον

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΡΕ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΥΠΑΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΘΡΗΣΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΕΞΩΛΕΣΤΑΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ.
    ΓΡΑΦΩ ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΣΩΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.

    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΝΕ.
    ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ "ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ".

    ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΙΕΡΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΧΙΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ.

    ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΙΣΩΜΑ ΟΛΑ. ΙΡΒΑΛΑ ΟΛΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Είδα το VIDEO τρείς φορές.

    Ο Δέσποτας, ως είθισται, έκανε τον κόπο και προσήλθε, τους όρκισε, (αν και γνώριζε ότι τους όρκους την επόμενη μέρα θα τους γράψουν στα αρχίδια τους) είπε τα καλά του λόγια, τους ευχήθηκε και θα πήγαινε στην ευχή του Θεού.
    Τότε πετάχτηκε ο θολοκουλτουριάρης, ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων του λαού αλλά όχι απ΄ την δική του τσέπη και θυμήθηκε τους νόμους, τους νόμους που καθημερινά αγνοεί όταν πρόκειται για το ατομικό του συμφέρον και τα έκανε μπάχαλο.

    Δικαίως κατά την γνώμη μου εξερράγη ο Δέσποτας.
    Αν δεν τον ήθελαν ας μην τον προσκαλούσαν

    Reply
  9. panais

    Ζιταλαρ και Μάτζεστικ,άστε τις αμπελοφιλοσοφίες και τις παπαρολογίες και αναγνωρίστε το "οργίζεσθαι και μην αμαρτάνεται"συγνώμη τον κάλεσαν να κάνει αγιασμό…και κάποιος εκεί πέρα όντος υποάνθρωπος έριξε την μπούρδα του…αν είχε ζόρι με τους παπάδες γιατί ήταν στον αγιασμό;Απο την στιγμή που οι πλειοψηφεία τον ήθελαν εκεί τον ΆΞΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ Δεσπότη τους…συγνώμη αυτή είναι η δημοκρατία σας σούργελα;Να επιβάλλεται και να είναι αδιαμαρτύρητα η συντριπτική μειοψηφεία κορωνίδα σε αυτόν τον τόπο;Καλά βρέ τους Δεσποτάδες τους έχουμε για μόστρα…Magestik σεβαστές φίλε οι απόψεις σου αλλά δεν καταλαμβαίνεις δεν πείθης…μην επιμένεις….δεν γνωρίζεις την ΑΓΑΠΗ που δίδαξε ο Χριστός μας γιατί σίγουρα δεν έχεις καθόλου μα καθόλου σχέση με τα Μυστήρια της Θεοσώστου Ορθοδοξίας μας….έτσι με πολύ αγάπη σου εύχομαι καλές γιορτές και άσε τους Δεσποτάδες στην ησυχία τους…Ιερή αγανάκτιση ήταν…ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ,ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ!!!!Ζιταλαρ αν τραβάτε ζορια με μας τους Χριστιανούς "ταλιμπάν"να μας προσέχεται…και άσε τα ιεροεξεταστές για την μούρη σου….

    Reply
  10. zitalar

    Ρε Μαζεστίξ
    Τι προσπαθείς να κάνεις?
    Αν νομίζεις ότι θα πείσεις κανένα απ΄αυτούς τους Χριστιανοταλιμπάν να δουν το θέμα χωρίς παρωπίδες, πλανάσαι φίλε μου.
    Άστο καλύτερα πριν έρθουν οι υπόλοιποι ιεροεξεταστές ΤελεβαντοΚαψουλοΠαναήδες και σε μιλήσουν με πολύ ..αγάπη..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑ!!

    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΗΓΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΣΤΙΞ ΜΟΥ ΒΓΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΡΘΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΥΡΙΕ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

    ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ… Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΩΣΤΟ!!!

    ΜΟΟ ΚΑΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΕ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ…..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ!!

    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!
    Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΕΔΙΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ!

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ..ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΤΑΡΑΧΟΙ..ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

    ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Χρονια σας πολλα.Ο κυριος αριστερος ψαχνει την δοξα και να κανει τον μαγκα,ειναι ασχημο αυτο που κανει και ζει σε βαθυ σκοταδι δυστυχως.-Ας κοιταξουμε εμεις με ποσα θυμωνουμε καθε μερα για ψυλλου πηδημα.-Οι πολιτικοι ετσι ειναι και αυτοι θα ειναι παντα ειτε ειναι στη μια μερια ειτε απτην αλλη-Ειναι παρηγορες οι αντιδρασεις του λαου μεσα στην αιθουσα.-Που το ειδατε οτι οι ανταρτες στα βουνα ηταν ορθοδοξοι?Φαγανε πιστους ,και ιερεις και καλογερους,μην τα λεμε ετσι επιπολαια.-Αυτη η καραμελα οτι η Ορθοδοξια ειναι κατα της πατριδας μας ειναι ατοπη.Οτι επιχειρηματα εχουν βγει ειναι ανυποστατα και χωρις ιστορικες πηγες.Ας αφησουμε κατα μερος τα παραμυθακια απτο ευρυτερο ιντερνετ.Οποιος εχει ιστορικες πηγες να τις βγαλει δημοσια.Ολα τα αλλα ειναι για να μας σπερνουν την διχονια.

    Reply
  13. ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΑΑΑΑ!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑΑ!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΗΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ..

    ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ..

    ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΜΒΕΣ..

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..

    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ…..

    Reply
  15. Ανώνυμος

    INΔΙΑΝΟΣ

    ΠΕΡΣΕΑ . ΧΩΣΤΑ….

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ..

    ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ..

    ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΖΟΜΑΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2,99% ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ..

    ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ..

    ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ;;;;;;

    ΕΠΑΝΔΡΟΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..

    ΚΑΙΓΑΤΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΛΙΟΣΥΜΟΡΗΤΕΣ..

    ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΡΙΕΣ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ..

    ΥΑΙΝΕΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ …

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..

    ΑΞΙΟΣ ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ …

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ..

    ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΗΝΕΣ ΨΥΧΕΣ…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ?

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Παπαδες και πατριωτισμος δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Το εχει αποδειξει η Ιστορια. Παντα συμμαχος των οποιων εχθρων τους Εθνους ητανε η εκκλησια για να εξασφαλισει την επιβιωση της και τον πλουτισμο της. Στην Τουρκοκρατια κηρυττε ραγιαδισμο στους υποδουλους Ελληνες και τους ελεγε οτι ο Θεος εστειλε αυτη την δοκιμασια και ας σκυψουν το κεφαλι για να πανε στον παραδεισο. Επι κατοχης στο Αγιο Ορος ειχανε την φωτογραφια του Χιτλερ σε περιοπτη θεση για να καλοπιασουνε τους Ναζι. Μεχρι και επιστολη του στειλανε ζητωντας του να τους προστατευσει και να μην τους χαλασει την…καλοπεραση και το αραλικι. Για να μην αναφερθω στις ρουφιανιες που κανανε σε αγωνιστες του Εθνους στον εχθρο. Την τεραστια περιουσια την κλεψανε απο τον φτωχο λαο κυριως με τα Οθωμανικα φιρμανια επι Τουρκοκρατιας. Και το κυριοτερο : η ψευτοθρησκεια που πρεσβευουν, με σφαγες και βασανιστηρια Ελληνων Εθνικων επιβληθηκε στην χωτα μας. Γι αυτο λοιπον χριστιανοι απατεωνες με τα στημενα θαυματα και τους φονιαδες που ανακηρυξατε σε Αγιους βγαλτε το σκασμο.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΚΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠE;
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.

    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΙΡΟΡΟΝΑΤΑΙ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ.

    ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΙΓΜΗ ΕΔΕΙΞΕΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Φασισταριο εχεις δικιο. οι σημερινοι εκπροσωποι της αριστερας ουδεμια σχεση εχουν με αυτους που πηραν τα ορη κ τα βουνα για χαρη της ιδεολογιας τους, διοτι αυτοι ηταν αγνοι ανθρωποι αγωνιστες, ιδεαλιστες, πατριωτες , χριστιανοι. Οι σημερινοι ειναι θολοκουλτουριαρηδες με δογμα " στον αγωνα μαζι αλλα τη κονομα χωρια" . Δηλωνω πληρως απογοητευμενος απο την αριστερα του σημερα

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ….
    ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ;
    ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ;
    ΙΣΩΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ.

    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ Γ@@@@@Σ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ;
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΧΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ.
    ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ@@@@ΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    Reply
  21. fasistario

    ‎"Ο κομμουνισμός, λένε, θα καταργήσει την θρησκεία. Μα η θρησκεία είναι ζήτημα συνείδησης. Πώς θα καταργηθεί λοιπόν; Η κατάργηση της θρησκευτικής συνείδησης είναι πράμα αδύνατο, έστω κι αν ακόμα οι κομμουνιστές θέλανε να την καταργήσουν. Η …θρησκευτική συνείδηση δεν καταργείται με απλές διαταγές. Αν συνέβαινε ένα τέτοιο πράμα, αυτό θα έμοιαζε με την διαταγή πού έβγαλε κάποτε ένας αστυνόμος στην Ανάφη, με την οποία απαγόρευε την πάλη των τάξεων! Συνεπώς καταλαβαίνετε τώρα, ότι αυτοί που διαδίδουν αυτές τις συκοφαντίες επιδιώκουν άλλους σκοπούς, προσπαθώντας με το μέσο αυτό της συκοφαντίας να εξαπατήσουν το λαό και να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους πάνω του. Αν μάλιστα εξετάσουμε βαθύτερα το πράμα αυτό, θα δούμε ότι αυτοί είναι άθρησκοι, γιατί σε αυτούς δεν υπάρχει ούτε ίχνος θρησκευτικής συνείδησης κι ο μόνος που λατρεύουν είναι ο Θεός Μαμμωνάς, ο Θεός του χρήματος…"

    Αρης Βελουχιωτης 1944 .

    Kαλο ειναι κυριοι πριν ακολουθησετε τη γραμμη που σας λενε στα αρχηγεια του κομματος σας, να θυμαστε τι ειπε και ο Αρης που και που.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Αυτα καλυτερα Δεσποτα να τα πεις σ'αυτους που βαζουν το χερι στο Ευαγγελιο και ορκιζονται και παριστανουν τους καλους χριστιανους , αλλα το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι ο γρηγορος πλουτισμος τους και το ξεπουλημα της χωρα μας.Ειναι αυτοι οι γνωστοι αξιοτιμε Δεσποτα που χρονια τωρα σας πουλανε εκδουλευση και οδηγησαν τη χωρα στη πληρη καταστροφη.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΠΕΣΤΑ ΔΕΣΠΟΤΑ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ…

    …ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!

    ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΤΑ!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    βρε παιδιά εγω είμαι αριστερός και όμως χάρηκα την διαμαρτυρία του Ιερεμία. Είπαμε να το παίζουμε κουλτουρα, αλλά όχι και στη Δημητσάνα…πάει πολύ το θράσος…είπαμε….

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΣΤΙΞ..
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ"
    ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ..
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ
    ΤΟ"ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ" ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ???
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
    ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..
    ΕΜΕΝΑ , ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΠΑΠΑ..ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΓΟΥΣ…

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ..

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΣ
    ΤΗΣ ""ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΟΣΗΣ"…

    ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΓΕΛΟΙΕ, !!!
    ΒΡΕ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ !!!!
    ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ !!!
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ????
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ, ΓΡΑΙΚΙΛΕ!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΗΛΙΘΙΕ ???
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ !!!!
    ΜΑΙΜΟΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..
    ΡΕ , ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ…
    ΠΕΝΙΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ…
    ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.!!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΤΣΙ..
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΙΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ..
    ΕΛΛΗΝΕΣ,!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΝΙΑΣ,..
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ,ΠΑΓΚΑΛΟΥ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ,ΔΕΣΠΟΤΑ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…!!!!!

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Στον πόλεμο δεν πας με όπλο την αγάπη χαζομαζεστιξ.
    Μακάρι να γινόταν αλλά είναι αδύνατο.
    Ο παπάς οργίστηκε με το δίκιο του.
    Δεν χτύπησε κανέναν και δεν τα έβαλε με αδύναμους.
    Εκτός αν θέλεις να μας πεις ότι ο ασεβέστατος ήταν αδύναμος.
    Τότε θα δικαιώσεις το χαζομαζεστιξ για άλλη μια φορά.

    Reply
  29. Μαζεστίξ

    Και μόνο από τον τρόπο που με προσφώνησες ("χαζομαζεστίξ") γίνεται φανερό ότι ο Λόγος του Θεού πήγε στράφι στην περίπτωσή σου.
    Ο Χριστός λοιπόν, πήρε το λοστάρι και χτύπησε τους πάγκους και όχι τους ανθρώπους. Και επίσης δεν τα έβαλε με τους αδύναμους, ακόμη κι όταν αυτοί φώναζαν "άρον0άρον-σταύρωσον Αυτόν". Τα έβαλε με τους δυνατούς.
    Και το Σαούλ, ο οποίος ήταν εκ των πλέον ένθερμων αντιφρονούντων, δεν τον αντιμετώπισε με λοστάρι, με βρισιές και αφορισμούς, αλλά τον προσέγγισε με Αγάπη και γι αυτό κατάφερε και τον "κέρδισε" και τον κατέστησε τον κατ εξοχήν Απόστολο.
    Εγώ δε διεκδικώ δάφνες αγιοσύνης- μακριά από μένα τέτοιες λογικές. Απλά σας στηλιτεύω την ηρωοποίηση ενός ιερέα που -κατά τη γνώμη μου τελοσπάντων (ελπίζω να μην απαγορεύεται ακόμα) αμαυρώνει τη Χριστιανική Πίστη με τη συμπεριφορά του και τον γεμάτο μίσος λόγο του.
    Και τέλος θέλω να προσθέσω ως απάντηση σε κάποιο φίλο παραπάνω ότι δεν είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία μόνο που δέχονται επίθεση από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι και η Ιρλανδία και η Ισπανία και η Ιταλία και η Πορτογαλία και το Ιράκ και το Ιράν και το Αφγανιστάν και η Γιουγκοσλαβία και το Θιβέτ και η Βόρεια Κορέα και το Πακιστάν και η Σομαλία και η Παλαιστίνη και ο Ισλαμισμός και ο Βουδισμός και ο Ινδουισμός. Διεξάγεται ένας πόλεμος από τους προύχοντες της Νέας Τάξης εναντίον όλων των λαών, των θρησκειών, των πολιτισμών. Αν νομίζετε πως η επίθεση αφορά μόνο στην Ελλάδα (βασισμένοι σε μια ατάκα του Κίσινγκερ), τότε κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Και ναι, εμείς έχουμε χρέος να φυλάξουμε το δέντρο μας (την Ελλάδα), αλλά αν δεν καταλάβουμε όλοι μαζί ποιος ρίχνει οινόπνευμα στη φωτιά συνεχώς, τότε θα ρίχνουμε νερό και δε θα σβήνει η φωτιά. Ας κοιτάξουμε ποιος πετάει αυτό το "οινόπνευμα" και ρίχνει σε όλο το δάσος, για να μπορέσουμε κι εμείς να σβήσουμε αποτελεσματικά τη φωτιά.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΧαζοΜαζεστιξ ξεχνάς οτι ο Χριστός όταν βλέπει το άδικο εξοργίζεται και τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.
    Για τον Ναό λέω που τον είχαν κάνει χώρο εμπορίου.
    Σαν διαβασμένος που είσαι θα το γνωρίζεις.
    Μάθε να αγαπάς και να σέβεσαι εσύ πρώτα και μετά να κάνεις κηρύγματα αγάπης προς το άδικο.
    Φαρισαίε υποκριτή.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    MIN KSEXNAME O IEREAS EINAI KAI ANTHROPOS KAI DEN ANTEKSE KSESPASE O ANTHROPOS ME OLA AFTA POU GINOYNTE OLA EINAI FANERA MA DEN TON KATALAVETE???? OLOI POLEMANE TIN ELLADA KAI TIN THRISKEIA MAS OLOI ANEKSERETOS.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΜΑΖΕΣΤΙΞ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΙΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ…ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ

    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ…ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ(ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ…ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ..

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ..ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΩΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  33. Μαζεστίξ

    Κατ αρχήν ποιος σου είπε ότι είμαι κομμουνιστής;
    Όσο για το χαρακτηρισμό "κοπρόσκυλα"… τι να πω; Εκτίθεσαι! Η Αγάπη δεν επιβάλλεται με Μίσος. Υποκριτής είναι αυτός που, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του, οικειοποιείται τα ιερά και τα όσια μιας θρησκείας και τραμπουκίζει στο όνομα της Αγάπης και της Αδελφοσύνης των Λαών. Αν δε σου κάνει κόπο, διάβασε και λίγο την Καινή Διαθήκη. Γι αυτά μιλούσε ο Ιησούς. Ο Ιησούς δε μιλούσε ούτε για νάνους, ούτε για ανθρωπάκια, ούτε για κοπρόσκυλα. Έλεγε να κοινωνούμε το καθετί: το φαγητό μας, το νερό μας, το σπίτι μας, την αγάπη μας. Τώρα αν εσύ κι μερικοί άλλοι, εν συγχύσει ευρισκόμενοι, μπερδέψατε την Καινή Διαθήκη με το "Καιρός γαρ Εγγύς 2", τότε κι έχετε κάνει Ευαγγέλιό σας το τελευταίο, τότε τι να πω; Αναθεωρήστε όσο είναι καιρός τη στάση ζωής σας, διότι μόνο σε προσωπική και κοινωνική δυστυχία μπορεί να σας οδηγήσει.
    Δεν έχω πρόβλημα με τους ιερείς. Με τους ρασοφόρους ταλιμπάν έχω πρόβλημα, που σπέρνουν το μίσος. Και οι ταλιμπάν δεν έχουν παρεισφρύσει μόνο στην Ισλαμική θρησκεία, αλλά και στη Χριστιανική. Εσύ που κατηγορείς τους Μουσουλμάνους για τη "Τζιχάντ" τους ("Τζιχάντ"=ιερός πόλεμος), εσύ ο ίδιος καταφεύγεις σε λογικές "Χριστιανικής Τζιχάντ". Και πίστεψέ με, αυτό είναι οξύμωρο σχήμα.

    Reply
  34. Hellas-Orthodoxy

    Ενω ο πανυβλακας δηθεν αριστερος που ενοχλειται απο τον παπα,ενω η χωρα ειναι υπο κατοχη οικονομικη και ισλαμικη,κηρυσσει την αγαπη,ε;

    Ρε κανε μας τη χαρη υποκριταρε κι εσυ και καποιοι αλλοι,που βλεπετε ρασο και βγαζετα φλυκτενες!

    Θα μας μιλησετε για αγαπη οι κομμουνιστες που σφαξατε εκατομμυρια αθωους για την πιστη τους στον Χριστο!ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    Reply
  35. Μαζεστίξ

    Συγνώμη είμαστε σοβαροί; Είναι εκπρόσωπος του Θεού επί της γης αυτός ο άνθρωπος που λέει αυτά τα λόγια; "Να ξέρετε και να μάθετε ότι εδώ στην Δημητσάνα έχετε ένα τρελλό Δεσπότη, που δεν θα μείνει απαθής σε ανθρωπάκια και σε νάνους, που θέλουν να τα βάλουν με την άγια πίστη μας και να ξεριζώσουν την αγάπη μας στον Χριστό και την Παναγία, που μας άφησαν ως προίκα οι πατέρες μας".

    Νάνοι; Ανθρωπάκια; Συγνώμη ιερέας του Χριστιανισμού, της θρησκείας της Αγάπης μιλάει ή ο πρώτος εξάδελφος του Χίτλερ;
    Μήπως ο ιερέας αυτός θα μας χωρίσει σε υπανθρώπους και υπερανθρώπους; (όπως ο Νίτσε)
    Αντί όλοι οι Χριστιανοί να σοκαριστούν από τη χυδαιότητα ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι πρεσβεύει την Αγάπη και τη Συγχώρεση, εσείς τον αναδεικνύετε σε ήρωα; Τι να πω; Κρίμα…
    Βλέπετε Αγάπη μέσα στα λόγια του; Βλέπετε πουθενά το Άγιο Πνεύμα; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο γεμάτο μισαλλοδοξία και φανατισμό. Και αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ταιριάζουν σε ιερέα. Και όλοι εσείς που τον επευφημείτε, νιώθετε Χριστιανοί;
    Ε ρε και να τα βλέπει ο Ιησούς από κει πάνω τι θα λέει…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *