Αποχή…Δεν θα περάσει…

Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα είναι η τελευταία ευκαιρία πού έχουν οι Έλληνες να βγουν από τα κομματικά μαντριά των εγκεκριμένων κομμάτων και να δηλώσουν με μια ψήφο “φτάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει” Επί 36 χρόνια μας έχουν κάνει λοβοτομή. Έφτασε η ώρα. Πίσω από το παραβάν της κάλπης πρέπει επιβάλλεται να ξαναβρούμε….
τα χαμένα αντανακλαστικά των κριτικών ιεραρχήσεων και να πάψουμε να προσφερόμαστε στον κάθε μορφής εξανδραποδισμό της κομματικής νομεκλατούρας. Πρέπει πλέον να μάθουν ότι οι αστοιχείωτες γενικολογίες, η ευτελής καυχησιολογία, οι κραυγαλέα αναξιόπιστες επαγγελίες και οι παταγώδεις αποτυχίες στην οικονομία παιδεία, στην εξωτερική πολιτική, στην άμυνα, στην υγεία δεν θα επιβραβευτούν με την ψήφο μας.

Δεν μπορούν πλέον να παρακάμπτουν τις δημοκρατικές μας ευαισθησίες. Οι Έλληνες πολίτες στις 14 του Νοέμβρη θα αντεπιτεθούν στην κατάλυση κάθε αξιολογικής ιεράρχησης προτεραιοτήτων της ζωής. Η ημερομηνία αυτή ας μείνει στην ιστορία σαν η αρχή ενός νέου απελευθερωτικού αγώνα κατά των πλαστογραφήσεων, των διαχειριστών των εντυπώσεων, στην αμνησία των πεπραγμένων, στον συμβιβασμό με την παρακμή. Έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να ψηφίζουμε την φωτογένεια, τα λιγότερα “σαρδάμ”, τις πειστικότερες συσπάσεις-χαμόγελα προσώπου, την επίκληση αριθμών που δεν ξέρουμε από έρχονται και κανείς δεν τους ελέγχει.

Στις 14 του Νοέμβρη ψηφίζουμε για Παιδεία, Εθνική Άμυνα, Εθνική αξιοπρέπεια, Μακεδονία Θράκη. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Μακριά από τους γενικόλογους κεκράκτες της νομενκλατούρας που κάνοντας δώρα στον εαυτό τους έκαναν τις ελπίδες μας βίλες και κότερα. Μακριά από τους λακέδες που θέλουν την Ελλάδα αντικείμενο της ιστορίας και παλεύουν με λύσσα καλοπληρωμένου γενίτσαρου να την παραδώσουν άδειο κέλυφος, χωρίς Μνήμη, χωρίς Πίστη, χωρίς Ιστορία στα νύχια του Μολώχ της Νέας Τάξης.

Η έσχατη ταπείνωση των Ελλήνων ήταν οι δηλώσεις των πασοκανθρώπων που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι η ψήφος στις 7 του Νοέμβρη επιδοκίμασε την φορομπηχτική λαίλαπα, την ανεργία, το ξεπούλημα της Ελλάδας. Οι θρασείς και ιταμές αυτές δηλώσεις ας γίνουν η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο κόμπος της οργής έφθασε στο χτένι του. Και αυτό το ξέρουν.

Η Αριστερά σήμερα αφού ξελαρυγγιάστηκε κατά του μνημονίου για να αρπάξει κανένα ψηφουλάκι επέστρεψε στο ρόλο της. Δεν είναι παρά ένα μπουλόνι στους μηχανισμούς εξαφάνισης των τρισκατάρατων Ελλήνων, μία μπίλια στο ρουλεμάν της παγκοσμιοποίησης Δεν φοβίζει κανέναν. Δεν ανησυχεί κανέναν. Την συντηρούν όλοι σαν μία ψιμυθιωμένη παλλακίδα που χορεύει στο ρυθμό του ταμπουρά της Νέας Τάξης.

Το ΚΚΕ αφού μάζεψε τα ψηφουλάκια του εξακολουθεί να μιλάει την ξύλινη γλώσσα του “μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού”, ιδεολογικά εξωραϊσμένη, ιστορικά προκαθορισμένη, ψεύτικη. Δεν αφορά την ζωή μας, το έχουμε σαν ρούχο συμβολικό και τελετουργικό και για διαμαρτυρία. Είναι ανίκανο για τολμηρές αποφάσεις. Δεν έχει διδαχθεί τίποτα. Το σεχταριστικό “Τι Παπάγος…Τι Πλαστήρας” του 1952 οι επίγονοι των κούτβδηδων και των χατζήδων το υιοθέτησαν και μας λένε “Τι Σγουρός…Τι Κικίλιας”. Το ΚΚΕ είναι πράγματι ανίκανο να παράγει πολιτική. Η μόνη ικανότητα που του έχει μείνει είναι να μαζεύει τους οπαδούς μαριονέτες και να τους κατεβάζει κοπαδιαστά σε μαζώξεις γεμάτες πάθος, υστερικούς σπασμούς, και κούφια συνθήματα χωρίς στόχο και σκοπό παρά μια κούφια, ξεπερασμένη ρητορεία περί “ταξικών αγώνων”.

Σήμερα οι Έλληνες ψηφοφόροι φοβίζουν. Οι Έλληνες ψηφοφόροι, οι πεινασμένοι, οι οργισμένοι, “οι άχρηστοι”, “οι μη παραγωγικοί”, αλλά ακόμα υπερήφανοι τους ανησυχούν. Τρέχουν οι πασοκάνθρωποι να προλάβουν για να μην πάει η ψήφος αλλού.

Τους πασοκάνθρωπους έχει κόψει κρύος ιδρώτας. Αναρωτιούνται όπως καπότε ο Λένιν “Τι να κάνουμε;”. Η λύση βρέθηκε, λευκό ή αποχή. Ολόκληρος ο μηχανισμός του Νεοταξίτικου Αγκιτ-Πρόπ μπήκε εμπρός. Από τον Λαζόπουλο στον Πρετεντέρη, από την Καθημερινή στην Αυριανή, ακόμη και ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρατεύθηκε.

Εχθες το βράδυ στο Αλφα (11/11/10)ρώτησε τον γλόμπο τραγουδιάρη αν ψήφισε και στην απάντηση “Οχι” τον αντιμετώπισε με πολύ κατανόηση στέλνοντας μήνυμα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από περισπούδαστες αναλύσεις που με απαιτήσεις υψίστης εγκυρότητας μας προτρέπουν να κάτσουμε σπίτι. Διάφοροι βαλτοί, δήθεν αγανακτισμένοι μας βομβαρδίζουν από τις ιστοσελίδες με το πόσο περήφανοι είναι που δεν ψηφίζουν.

Με μαστρωπική ευχέρεια και έντεχνα καλλιεργείται το παραμύθι, η εξωραϊσμένη ψευδαίσθηση αντίστασης: “Είστε οργισμένοι; Ε! τότε μη ψηφίσετε πηγαίνετε για τσίπουρα, για φραπέ, για μπιρίμπα”. Με άλλα λόγια μας προτρέπουν να αφήσουμε , να αποφασίσουν για μας οι κομματάνθρωποι.

Το ανθρωπολογικό υλικό που παραιτημένο από τη σκέψη, την κρίση, την αξιοπρέπεια του λογικού υποκειμένου εξασφαλίζει την διαιώνιση της κομματικής καμαρίλας. Εμείς οι άλλοι οι οργισμένοι να παραιτηθούμε από την ευθύνη του πολίτη και εμπρός για τις καφετέριες, τα τσιπουράδικα, τις ταβέρνες.

Η Αποχή δεν θα τους περάσει….

Μαύρισαν τη ζωή σας…Μαυρίστε την δική τους.

Μαυρίστε τους εκλεκτούς των Κορλεόνε του ΔΝΤ και των ντόπιων λακέδων που θέλουν να μας κάνουν συνένοχους στην ρεμούλα με το “Μαζί τα φάγαμε”. Βγείτε από τα κομματικά μαντριά.
Οι εκλογές δεν είναι για την αυτοδιοίκηση….Είναι δημοψήφισμα για την Ελλάδα….

Από τον/την Blogger στο ΤΑΜΠΟΥΡΙ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. maximos

    Μην πείς τίποτα και άς τον Θεό στην άκρη, μάλλον το Λγιο Πνεύμα χρειάζεται. Τα λευκά και τα άκυρα είναι παραμύθια για αγρίους. Είναι το άλλοθι των ανικάνων να βγούν από το κομματικό μαντρί. Είναι το επιχείρημα των βαλτών που θέλουν να κρατήσουν τον κόσμο σπίτι του. Τα περί της σημασίας του λευκού ή του άκυρου σαν ένδειξεις απαξίωσης της πολιτικής και διαφωνίας των πολιτών. Ας γελάσω! Πέρα μία κοινωνικό-φιλοσοφικό-αρλουμπολογικής συζ'ητησης ανευ σημασίας και βαρύτητας το λευκό και το άκυρο το έγραψαν κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ο Παπακωνσταντινου στο LSE και ο Yorgo τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν για να μας πούνε ότι συμφωνούμε με την πολιτική τους το λευκό και το άκυρο ούτε καν το ανέφεραν θα ευαχαρίστούσαν τον Θεό, εδώ χρειάζεται ο Θεός, που οι χαχόλοι κάθησαν σπίτι….

    Reply
  2. v for vendetta....

    Aπλά λένε το αυτονόητο…Για το άκυρο μίλησαν…Για το Λευκό δε μπορούν να πούν τίποτα γιατί είναι συνταγματικό μας δικαίωμα…Πηγαίνετε να ψηφίσετε με αυτά που λενε περισσότερο στη τηλεόραση….Σωστό αυτό….Τι να πώ Θεέ μου…;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΗΦΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΟΛΓΕΣ ΘΑΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΠΩΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ…"ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!
    ΑΠΟΧΗ.

    Reply
  5. Γιώργος

    Από το πρωί ως το βράδυ οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου όχι στην Α Π Ο Χ Η. Δεν άκουσα κανένα ΟΧΙ στο άκυρο και λευκό. ΤΥΧΑΙΟ; Γράφτε τους στα παπάρια σας τους κοπρίτες. Γκ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΠΕΧΟΥΜΕ 90%
    ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ …ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ……
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΠΕΧΟΥΜΕ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    8:15 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΛΕΥΚΟ.

    Reply
  8. v for vendetta....

    Αντιμνημονιακά όσο αφορά το εκλογικό σώμα ψήφισε το 65% τότε….και είδα τι του έκανε…Μιλάς σοβαρά τώρα..;Πιστεύεις ότι είναι αντιμνημονιακοί οι υπόλοιποι;Απλά και ωραία…Από που προκύπτει οτι πάει η ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ…;Μήπως κάποιος άλλος μιλάει εκ του πονηρού μιας και έμειναν 2 κόμματα τώρα…;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δεν χρειάζονται επιχειρήματα, 7:34, για να πεισθεί οποιοσδήποτε νοήμων πολίτης ότι, η αποχή , το λευκό και το άκυρο ισοδυναμούν με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα μάλιστα εκεί, όπου οι εγκάθετοί του προηγούνται. Αυτο το λέει η απλή λογική. Επίσης, η απλή λογική λέει ότι, όσοι δεν είναι … ενθουσιασμένοι με την πολιτική του μνημονίου και δε θέλουν να λύσουν τα χέρια του Γ.Α.Π. ώστε από τη Δευτέρα να υλοποιήσει όσα ήδη ανερυθρίαστα εξήγγειλε (απολύσεις δημοσίων -και όχι μόνο – υπαλλήλων, εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, ξεπούλημα του εθνικού πλόυτου, περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ, ξεπούλημα της Μακεδονίας και του Αιγαίου κ.λ.π.), ψηφίζουν παντού τους αντιμνημονιακούς υποψηφίους (ΝΔ,ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), έστω κι' αν δεν συμφωνούν απόλυτα μαζί τους, γιατί μόνο έτσι μπορούυν να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι στην πολιτική του μνημονίου, που μας εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα, χωρίς μάλιστα καμμία ελπίδα. Όλα τα άλλα μάλλον είναι εκ του (πασοκικού)πονηρού. Κι'όσο για το 47%, που λες, η απάντησή μου είναι : το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρών (και γυναικών) σοφών. Αυτά τα αυτονόητα.

    Reply
  10. maximos

    Την Κυριακή, αν δεν μπορείτε να βγείτε απο το μαντρί, ψήφιστε ότι νομίζετε
    Την Δευτέρα όμως που θα βγεί ο Yorgo και τα φερέφωνα του και θα λένε ότι οι Ελληνες συμφωνούν και καταλαβαίνουν τα σκληρά μέτρα μη κλαψουρίζεται στα παράθυρα των TV ότι σας κόψανε τους μισθούς και τις συντάξεις και πεινάτε. Μη μας λέτε με περίλυπο και γλυκερό ύφος ότι μπαίνει λουκέτο στα μαγαζιά σας. Να μη βγαίνουν στα παράθυρα οι διάφορι με τα πολλά πτυχία και τις πολλές τις γλώσσες και να παίζουν τον απελπισμένο. Την Κυριακή στίς εκλογές τον ψηφίσατε ή κάτσατε σπίτι ή ακόμη το χειρότερο ρίξατε λευκό . Θα πάρετε, θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Μία φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να λειτουργήσουμε σαν πολίτες που πέρνουν στα χέρια την μοίρα τους και εμείς άβουλοι και μοιραιοι ακολουθήσαμε τους κομματανθρώπους.

    Reply
  11. v for vendetta....

    Kαι τι προτείνεις να ψηφίσουμε 07:08?
    Ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό που ξεκίνησα το Κίνημα του Λευκού και τον θα τον αποδεχόμουν αν είχες επιχειρήματα.ι..Αλλά μιας και πέρασε η πρώτη Κυριακή χαρακτηριζεις μα…ες και το 47% των πολιτών που ψήφισαν χωρίς ούτε ένα επιχείρημα….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Οι κλασσικοί μαλ..ες έλληνες, συνεχίζουν τις μαλ..ίες τους, περί λευκού και αποχής. Έτσι μπράβο παιδιά! Την Κυριακή να απέχετε ή να ψηφίσετε λευκό και να είστε σίγουροι οτι ο ΓΑΠ και τα αφεντικά του θα … τρομάξουν και δεν θα μας επιβάλλουν τα νέα μέτρα, που έχου ήδη ξεκάθαρα προαναγγείλει(απολύσεις, εξίσωση τιμής πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, αύξηση ΦΠΑ, ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία κ.λ.π..) Εσείς να κόψετε τ' αρχ..ια σας για να τιμωρήσετε τη γυναίκα σας , που σας απάτησε.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ( Αν συμφωνείς ρίξε στην κάλπη αυτό –κήρυξε παράνομο το υπάρχον πολιτικό σύστημα και απαίτησε την αλλαγή του )
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Συγχώρα μας Μεγαλέξανδρε,τρίζουν τα κόκκαλα σου
    συγχώρα μας βρε Περικλή, δακρύζει τ' αγαλμά σου
    και ο Βενιζέλλος ο λαμπρός απο ψηλά κοιτάει
    αυτό το μεγα ξεπεσμό ο δόλιος και πονάει.
    Ελλάδα πως κατάντησες δημοκρατίας μάνα?
    Ελλάδα πως κατάντησες του κόσμου η ζητιανά?
    Ρημάξανε τους πόρους σου και χτίσανε παλάτια
    αυτοί που εμείς ψηφίζαμε,σου βγάζανε τα μάτια.
    και του (αφρού) οι εκλεκτοί κάνανε πηγαδάκια
    αυτοσκοπός τους έγινε να κλέβουν φτωχαδάκια
    μα και 'μεις οι νεοελληνες πνιγήκαμε στη φτήνια
    αφήσαμε τα ιδανικά,στραφήκαμε στα υλικά και ολο μας φταίει η γκίνια.
    Κολοκοτρώνη μου τρανέ του έθνους μας καμάρι
    μας βρήκε αλιώτικη σκλαβιά,ελα και παλι λευτεριάς να φέρεις το χαμπάρι
    βουρκώνουνε τα μάτια σου σαν βλέπουν την πατρίδα
    άσε τα να δακρύσουνε να πιάσει καταιγίδα
    νερό να μπει στο σπίτι μας να μπει μες το πετσί μας
    να εισρεύσει μες το σώμα μας να αγγίξει τη ψυχή μας
    να ποτιστούν τα ιδανικά που είναι εκεί κρυμένα
    του έθνους μας η άνθιση να αρχίσει απο σένα

    Reply
  15. Ανώνυμος

    « Ο προδότης της πατρίδας μας δεν…είναι ο Τζέφρυ! Είσαι ΕΣΥ που αδιαφόρησες να πάρεις το όπλο στα χέρια σου!Το μοναδικό όπλο που διαθέτεις προς στιγμήν!Είσαι ΕΣΥ που βλέπωντας την πατρίδα σου να χάνεται προτίμησες να πάς να πιείς καφεδάκι και να τα γράψεις όλα στα αρ@@@ σου! Νομίζωντας και καλά ότι έτσι θα τους τιμωρήσεις…χαιβάνι ε χαιβάνι!

    Είσαι ΝΤΡΟΠΗ για τους προγόνους σου που χύσανε το αίμα τους για να πίνεις καφεδάκια στα κολωνάκια και στην αριστοτέλους!!Είσαι άξιος της μοίρας σου Προδότη ψευδοέλληνα!Να φύγεις από την Ελλάδα να πάς άλλου…να πάς να ζήσεις στις ΗΠΑ μαζί με τους ομοίους σου να ζήσεις το Αμερικάνικο όνειρο!Δεν σας θέλουμε εδώ πέρα!Κάνετε κακό στην Πατρίδα σας!»

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αυτή την φορά φέρνουμε στις κάλπες την διαμαρτυρία μας ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ ! Όχι στην αποχή.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *