Μούγκα ο Δένδιας για τις ρατσιστικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς –


Την απόλυτη ανυπαρξία της απέδειξε και σήμερα η συγκυβέρνηση των λαθρομεταναστών και του ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Ερώτηση σχετική με τη….
βαριά εγκληματικότητα των αλλοδαπών και τα μέτρα που πρέπει επειγόντως να ληφθούν κατέθεσε ο βουλευτή Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Λαγός. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα Δένδιας, όταν είναι να παρουσιάσει τα κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών με όλα τα κομφόρ (ψύξη – θέρμανση), δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση στα ερωτήματά μας.

Ο λόγος απλός: η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόκειται να λάβει κανένα απολύτως μέτρο για να προστατεύσει τον Έλληνα από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων. Επειδή η ερώτηση ετέθη με αφορμή τη διπλή, φρικτή δολοφονία του ηλικιωμένου ζεύγους στα Ιωάννινα, ο ΠΡΟ-ΠΟτζής δήλωσε μόνο ότι ο αλβανός δολοφόνος τελικώς συνελήφθη. Ξέχασε να πει ότι συνελήφθη λόγω τυχαίου γεγονότος, αφού πρώτα είχε παραβιάσει τα σύνορα της χώρας, είχε διαπράξει διπλή δολοφονία και είχε εισβάλει με χειροβομβίδα σε καφενείο. Ναι, τελικώς συνελήφθη επειδή ευρισκόμενος σε άθλια κατάσταση – λόγω χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ – έκανε οτοστόπ μπροστά σε ένα περίπτερο…
Φυσικά ο Δένδιας δεν πήγε στα Ιωάννινα και δεν έδειξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την υπόθεση, όπως έκανε στη Μανωλάδα. Εκεί όμως τα θύματα ήταν λαθρομετανάστες, οπότε ο ίδιος ο ΠΡΟ-ΠΟτζής είχε δώσει ρητή εντολή στην αστυνομία να συσχετίσει με οποιοδήποτε τρόπο την Χρυσή Αυγή με το εν λόγω επεισόδιο! Τελικώς δεν του βγήκε ούτε αυτή η προβοκάτσια. Δυστυχώς για τη χώρα, τη στιγμή που Έλληνες πολίτες δολοφονούνται από λαθρομετανάστες, οι αρμόδιοι παράγοντες ασχολούνται μόνο με το βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *