Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ ο Λ. Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενακης τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, μετά τις δηλώσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα σχετικά με την πορεία του κόμματος και την πιθανότητα συμμετοχής του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννης.
Ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ άφησε….
ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αν θα συμμετάσχει στη Δημοκρατική Συμμαχία της κα Μπακογιάννη, ενώ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη απέφυγε να δεσμευθεί για τις μελλοντικές του κινήσεις.
Ο βουλευτής Ηρακλείου, είχε εκτιμήσει ότι το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη έχει ακόμη δρόμο να διανύσει, ενώ είπε πως «το αν ένα κόμμα μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο κόσμος ο οποίος εγκρίνει ή απορρίπτει», αναφερόμενος στο σχόλιο Παναγιωτόπουλου για την «Δημοκρατική Συμμαχία»
Μάλιστα, ανέφερε πως θα ήθελε να συνεδριάσει η ΚΟ της ΝΔ για να μπορέσουν και οι βουλευτές να εκφραστούν επί των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών ή για άλλα ζητήματα που απασχολούν τον πολίτη. Υπογράμμισε δε ότι χρειάζεται μια πιο πειθαρχημένη δράση, ένα πιο καλά οργανωμένο κόμμα.
Σχετικά με το κόμμα της κα Μπακογιάννη, είπε ότι αφήνει ένα άρωμα ρεαλισμού, το οποίο πιθανόν να έχει ανάγκη η κοινωνία.

Οι δηλώσεις αυτές όμως του κ. Αυγενάκη, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ηγεσίας του κόμματος της ΝΔ, και επήλθε η διαγραφή του.

ANT1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  2. ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ
    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    αντωνακη ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛ.ΑΝ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    AΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.

    Reply
  5. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΓΩ

    Καλά του έκανε δεν είμαι από την Κρήτη αλλά βλέπω ότι μεγάλη μερίδα του λαού της Κρήτης έχει ξεφύγει τελείως. Ενδιαφέρεται μονό για τι γίνεται στο νησί τους αδιαφορώντας παντελώς για το τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μας έχουν πάρει στο λαιμό τους ψηφίζοντας με τα δικά τους κριτήρια και για τα δικά τους συμφέροντα συνεχώς ΠΑΣΟΚ ίσως γιατί έχουν ευνοηθεί από της κυβερνήσεις του. Έχουν πάρει την μερίδα του λέοντος σε επιδοτήσεις και εάν δείτε στο δημόσιο ο ένας στους τρεις είναι κρητικός. Νομίζω ότι είναι καιρός να γίνει κάτι με αυτούς ………………….Εάν γουστάρουν τόσο πολύ το ΠΑΣΟΚ ας το πάρουν τους το χαρίζουμε να τους κυβερνήσει αυτούς ..Πάντως με την στάση τους αυτή είναι γεγονός έχουν δημιούργησε μια αντιπάθεια για αυτούς από τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *