ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡ………..ΙΑ!!!!!!!!!!
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΚΟΛΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ””””…..
1) ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ “ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΚΟ 1% (ΟΣΟ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ). ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ & ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΕ ΓΗ!!!! ΤΕΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

2)ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΩΡΙΟ & ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ & ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
ΑΝ ΠΕΙ ΝΤΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ,ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ , ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

3) ΦΙΛΕ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ & ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ (ΟΥΡΑΝΙΟ & ΧΡΥΣΟ) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ & ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

4) ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΦΙΡΕΡ ΜΕΡΚΕΛ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ & ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΚΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ. Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

5) ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ “ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ”. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ (ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ). ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ.

6) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ & ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ). ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ΄¨”
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

emmanuil

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

38 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ…ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ..Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Π.Α ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 70-30 ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ…ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ (ΠΟΥ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ…(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ…)(ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;;;ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;;;;)ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΕΓΩ ΟΧΙ!!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ????ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ????????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΨΟΥΛΗ
    Είσαι … ληγμένο καψούλι!!!
    Δεν … πυροδοτείς με ΤΙΠΟΤΑ !!!

    Μαύρο αδέρφια!!!
    Η αποχή τους συμφέρει… όπως και το ΑΚΥΡΟ
    Μην τσιμπάτε!!!

    Reply
  4. kapsoulis

    Τοοοοοσες φορες σωσατε την Ελλαδα μεσα απο τις καλπες ΤΟΥΣ……Ακομα δεν βαλατε μυαλο?????

    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΗ
    —— ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΕΣ———

    —————-Α-Π-Ο-Χ-Η——————

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αδέρφια όσα γράφοντε και λέγοντε τα γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ. Έχουμε τα α@χ@@@α να ξεβολευτούμε? Εάν ναι τότε δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα απολύτος πρόβλημα. Εάν θέλουμε και τους χοντρούς μας κώλους και την ελευθερία μας, ε τότε πρέπει να πάμε σε πνευματικό ή σε ψυχίατρο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Καπσούλι μάλλον για πυροβολημένο τοπείο σε κόβω.Παίζεις το παιχνίδι της εξουσίας μαλάκα και νομίζεις ότι θα τσιμπίσουμε? Αύριο θα γαμίσει κι ο φτωχός

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΒΑΣΩ ΕΙΠΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙΜ ΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ 300 ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ

    Reply
  8. kapsoulis

    Εαν οι καλπες ΤΟΥΣ μπορουσαν να φερουν αλλαγη για τον λαο,
    ———ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

    —————Α-Π-Ο-Χ-Η—————

    Reply
  9. Cardinall

    Το να τσακώνεσαι στο ιντερνετ είναι σαν να συμμετεχεις στους Παραολυμπιακούς. Ακόμα και αν νικήσεις , παλι θα είσαι καθυστερημενος..

    Οπότε:

    Οι μεν Δ.Υ., θα τσινήσουν μόνο όταν ερθει το αβγο στον κώλο τους οπότε και θα σηκωσουν τις κοιλαρες τους απο το καναπέ.

    Οι δε "επαναστατες" ,( με την καλή έννοια, όχι τυπου "ΤΣΕ") μαγκιά και όρχεις θα έχουν αν όντως υλοποιήσουν αυτά που λένε.

    Δεν έιμαι αριστερός αλλα σε τετοια επανασταση θα είμαι κι γω γιατι απλα δεν εχω να χασω τπτ. Και αυτοί που δεν έχουν να χασουν τπτ ειναι πιο επικίνδυνοι. Α, και αποτελεσματικοί… 😉

    Όσο για την αποχή, αν όντως κάποιοι την κάνετε πραξη, ΑΠΛΑ χαθείτε απο ΟΛΟ το Ιντερνετ (ΟΛΟ ΟΜΩΣ) και μην ξαναδιανοηθείτε να μιλήσετε κ ν κραξετε για όσα δεινα περνατε. Όταν μπορούσατε ν κανετε κάτι απλα πινατε μπυρες και βλεπατε Exit Polls.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ & Ο ΘΕΟΣ(για οσους πιστευουν) ΒΟΗΘΟΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    11:29 ας μας βομβαρδίσουν ρε! Πότε φοβηθήκαμε; το 21, το 22, το 40, πότε; Να πέσουν οι μάσκες γρήγορα για να τους πηδήξουμε κανονικά. Όσο κρύβονται τόσο μας δένουν τα χέρια. Όσο κάνουμε τις κότες, τόσο θα μας εκμεταλλεύονται….φτάνει πια!!! Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!

    Reply
  11. kapsoulis

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ενωση των "300",Δημαρχοι,εργολαβοι δημοτικων εργων,Ιδιοκτητες ΜΜΕ,Μεγαλοδημοσιογραφοι,Εργολαβοι Δημοσιων εργων………

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ελεος με τους δημοσιους υπαλληλους!!!!!!!!

    ναι ΡΕ να την χασετε την δουλεια σας και τον μισθο σας!!!!
    εγω και τοσοι αλλοι πως ειμαστε τοσο καιρο ανεργοι????
    για να ζησετε εσεις θα πεθανουμε εμεις???

    καταλαβετε οτι θα σας παρει και εσας η μπαλα……

    Reply
  14. Ανώνυμος

    50% ναι 50% !!!! ΑΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ αεριστες ….
    ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε «ναι, είμαστε»
    Τέλεια η φράση που χρησιμοποίησες άλλα αντικατρωπτίζει αυτούς που προσπαθούν να αλλάξουν κάτι και όχι αυτό που ΕΣΥ προσπαθείς να περάσεις δλδ την αποχή.
    μόλις με επιβεβαίωσες που σε είπα ηλίθιο ή εντεταλμένο γιατί τέτοιες φράσεις από τέτοιες προσωπικότητες δεν σε αντιπροσωπεύουν, μην τις οικιοποιήσε. εχεις ξεβρακωθει πλήρως, απορω που γράφεις ακόμα εδω.

    Reply
  16. kapsoulis

    Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε «ναι, είμαστε» (Τσε Γκεβάρα)

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Δ.Υ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ;
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ή ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΟΛΙΣ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    καπσούλι σε διαβάζω αρκετό καιρό στα σχόλια και δεν είχα να πω τίποτα για σένα ως τώρα, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις υποφέρω και υποφέρεις αλλά νισάφι πια, εκτός από στόκος είσαι και παντελώς ηλίθιος με περικεφαλαία (θα έλεγα αλλα θα προσβάλω ιερά σύμβολα του τόπου λεωνίδας, περικλής κτλ.)
    Έκτος και αν είσαι εντεταλμένος να παράσχεις τέτοιες υπηρεσίες επί μισθώσει!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    κάποιος να τον κάνει silence,ban,kick κάτι τελος πάντων. ΑΜΑΝ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΕΝΩ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕς.
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥς(ΑΔΕΛΦΙΑ,ΦΙΛΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΒΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ`ΟΛΑ ΣΠΑΡΑΧΘΕΙΤΕ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ(ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ)ΟΡΜΗΞΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΚΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑς.
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΗΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕς ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟς.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Και το πρωί της επομένης μέρας θα μας βομβαρδίζουν αμερικάνοι, τούρκοι, γάλλοι, άγγλοι κτλ και θα έρθουν και καλά να βοηθήσει ο πούτιν και το ποσοστό στο πετρέλαιο ή/και σε ορυκτό πλούτο θα γίνει είτε μονομερής εκμετάλευση απο ρώσους είτε απο την συμμαχία. Οι μόνοι χαμένοι εμείς. Γιατί ο κόσμος δεν είνια αγγελικά πλασμένος και γιατί μην έχτε στο μυαλό σας τους ρώσους ως απόλυτους συμμάχους. Όλοι για το απόλυτο συμφέρον και για τους ρώσους είναι να τα έχουν καλά με τους αμερικανούς και μη τρώτε τη πατάτα οτι εναντιώνονται

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Να καλεσουμε και τους εξωγηινους να μας σωσουν.Το μονο που ακουσα απο τον συντακτη ειναι το πως θα μας σωσουν οι αλλοι.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    η εξυπναδα ειναι απλη…..η βλακεια ειναι συνθετη…..και εμεις ειμασται συνθετος λαος τελικα……..δηλαδη βλακες…..συμφωνω με αυτα που λεει ο γραφων , αλλα αμα δεν το παρουν αποφαση οι ελληνες που εχουν αρχ…ια να πεταξουν με τις κλωτσιες τα αρχ…ια που μας κυβερνανε , δεν θα γινει τιποτα……..

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Εγώ δεν θέλω. Είμαι εργαζόμενος στην ΔΕΗ, αν γίνουν αυτά θα χάσω τον μισθό μου, προτιμώ το μνημόνιο

    Reply
  25. Ανώνυμος

    για να γινουν αυτα χρειαζομαστε πολιτικους με αρχηδια!!!!
    εμεις εχουμε το αντιθετο….

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΔΡΑΝΕΣ , ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ , ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ:
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *