«Ψεύτη! Είσαι ψεύτης…» φώναζαν βουλευτές του ΚΚΕ στον Γ. Κουτρουμάνη

Κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμάνη και Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν οι αναφορές του υπουργού Εργασίας για την ανταγωνιστικότητα.

Συγκεκριμένα θύελλα αντιδράσεων από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, προκάλεσαν όσα είπε ο Γ. Κουτρουμάνης και του φώναζαν ότι είναι «ψεύτης». «Ψεύτη! Είσαι ψεύτης!» φώναζαν οι Βουλευτές κατά τη …..
διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εργασίας.

Ο κ. Κουτρουμάνης είπε ότι: «Πρέπει να συζητηθεί το νέο αναπτυξιακό μοντέλο: Αν περιμένουμε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα από μεγάλους κεφαλαιούχους επειδή θα πέσει ο μισθός στα 200 ευρώ, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Να επικεντρωθούμε στους τομείς όπου έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα – γεωργία, κτηνοτροφία, τουρισμό, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ορυκτός πλούτος. Πρέπει επίσης να δούμε την ανταγωνιστικότητα. Η ανταγωνιστικότητα δεν έχει να κάνει μόνο με το μισθολογικό κόστος. Έχει να κάνει και με το μη μισθολογικό κόστος, τις ασφαλιστικές εισφορές, διαρθρωτικές αλλαγές που θα βοηθήσουν – η γραφειοκρατία να μην είναι εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα. Οι διαρθρωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό».

 24h.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *