Πάτρα: Η αναζήτηση χρημάτων από ”φίλους” πήρε απρόβλεπτη τροπή – Η… ροζ πρόταση που άφησε το ζευγάρι άφωνο!

Θέλησαν οικονομική βοήθεια αλλά τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή. Ο λόγος για ένα ζευγάρι με δύο παιδιά…

και αντιμετωπίζει τραγικά οικονομικά προβλήματα λόγω ανεργίας και των δύο γονιών, με αποτέλεσμα η κατάστασή τους να έχει γίνει κυριολεκτικά δραματική.

Δεν τους έφταναν λοιπόν τα πολλαπλά προβλήματά τους, είχαν την ατυχία να πέσουν στην παγίδα ενός άλλου ζευγαριού που δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των συγκεκριμένων ανθρώπων και όλα αυτά απλώς και μόνο σε ένα πλαίσιο αναζήτησης… ομαδικών ερωτικών περιπετειών!


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το δεύτερο ζευγάρι είναι από την Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία έγινε μέσω του facebook. Και αυτό, όχι εντελώς τυχαία. Απλά επειδή η σύζυγος του Πατρινού ζευγαριού κατάγεται από την Αλβανία και ανάμεσα στις αναζητήσεις της για πατριώτισσες ανά την Ελλάδα εντόπισε τη Θεσσαλονικιά σύζυγο η οποία συμπτωματικά είναι επίσης Αλβανικής καταγωγής. Έγιναν φίλοι στο facebook και άρχισαν τις συζητήσεις.

Η Πατρινή περιέγραψε αμέσως τη δραματική κατάσταση στην οποία ζει με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Η Θεσσαλονικιά, όμως, άρχισε να την καθησυχάζει εξηγώντας της ότι εκείνη και ο άνδρας της διαθέτουν τεράστια επιχείρηση και ότι έχουν πολλά χρήματα.

Μετά από συνομιλίες που κράτησαν ολόκληρο το καλοκαίρι, η γυναίκα από τη συμπρωτεύουσα της έστειλε μήνυμα ότι ετοιμάζονταν μαζί με τον άνδρα της να κατέβουν στην Πάτρα για να γνωριστούν όλοι μαζί από κοντά. Μάλιστα ο Πατρινός σύζυγος αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους – γύρω στα 400 ευρώ – προκειμένου να μπορέσει να τους φιλοξενήσει σωστά κάνοντάς τους το τραπέζι και προσφέροντάς τους και κάποια έξοδο στην Πάτρα…


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Τότε έγινε η… μεγάλη αποκάλυψη! Στη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι τους, το ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη δεν άργησε να … αποκαλύψει τα πραγματικά σχέδιά του. Το έκανε όμως μόνο στη σύζυγο, σε μια προσπάθεια να πείσει εκείνη με τη σειρά της τον άνδρα της να ενδώσει σε… ομαδική ερωτική συνεύρεση, με το… αζημίωτο φυσικά!

Φυσικά η γυναίκα …έπεσε από τα σύννεφα αλλά επέλεξε να μην το πει στον άνδρα της γνωρίζοντας ότι θα εξαγριωνόταν με απρόβλεπτες συνέπειες. Έτσι, του το αποκάλυψε την επομένη και αφού το Θεσσαλονικιό ζευγάρι έφυγε άρον άρον από την Πάτρα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *