Την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης

Την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης το μεσημέρι(12:00) της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).
Η πρωτοβουλία του συνθέτη ανακοινώθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα τις ….
συναυλίες με έργα Θεοδωράκη , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Έργα σύμβολα του Μίκη Θεοδωράκη για την ελευθερία και την δημοκρατία των λαών της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Χιλής όπως το «Πνευματικό Εμβατήριο», το «Canto General» και σε πρώτη εκτέλεση το έργο για πιάνο και ορχήστρα «Ένας Όμηρος» θα παρουσιαστούν στις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους Φίλους του Ιδρύματος ΘΩΡΑΞ, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό τη στήριξη της Εντατικής Θεραπείας και της Πρόληψης των Νοσημάτων που οδηγούν σ’ αυτήν και κυρίως των νοσημάτων του θώρακος.
Τα έσοδα θα δοθούν για τη Νέα Πτέρυγα και τη Μονάδα

ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ…
    ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ…
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΔΑ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Είμαστε τόσο χαμένοι, τόσο ξεπουλημένοι, έχουμε πιάσει πάτο…ίσως είναι η τελευταία μας ελπίδα. Και ας θεωρούμε εαυτούς τυχερούς που εκείνος, φτασμένος όσο κανένας άλλος και στο τέλος της ζωής τους θέλει ακόμα μια φορά να μας αφυπνίσει. Μαζί του λοιπόν.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΟΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΊΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΩΔΟΡΑΚΗ…
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΔΑ !
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ 1!! ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!

    ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ..ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ .
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΟΣ Η ΟΧΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΞΕΙ .. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ
    Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
    ΟΜΩΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ .ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ …ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ (ΠΑΠΑΔΕΣ)ΓΙΑ ΚΥΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…..ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ -ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΜΕΖΕΥΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ….ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ .ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΟΝΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΥΡΣΕΣ ΑΜΑΞΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ .ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΑΖΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΞΥΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ .ΡΕ ΜΙΚΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…….ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ…..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    <<Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Εμείς αν δεν είμαστε τρελοί δεν εκάναμε την επανάσταση. Θα σκεφτόμασταν πρώτα για τα πολεμοφόδια, το ιππικό, το πυροβολικό, τις πυριτοθήκες, τα μαγαζιά μας, θα λογαριάζαμε τη δύναμη τη δικιά μας, την τουρκική δύναμη. Τώρα που νικήσαμε, που τελειώσαμε καλά τον πόλεμό μας, μας δίνουν ευχές, μας επαινούν. Αν δεν νικούσαμε θα τρώγαμε κατάρες και αναθέματα. Μοιάζουμε σα να είναι σε ένα λιμάνι 50-60 καράβια φορτωμένα, ένα απ’ αυτά ξεκόβει, κάνει πανιά, πηγαίνει στη δουλειά του με μια μεγάλη φουρτούνα, με ένα μεγάλο άνεμο, πηγαίνει, πουλά, κερδίζει, γυρίζει πίσω σώο. Τότε ακούς όλα τα υπόλοιπα καράβια και λένε: «ιδού άνθρωπος, ιδού παλικάρια, ιδού φρόνιμος και όχι όπως εμείς που καθόμαστε έτσι δειλοί, χαμένοι», και κατηγορούνται οι καπεταναίοι σαν ανάξιοι. Αν δεν ευδοκιμούσε το καράβι θα έλεγαν: « μα τι τρελός να σηκωθεί με τέτοια φουρτούνα, με τέτοιον άνεμο, να χαθεί ο παλιάνθρωπος, επήρε τον κόσμο στο λαιμό του».
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ? Ο ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΦΡΑΠΕ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΧΕΡΑΚΙ-ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;;ΈΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ.

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ…..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΤΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ?

    Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ?

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ?

    ΚΑΛΑ ΡΕ, ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ?ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΤΕ?

    Reply
  11. zitalar

    Από το να περιμένουμε όλοι μας το μοιραίο άσε να δούμε τι έχει να μας πεί ο ΜΙΚΗΣ.
    Τον εμπιστεύομαι! … μέχρι αποδείξεως τουναντίον.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΑΜΑΙ ΤΟ 90 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΕΟ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 720 ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ)
    ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    τον Μαϊο ή Ιουνιο -στην 1η επισκεψη που εκανε η το κλιμακιο ΔΝΤ στη χωρα μας- ακουσα στις ειδησεις οτι ο πρωθυπουργος με τους ΔΝΤαδες κατευθυνοντουσαν στο σπιτι του Μ. Θεοδωρακη για να τον επισκεφθουν…Στο συγκεκριμενο δελτιο δεν αναφερθηκε ο σκοπος της επισκεψεως τους(???), αλλα ουτε και ξανααναφερθηκαν… μηπως γνωριζει κατι? σ.σ.: αυτο συνεβει και μετα την 1η επιστολη Μικη μετα την εισοδο της χωρας στο ΔΝΤ…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ (ΓΕΡΟΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ).
    ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Η' ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ?
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΜΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ …….

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΤΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΑΤΕΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Αναμένω τις θέσεις του στο μεταναστευτικό. Όπως και να έχει, ένα φως φαίνεται στον ορίζοντα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *