ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

Ένας δημοκράτης θυμάται και γράφει…

Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
Γιατί βρε άθλιε;
Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την….
πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι …και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.

Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία.. Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη; Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη; Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες; Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες; Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.

Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο; Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
.
.
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν.
Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
.
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
.
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
.
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
.
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
.
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;
.
———————————————————————————————————————————
44 χρόνια μετά και ο Στρατηγός Παττακός μπορεί και ψωνίζει στη λαική ακούγοντας επεφημίες…..Πόσοι από τους προδότες πολιτικάντηδες μπορούν να κάνουν το ίδιο;;
Όλοι οι “αντιδημοκράτες” έμειναν πιστοί στα ιδανικά τους,απέναντι σε ένα ελεεινό και ανθελληνικό κράτος,πεθαίνοντας φυλακισμένοι και φτωχοί στη χώρα που αγάπησαν και τίμησαν…..Πόσοι “δημοκράτες” θα πεθάνουν έτσι;;
.
Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ……ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ……..

http://melostisneos.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

119 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΧΑΟΣ:

    ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ….

    Κάποιοι (γνωστοί) δωσίλογοι μας έχουν πουλήσει, από όταν ανέλαβαν να κυβερνήσουν ένα λαό κοιμισμένων…!
    Και καλά να πάθουμε, ας ξυπνούσαμε νωρίτερα!
    Όλη η "μεταπολίτευση" είναι μια σκευωρία κομμάτων αποτελούμενων από μή Πατριώτες, αλλά προδότες, χαφιέδες ξένων αφεντικών, με μοναδικό στόχο να πλουτίσουν οι ίδιοι…
    Όποιος του "κόβει" έστω και λίγο, μπορεί να αντιληφθεί ότι μας πάνε αλυσοδεμένους χειροπόδαρα, στό σκλαβοπάζαρο ξένων και άγνωστων "επενδυτών"… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    Το πολίτευμα επί εποχής που εσείς ονομάζετε ΧΟΥΝΤΑ, εγώ το λέω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, συγκρινόμενο με την "έντεχνη" σημερινή ΧΟΥΝΤΑ…!
    Αν αυτό σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε (αυτό για ορισμένους) το μπερδεμένο σας μυαλό, θα σας πω ότι σας μιλάει κάποιος που και στίς τελευταίες εκλογές, ψήφισε ΚΚΕ, δηλαδή στήριζα εν αγνοία μου το γ@μημένο το σύστημα και γιαυτό ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!
    Όσο για τον Παπαδόπουλο, θα αναφέρω μόνο ένα μικρό περιστατικό, μήπως ξυπνήσει κάνας Μ@λακας που μπορεί να σκεφτεί:
    Θείος μου με πέντε παιδιά (βρίσκεται ακόμα εν ζωή) ζήτησε στεγαστικό δάνειο από την τράπεζα αλλά δεν το πήρε λόγω Φρονημάτων… Στην απελπισία του λοιπόν έστειλε γράμμα στον Πατακό γράφοντάς του εν περιλήψει : Λέγομαι Γ..… Τάδε Είμαι Αριστερός αλλά δεν έχω πειράξει κανέναν. Είμαι φτωχός, έχω πέντε παιδιά δε μας χωράει το σπίτι, αλλά η τράπεζα μου έκοψε το στεγαστικό λόγω πολιτικών φρονημάτων….
    Σε περίπου δέκα μέρες τον κάλεσε η τράπεζα για να πάρει το δάνειο…
    Άς στείλει και σήμερα ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης γράμμα, όχι σε πρωθυπουργό, μα έστω σε βολευτή και ας περιμένει ΑΠΑΝΤΗΣΗ…!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    27 Απριλίου 2011 4:46 μ.μ.
    Ηρέμησε ρε παντογνώστη εσύ!!!Από τέτοιους σαν εσένα χορτάσαμε…..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!
    ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,
    ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΤΙΔΑ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
    ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
    ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΑΠΛΥΤΟΙ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΑΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ;ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΡΕΠΟΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΨΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.Η ΠΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΥΜΑΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΟΙΩΣΕ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Το ότι δεν μπήκε κανένας τωρινός υπουργός φυλακή σημαίνει ότι η Χούντα ήταν σωστή?????Μην τρελαθούμε ρε παιδιά τώρα!!!!Και δεν μπορώ άλλο να βλέπω ανορθόγραφα σχόλια από δήθεν Ελληναράδες!!!!Από ανθρώπους με ελλειπή παιδεία εγώ δεν δέχομαι απόψεις του τύπου ότι η χούντα ήταν ευεργετική για τον πατρίδα και για τους Έλληνες…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Θυμαται κανενας να μου πει αν μετα τη χουντα μπηκε κανενας Υπουργος φυλακη.
    Εγω μονο εναν θυμαμαι. Τον Μπαλοπουλο επι Χουντας.

    Reply
  8. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΒΕΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΑΣΕ ΤΗΣ ΠΙΠΕ ΛΟΥΓΚΡΑ.Ε ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Μαζεστίξ

    Αηδίασα με το άρθρο και με τα περισσότερα σχόλια.
    Ντροπή για σας που αυτοαποκαλείστε Έλληνες να υποστηρίζετε την Απολυταρχία αντί να απαιτείτε την πραγματική Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.
    Επικαλείστε τον εθνικισμό για να νομιμοποιηθείτε πολιτικά πίσω από ελληνικές σημαίες.
    Οι οποίες όμως δε σας αξίζουν.
    Είστε απλά ψυχικά άρρωστοι και συμπλεγματικοί που δεν έχετε ιδέα περί Ελλάδας και Ελληνικού Πολιτισμού.
    Απλώς αναφέρετε και περιφέρετε συνεχώς την "ελληνικότητά" σας όπως οι κρυφολούγκρες υπερτονίζουν τον ανδρισμό τους για να κρύψουν την πραγματική σεξουαλική τους ταυτότητα.

    Δεν ξέρετε τι σας γίνεται αμερικανάκια.

    Ελλάδα σημαίνει Περικλής, Αριστοτέλης, Μιλτιάδης, Σόλων, Κλεισθένης, Επίκουρος, Διογένης, Σωκράτης, Δημόκριτος, Ευκλείδης, Πυθαγόρας, Ηράκλειτος΄…

    Ελλάδα σημαίνει Δημοκρατία.

    ΥΓ.:Μια απάντηση στο άρθρο:
    http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/04/blog-post_21.html

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΧΑΟΣ

    Ανώνυμε 26 Απριλίου 2011 5:03 μ.μ.

    Σάν αρουραίοι όταν το καράβι βουλιάζει, την κοπανάνε κάτι τύποι του δικού σου είδους, σαν την αφεντιά σου, πχ…
    Εμείς θα μείνουμε στην πατρίδα μας, στη Χώρα που μας γέννησε, κι αν χρειαστεί θα πεθάνουμε γιά τη λευτεριά της και γιά να ξεπλήνουμε τη ντροπή που εσύ και οι όμοιοί σου μας φέρατε…
    Δημοκράτη του κώλου!
    Από όταν τα λαμόγια και οι χαφιέδες φόρεσαν τη μάσκα τού δημοκράτη και παραπλάνησαν τον ευκολόπιστο νοικοκύρη, αρχισε να στραβώνει το πράμα, ως που δεν έμεινε τίποτα όρθιο, μα εσύ έχεις ακόμα το θράσος και μιλάς λες κι ο κόσμος θα κοιμάται για πάντα…!
    Σε γελάσανε…
    Ο λαός αρχίζει να ξυπνά κι αλλοίμονο σας…
    Χαιρετίζω τον παραπάνω πατριώτη, τον κουκου που παρ'όλα τα νεύρα του, βλέπει καθαρά την πραγματικότητα και τα λέει όλα με λίγα λόγια!!!
    Ζήτω η πραγματική δημοκρατία, Ζήτω η δημοκρατία των συνταγματαρχών, που κάποιοι την ονόμασαν "Χούντα" επειδή δε μπορούσαν κατακλέψουν τα πάντα και τούς πάντες…!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ζητω η Επανάσταση της 21 Απριλίου 1967.
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    Θανατος στους προδότες πολιτικούς
    Οποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ εξγερθείτε!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Γιατι δεν πατε στην συρια στην αιγυπτο στην λιβυη να ζησετε ρε μαγκες που εχουν αυτο που ζητατε θα σας κανουμε και τα εισητηρια

    Reply
  13. κουκου

    φιλαρακο να κανεις τον αγωνα σου,να συνεχισεις τις σπουδες σου,να μην εγκαταληψεις ουτε τις σπουδες σου ουτε την χωρα,να προσπαθησεις με το τροπο σου κ συ,οπως ολοι μας κ θα δουμε τη θα γινει.μη μασαμε μονο αυτο μας σωνει τωρα.κ μι κολας με τα κοματα κ τα κοματοσκυλα που τα εκπαιδευουνε απο μικρη ηλικια με στα πανεπιστημια να προσελκειουν κοσμο φοιτητες κ να τους βαζουν να κανουν τη προπαγανδα τους.να τους κραζεις,να οδευεις με τη λογικη και της αξιες σου ενιμα κ με αξιοπρεπεια κ χεσε τα κοματα.να ειμασται ετοιμη να εξεγερθουμε αναντιον τον τυρανον μας.αυτα

    Reply
  14. Ανώνυμος

    φίλε κούκου
    συμφωνώ με την απάντηση σου στο σχόλιο που σου έκανα στο ότι τα πολιτικά κόμματα δεν αξίζουν της υποστήριξης μας.είμαι 19 χρονών,κατάγομαι από χωριό, σπουδάζω κάτι που επέλεξα και βλέπω ότι η κατάσταση της χώρας μου είναι άθλια γιατί υπάρχουν σοσιαλιστές που τρων δημόσιο χρήμα, νεοδημοκράτες που τρων μαζί με τους σοσιαλιστές,κομμουνιστές που διαφωνούν με όλους και με όλα, αριστεροί που δεν προτείνουν τίποτα και ακροδεξιοί που πιστεύουν στην μοναδικότητας του Ελληνικού έθνους και μας παρουσιάζουν σαν μια νέα Άρεια Φυλή!Εγώ δεν έχω ανάγκη κανέναν από όλους αυτούς, για να διαμορφώσω τα πιστεύω μου.Στον αιώνα που βρισκόμαστε απαιτώ να ζω με αξιοπρέπεια, χωρίς να στερούμαι τα βασικά αγαθά, να εργάζομαι και να αμείβομαι αναλόγως των προσόντων μου.Αυτά πιστεύω θέλει κάθε Έλληνας….

    Reply
  15. κουκου

    υποστηριζωτην δημοκρατια ,προσυλονομαι σε καπιο κομα κ πορευομαι για την συνεχεια.τα κοματα δημοκρατικε τυπε ειναι να υπηρετουν τον πολιτη.τα κοματα τωρα υπηρετουν τον ευατο τους κ τα κοματοσκυλα τους,οταν ξεφευγει η κατασταση-οπως τωρα-καλο ειναι οι δημοκρατικες σου αξιες να εχουν πληρεις εικονασ της καταστασης που ζουμε.δε βλεπεις το παιχνιδη που πεζεται κ ημαστε πιονα μιασ κοινωνιας που αλαζει καθημερινα.ε να το αντιμετωπισουμε δημοκρατικα -και να στησουμε κ κψλο.οχι ρεφιλε θα αντισταθουμε θα ξεσηκοσουμε κ θα ξεσικωθουμε,αν τυχαινει κ συ να χεις ενα χωριο που εχουν μαζεφτει περισοτεροι ξενοι απο τουσ ντοπιουςκ κανουνε οτι γουσταρουνε,αν τυχαινει κ συ να χαλιεσαι για ολα τα λαμογια που τρωνε απο τους φορους σου,αν τυχαινει και συ να συναντας σκαρτα προιοντα καθε λογης που στο βομω του χρηματος χανονται ολες οι αξιες,κ χιλια δυο καθημερινα περιστατικα απ τη μαλακια που μας δερνει.για αυτο λοιπον κ συ να αγριεψεις κ να χεσεις για λιγο της δημοκρατικες σου αρχες,μπας κ γλυτοσουμε τα σκατα που μας ετοιμαζουνε.ολοι μαζι πρασινοι κιτρινοι κοκινοι δεξιοι αριστεροι στραβοι κουτσοι ολους μας χρειαζεται οι ελλας,τωρα που τη βουλιαζουν στα σκατα

    Reply
  16. κουκου

    ας μεινω εγω με την αγνοια μου κ τα μισα ελληνικαμου,μεινε εσυ με την δημοκρατια κ εφρασου δημοκρατικα,σαβουρ βιβρ-πιανο κολεγιο γαλικα-οταν φιλε θα γινει το μπραφ καπιοι σαν κ μενα θαναι στην πρωτη γραμη κ θ τις πεζουνε κ κατι δημοκρατες σαν κ σενα θα εγκαταλειψουνε την χωρα.ι ηστορια αυτο δειχνη.με καταλαβες νομιζω.ξανασκεψουτα κ προσπαθησε να πειθαρχηθεις κ να γυμναζεσαι τακτικα αν θες να εχεις λογο,φιλαρακο.κ οχι απλα κουβεντα να κανουμε.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ρε κουκου
    δεν φτάνει που δεν ξέρεις να μιλάς ελληνικά βρίζεις και λες ανθέλληνες όσους υποστηρίζουν την Δημοκρατία!είσαι πολύ κουκουρούκου!!!!!! αντέ ρε όλοι οι φασισταράδες πάτε να μορφωθείτε να μάθετε να μιλάτε, να γράφετε και να ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ελληνικά και ελάτε μετά να μου το παίξετε Ελληναράδες!

    Reply
  18. κουκου

    μποηκοταζ ρε στα προιοντα που καταναλωνουμε,μποικοταζ στης υπηρεσιες.να απιτουμε να αγοραζουμε ελληνικα,να υποστηριζουμε ελληνικα και να κραζουμε ελληνικα και οχοι αμερικανιες.υποχοιρια της ευρωπης κ της αμερικης ειμασται.ας αλαξουμε αντιληψη γιατι αν περνεται χαμπαρι εχουμε χεστοι πανο μας με τα μυαλα μας.να τα αλαξουμε κ να παμε μπροστα.παρακαταθηκη ι ηστορια μας

    Reply
  19. κουκου

    κκε κ σκατα στα μουτρα τους.ολοι ρε οσοι εισται με καπιο κομα σκατα στα μουτρα σας,σκατομουτρα,ελεηνοι τρισαθλιοι ενθελληνες,ολοι εχετε καπια παιδεια,πιαν γαλικα κολεγιο,σκατα ρε σκατομουτρα,δε βλεπεται ιτη φιλοξενουμασται στη χωρα μας,γαμο το στρατο μας μεσα με τη δημοκρατια σας δημοκρατικοι τυποι τον εχετε κανει αδελφουλα.σκατομουτρα θα γινει της πουτανας.παπαδοπουλος ρε εντιμος κ ωραιος.νους υγειοις εν σωματι υγειη,σκατομουτρα φαη ποτο κ σκατο.αντι να συμφωνειται με τα ωραια αθρα που γραφουν καπιοι,αντιτασεσται με τα κοματα σασ,σκατομουτρα ε σκατομουτρα.πανιλιθιοι,πιανο γαλικα κολεγιο,ταξιδια στο λονδινο κ το πουτσο κλεγανε,ηλιθιοι πανιλιθια σκατομουτρα κοματοσκοιλα,φωτια φωτια ουστουδιουουλου κοματοσκυλα δημοκρατες πολιτισμενοι κ οτι αλα σκατα θελεται να πιστευαιτε οτι εισται,ανοιχτομιαλοι δικαιοι φιλανθρωποι γνωστες,σκατομουτρα.χουντα ρε κ ξεκαθαρισμα ρε να μη μεινη τιποτα ορθιο ρε,συνχιστικα

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Η μεταπολίτευση δεν ειναι τίποτα άλλο απο μια συνέχεια της XOYNTAΣ …

    Ποτέ δεν ήρθε η Δημοκρατία στην Ελλάδα!

    Οταν και οι τρεις εξουσίες ελέγχονται απο την εκάστοτε κυβέρνηση, για ποιά Δημοκρατία μιλάμε?

    και τα ΜΜΕ (η 4η εξουσία) που αντί να ελέγχει, είναι απόλυτα διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη?

    ΑΙΝΤΕ και καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ …και αφηστε της μαλακίες για Χουντοπαπαδοπουλαίους …ας σοβαρευτούμε και να απαιτήσουμε επιτέλους πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για 1η φορά !

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΜ ΔΕ …
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΘΑ ΤΟΥς ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    9:58 π.μ. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΜΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΧΑΟΣ
    Φίλε Ανώνυμε 25 Απριλίου 2011 12:43 π.μ.

    Όταν με τις πλέον αγνές προθέσεις ξεκινάς να χτίσεις ένα θεάρεστο, κοινωφελές έργο χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, θα πρέπει με κάθε μέσον να εμποδίσεις, ακόμα και νά "τσακίσεις" αυτούς που θά σταθούν εμπόδιο, ή και θα το καταστρέψουν!
    Αυτό για τον παππού σου που έκανε στην Μακρόνησο…
    Και ο δικός μου πατέρας έκανε στην Μακρόνησο!
    Άν θές την αλήθεια κι εγώ από μικρός αγωνίστηκα, ακόμα και κουπόνια πούλησα, γιά να ταΐσω τούς κηφήνες και προδότες μας του ΚΚΕ…
    Τελευταία όμως, (όχι πολλά χρόνια πρίν), κάτι δε μου πήγαινε καλά, κάτι άρχισε να με υποψιάζει κοιτάζοντας λίγο πίσω, την πρόσφατη πολιτική μας ιστορία, από εποχής "χούντας" και δώθε…
    Της χούντας που αν συγκριθεί με την σημερινή μας ΚΑΤΑΝΤΙΑ, μπορεί να πει κανείς ότι ήταν περισσότερο δημοκρατία…
    Δε λέω ότι οι απριλιανοί δεν έκαναν λάθη.
    Καί το μεγαλύτερό τους ήταν που κρατούσαν ένα φίδι στόν κόρφο τους, τον αρχιπροδόταρο και άνθρωπο των Ευρεο-αμερικανών, Ιωαννίδη ο οποίος τον Νοέμβρη του 73 ανέτρεψε την κυβέρνηση, με το από αμερικανικό δάκτυλο υποκινούμενο πολυτεχνείο (μεγάλη συνωμοσία και υποχθόνια σκευωρία φίλε μου και πρέπει να ψάξεις πολύ γιά να βρείς την αλήθεια!) και τον Ιούλη του 74 εφάρμοσε το με μεγάλη λεπτομέρεια σχέδιο των ΗΠΑ, την εισβολή και στη συνέχεια κατοχή της Κύπρου μας από τους αιώνιους εχθρούς μας, Τούρκους…
    Κίνητρο γιά μία συνωμοσία-προδοσία, είναι πάντα το χρήμα, ενίοτε και απειλές για τη ζωή σου ή των ανθρώπων σου…
    Αν όμως είσαι πατριώτης, ποτέ δε γίνεσαι προδότης…
    Οι Απριλιανοί πέθαναν φτωχοί…!
    Ψάξε και βρές.
    Και αν διαθέτεις λίγο νου θα καταλάβεις!!!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Δεν γίνεται να επαινούμε τη χούντα και τον Παπαδόπουλου που έκανε τόσα εγκλήματα.Εγώ τουλάχιστον τον παππού μου που έκανε στην Μακρόνησο και τον πατέρα μου που ήταν στο Πολυτεχνείο δεν μπορώ να τους ξεχάσω!Είναι ντροπή να λεν κάποιοι ότι δεν υπήρξαν θύματα στο Πολυτεχνείο!Η άθλια σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας δεν αθωώνει τον Παπαδόπουλο σε καμία περίπτωση.Εγώ προσωπικά προτιμώ να μην έχω λεφτά για να βγω έξω από το να μου απαγορεύει κάποιος να υποστηρίζω μια συγκεκριμένη ιδεολογία.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    oxi 7.59 δεν τους πατησε το τανκ αν τους παταγε το τανκ δεν θα ειχαμε τωρα τα ρεμαλια τους κλεφτες τους απατεωνες και το καθε λαμογιο και δεν θα ειχε πτωχευση η χωρα ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=vIo85czn9Zc

    http://www.youtube.com/watch?v=JM4ki4Avz2U&feature=related

    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=Y9llN0iT4SA

    ΕΡΓΑΤΙΑ -ΑΓΡΟΤΙΑ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    Reply
  27. PIROVOLIMENOS

    GAMOTI TIN KADADIKI MOU…GAMOTI…ARE GIGANTA PAPADOPOULO…POUSE RE ARXONTA?..POU EISE RE ELLINA?….EDO PLEON….DEN IPARXI KANIS NA MAS VOI8ISI…MONOI MAS…XORIS IGETI…PROS TA POU NA PAME TORA RE FILE?..PANTOU SKOTINOI KATIFOROI.

    Reply
  28. striker

    21/4 09,40 Ασε τις μαλακιες η το κανεις η δεν το κανεις….
    Οσο για το κυριο αρθρο εχιες απολυτα δικιο,μονο που επρεπε να το εγραφες στα ισα και οχι ειρωνευτικα..καταλαβαινω οτι ετσι ηταν αλλα λιγο σεβασμο….
    Τωρα τα πληρωνουμε γιατι ειμαστε ο λαος που θελει να πληρωνει τελεια και παυλα…ετσι μας κανανε και ετσι ειμαστε.. λυπούμαιπου το γραφω οσο θα χαιρωμουν να τους εβλεπα ολους αναποδα…εχω την ελπιδα οτι καποιοα στιγμη οχι ενας αλλα δυο,τρεις,τεσσερεις Παπαδοπουλοι θα βγουν και βουτιρο στο ψωμι τους…

    Reply
  29. Ανώνυμος

    @ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ . ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΩΝ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ . ΤΩΡΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΜΑΣ . ΟΣΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΗΝΕΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    10:59
    όταν θα γίνεις πατέρας
    και θα χρειαστούν τα
    παιδιά σου ρούχα
    για το σχολείο
    τότε θα πεις

    ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    H MAΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ
    ΑΚΟΥ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΡΕ ΧΑΖΕ 7:59 ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΞΥΠΝΑ
    ΑΚΟΥ ΣΚΟΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟ. ΕΛΕΟΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΚΟ. ΒΟΥΡΛΟ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ζητω οι μαλακες εδω μεσα που οταν πηγαν στρατο κοιταζαν μονο να λουφαρουν και να παιρνουν τιμητικες για το ευνοητο..

    η στρατιωτικη ηγεσια ειναι ανυπαρκτη, ακομα και οι τραγοπαπαδες βγαινουν και φωναζουν καμια φορα..

    οι παππουδες μου στο χωριο ΣΩΘΗΚΑΝ απ τον Παπαδοπουλο με τα εργα υποδομης που εγιναν (και χρονολογουνται απο τοτε).. εως σημερα οτιδηποτε αλλο εγινε στο χωριο αυτο εγινε για κακο (χειμαρροι και φυσικες πηγες στερεψαν, οι χωματερες ανεξελεγκτες, δεντρα κοπηκαν, το ποσιμο νερο δεν φτανει και μερικες φορες δεν πινεται καν, σχολεια εκλεισαν, η αστυνομια μεταφερθηκε αλλου, μικρομαγαζα εκλεισαν, πλακωσαν οι Βουλγαροι και οι Αλβανοι και πινουν μπυρες στις πλατειες.. ΕΛΕΟΣ!

    οσο για τη 'γενια' του πολυτεχνειου με τα ψεματα της πηρε ποστα και ρημαξε την Ελλαδα.. αλλα πριν απο λιγα χρονια ακομα αν ελεγες τιποτα για τον Παπαδοπουλο θα επεφταν να σε φαν ολοι οι 'δημοκρατες' και οι 'σοσιαληστες'.. τωρα θυμουνται τον Παπαδοπουλο.. που δυστυχως εμεινε μονος και εκτεθειμενος απο φιδια γι αυτο κι επεσε.. αλλα που θα παει, ενας δεν θα βρεθει φιλοι να πατησει το ποδι.. γιατι υπηρξε στην Αργεντινη, Εκουαδορ.. κρατατε ορεξη! να στε ολοι καλα..

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Φίλε και συν Ελληνα εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο συγχαρητήρια και λες τα πράγματα με το όνομα τους!Ο Παπαδόπουλος είναι ο Ελληνας που αγαπούσε την πατρίδα του και όταν είδε ότι κάτι μουνόπανα αναρχοκομουνιστικοφασιστικά ήθελαν να διαλύσουν την Ελλαδα πήρε την κατάσταση στα χέρια του.Οι μόνοι οι οποίοι είχαν κέρδος απο αυτό ήταν πρωτίστως οι αγρότες και μετά όλοι οι Ελληνες!Δεν θέλω να αναφερθώ σε παραδείγματα γιατί στο άρθρο σου είσαι περιγραφικότατος για το τι έγινε τότε και με κάλυψες απόλυτα!Έχω να πω μόνο να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ότι η δικαίωση του είναι θέμα χρόνου! το βλέπουμε όλοι στην καθημερινότητα μας!..ποιος στα δύσκολα δεν έχει αναφωνήσει!! …Α ρε παπαδόπουλε που είσαι!!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    FTOXES MANADES GENNHSAN TOYS TESERIS MEGALOYS TO GIORGO PAPADOPOYLO TON PATAKO KAI ALOYS
    XRONIA POLLA SE OLOYS
    ZHTV H ELLAS
    ZHTV O STRATOS
    ZHTV H EUNOSVTHRIOS EPANASTASIS

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ 929

    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΣΟΝΟΥΜΕ.
    ΤΥΝΙΣΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΣΥΡΙΑ, ΥΕΜΕΝΗ, ΛΙΒΥΗ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ
    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ??????

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Nikosh είπε…
    Ξεχάσατε πολλά έργα αλλά θα χρειζόμαστε τόμους για να τα γράψουμε. Τα metro της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένα ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΝ το 1978.

    ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΧΑΝΩ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    καλα ολα αυτα και σεβαστεσ οι γνωμες και τα πιστευω ολων ομως τωρα τη κανουμε?

    Reply
  40. Nikosh

    Ξεχάσατε πολλά έργα αλλά θα χρειζόμαστε τόμους για να τα γράψουμε. Τα metro της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένα ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΝ το 1978.
    Τέρατα πολιτικοί, λίγα είναι τα ψωμιά σας. Ας σας προστατεύψουν τα αφεντικά σας! Δεν θα γλυτώσει κανένας !!!!!!!!!!

    Reply
  41. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;; ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ;;
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΜΙΑ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Οκ, έστω ότι ο Παπαδόπουλος ήταν ο καλύτερος, ο πιο σωστός, ότι πήγε τη χώρα μπροστά και όλα τα σχετικά.

    Η παραδοχή αυτή δεν κάνει αυτομάτως την ΧΟΥΝΤΑ κάτι το ιδανικό. Διότι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τις χούντες τις επιβάλουν πάντα άνθρωποι όπως ο Παπαδόπουλος;

    Με το ίδιο σκεπτικό, αφού ο Ρομπέν των δασών ήταν κλέφτης άρα η κλεψιά είναι καλό πράγμα.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ….ΑΠΕΛΑΣΗ,ΣΤΕΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 300. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…… ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΧΑΟΣ έγραψε σε 26 September, 2010, 4:09
    Τι να γράψω; Τα είπες όλα Μεγάλε…!!! Ρέέέ κάνας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ στρατιωτικός δεν υπάρχει σήμερα ρέέέέέέ΄!!!! ¨ολοι πουλήσανε και την ψυχή τους και την ΠΑΤΡΙΔΑ για το χρήμα ρέέέ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ…..!
    Το μόνο που με κάνει να χαίρομαι οι παραπάνω σχολιαστές, είναι μια ενδειξη ότι ο λαός αρχίζει να ξυπνά…!

    Reply
  45. Α.Η.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΤΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΜΑΡΟΣΤΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΛΑΜΠΡΗ ΑΥΤΗ ΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΨΩΜΙ,ΕΛΕΥΘΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ 1974 ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ 3ΟΟΔΙΣ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ . ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΑΓΙΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ!!ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Συγχαρητήρια…… Ξέχασες και την απαλλοτρίωση της Εγνατίας οδού επί Παπαδόπουλου. Για να μην νομίζουν ότι έκαναν και έργα.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!! ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΔΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ….. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…..
    ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΒΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ [ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Ζ
    ΧΑΡΤΙΑ]

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑΠΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΛΑΣΠΕΣ..

    ΤΟ 1968 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ..

    ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ..

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΑΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ,ΦΟΡΤΗΓΑ, ΤΑΞΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ..

    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΕΣ..

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ..

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΗ..

    ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΝΤΟΥΔΕΣ

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;
    ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΪΤΕ ΜΟΥ. ΠΕΣ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.
    ΕΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ…ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

    Reply
  54. ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ 'ΒΡΑΧΟ, ΒΡΑΧΟ, ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ' ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ …..ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΦΡΕΣ.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ 11.57;;; NA ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ;;; ΜΑΛΛΟΝ! ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

    ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ – ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ KAI ANTE NA BAΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟ (ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ, ΟΚ;).
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΑΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΛΕΕΕΕΜΕ ΤΩΡΑ – ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    Reply
  56. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ
    ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ!!!

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ;;;;;;
    AΪ ΣΙΧΤΙΡ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.

    ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!! Στήν Ελλάδα έπρεπε να είχαμε γεμίσει τούς δρόμους με αγάλματα τού Παπαδοπουλου και όχι τών προδοτών Πολιτικών πού κατέστρεψαν την χώρα και κλέψανε το βιός μας!!! Το μεγάλο λάθος της επταετίας ήταν το γεγονός ότι αφήσανε ο τούς Πολιτικούς ζωντανούς!!! Ελπίζω να μήν επαναληφθεί το λάθος την επόμενη φορά!!!

    Reply
  59. Ανώνυμος

    Δεν σε βλέπω να επιχειρηματολογείς ρε βαλκάνιε 10.19
    Αυτό σημαίνει ότι σε χαλάει η αλήθεια.

    Μεγάλη Πέμπτη είναι τέκνον μου, μη με κολάζεις. Να "ρίξω" μία στα μούτρα σου;

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Αι σιχτιρ πρωινιατικα με τους φασιστες.
    Αντε και περαστικα σας ρε σαπια ζωα

    Reply
  61. Ανώνυμος

    "Τους πατριώτες στρατιωτικούς με ελληνική συνείδηση, τους έχουν εξορία σε παραμεθόριες περιοχές, τους υποβαθμίζουν συνεχώς και τους αναγκάζουν σε πρόωρη αποστράτευση.
    Όποιος τολμήσει και πει το παραμικρό, δέχεται αμέσως τις κυρώσεις."

    Αυτό σημαίνει ότι είναι μεγάλες κοτάρες και προτιμούν τον μισθό και τα αμφίβολου ποιότητας αξιώματα.
    Άρα είναι σκατοέλληνες. Άρα στ΄αρχίδια μας ο σημερινός στρατός.
    Τουλάχιστον να τους βάλουν να μαζεύουν τα σκουπίδια να προσφέρουν και τίποτα.

    Reply
  62. Ανώνυμος

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Reply
  63. Ανώνυμος

    Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω φίλοι μου, αλλά τώρα πια είναι αργά.
    Νέος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό τον τόπο.

    Οι στρατιωτικοί που είναι εν ενεργεία και σε υψηλόβαθμες θέσεις, πλέον είναι χειρότερα πουλημένοι από τους πολιτικούς.
    Τους πατριώτες στρατιωτικούς με ελληνική συνείδηση, τους έχουν εξορία σε παραμεθόριες περιοχές, τους υποβαθμίζουν συνεχώς και τους αναγκάζουν σε πρόωρη αποστράτευση.
    Όποιος τολμήσει και πει το παραμικρό, δέχεται αμέσως τις κυρώσεις.

    Από πουλημένα κομματόσκυλα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα.

    Αιωνία σου η μνήμη Παπαδόπουλε.
    Ζήτω το έθνος.

    Reply
  64. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ) ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΣΤΕ;

    Reply
  65. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Reply
  66. Ανώνυμος

    9:38 π.μ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ HIGH SCORE!!!

    ZHTΩ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ!

    Reply
  67. Ανώνυμος

    Που είναι σήμερα τα Δημοκρατικά κομματόσκυλα?
    Που είναι οι αριστεροί προδότες?
    Που είναι η ξεφτιλισμένη γενιά του πολυτεχνείου?

    Από το πρωί δεν βλέπω να γράφουν και πολλά αρνητικά σχόλια για την σημερινή γιορτή.

    Κάθε χρόνο γράφουν και λιγότερα, όχι επειδή παθαίνουν αμνησία, αλλά γιατί με αυτά που γίνονται και με τις πράξεις των μετέπειτα κυβερνήσεων, πολλοί αρχίζουν και βλέπουν την επταετία με άλλο μάτι.

    Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    Ζήτω το έθνος.

    Reply
  68. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ 8/05 ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟ Γ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

    Reply
  69. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 9.05 ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΡΑΨΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…

    Reply
  70. Ανώνυμος

    Ακου λοιπόν μπλαρκό 8.20 και άσε τους χαρακτηρισμούς στον 8.05. Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι: ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ,Κ[Υ]ΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ,ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ τουτέστιν ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αντε γειαααααα……

    Reply
  71. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΦΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΙΝΑ?–ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝ -ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 -ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΦΕΡΟΛΟΓΟΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ???–ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ –ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ….—ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?–Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ—ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΥΛΟ??–ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ—Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΨΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ–ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ 30 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ —ΡΕ ΔΕΝ …

    //Ι

    Reply
  72. Ανώνυμος

    Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ο Παπαδόπουλος έκανε, αυτά που θα έκανε οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αν αναλάμβανε τώρα την εξουσία.
    Όλοι οι υπόλοιποι μετά από αυτόν έκαναν, αυτά που θα έκανε οποιοσδήποτε επιχειρηματίας – δωσίλογος – προδότης, αν αναλάμβανε τώρα την εξουσία.

    Ελπίζω μόνο ο επόμενος Παπαδόπουλος να μην κάνει το λάθος του προηγούμενου και δεν τους στήσει στα έξι μέτρα.

    Ζήτω το έθνος.

    Reply
  73. Ανώνυμος

    Όχι, έχει πράσινο φασισμό και θα σας ξεσκίσει τον πάτο, γι΄ αυτό το νου σας.

    Reply
  74. Ανώνυμος

    ρε 8.20 τι προσπαθεις να μας πεις οτι δηθεν η πατριδα εχει δημοκρατια και εμεις δεν το βλεπουμε δε πα να γα!!θης πρωι πρωι γα!ω την σκεψη σου ζ!ο ε ζωο

    Reply
  75. Ανώνυμος

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕ ΤΟΤΕ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ…

    Reply
  76. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  77. Ανώνυμος

    8:31 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ……….Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    Reply
  78. Ανώνυμος

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΗΡΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  79. Ανώνυμος

    ένας αγιος ανθρωπος σαν αυτον δεν υπαρχει πλεον?????
    ενας τετοιος δεν υπαρχει να σηκωθει και να τους στειλει ολους στη μακρονησο να ησυχασουμε?

    Reply
  80. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ 8.05;
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΪΔΙ!
    ΠΑΡΤΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ,
    5+5

    Reply
  81. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    Reply
  82. Ανώνυμος

    ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
    Α. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Β. ΤΥΡΑΝΙΑ
    Γ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    Reply
  83. Ανώνυμος

    7:59……ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΦΙΛΕ?? ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΝΞ?? ΟΧΙ ΦΙΛΕ..ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

    Reply
  84. Ανώνυμος

    Ωπααα… τι εχουμε παιδια?? Πριν λιγο καιρο σε ενα τετοιο αρθρο υπηρχαν πολλες αντιρρησεις και υβρεις προς το προσωπο του παπαδοπουλου.Τωρα μονο χαρουλες κανουμε,δεν υπαρχει ουτε μια βρισια και σιγουρα δεν ειμαστε ολοι της εποχης εκεινης….σιγουρα υπαρχουν και ατομα που δεν ηταν γεννημενοι….αλλα βλεπουν και ακουν ……συγκρινουν και καταλαβαινουν οτι κατι δεν παει καλα μ αυτα που θελουν να περασουν σημερα για την περιοδο της " χουντας " γιατι τελικα βιωνουμε σημερα πολυ χειροτερη χουντα γιατι τελικα δεν υπαρχει ουτε ενας πατριωτης πολιτικος γιατι η ΕΛΛΑΔΑ μας παει απ το κακο στο χειροτερο γιατι προδωθηκε και πουλιεται καθημερινα απ τα καθηκια που μας κυβερνουν .Δεν ειμαι χουντικος…δεν ειμαι φασιστας…εχω ζησει εκεινη την περιοδο και αναπολω εκεινες τις εποχες που κοιμομασταν στο σπιτι με ανοιχτες τις πορτες για να δροσιζεται ο χωρος……εσφιζε η πολη μου απο ζωη με ενα τεραστιο εργοστασιο και εκατονταδες κοσμου να δουλευουν εκει ,περνω τωρα και το βλεπω να υπολειτουργει μεχρι να το κλεισουν ,γιατι αυτο ειναι στο προγραμμα…εβλεπα προσωπα με χαμογελο …κατι που λειπει απ τα σημερινα…….και αλλα πολλα ….τι πρωτα να αναφερουμε……….πως να μην σκεφτουμε και φωναξουμε……ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.

    Reply
  85. Ανώνυμος

    Εάν τα πράγματα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι τότε γιατί ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές ???
    Τόσο μ@λ@κες ήταν?
    Μήπως και το τανκ που τους πάτησε τελικά ΔΕΝ τους πάτησε???
    Να έχουμε και λίγο μέτρο εδώ μέσα…

    Reply
  86. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ …ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ!!

    Reply
  87. Ανώνυμος

    ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΥΦΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΘΕΛΩ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    Reply
  88. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ
    ΑΧ ΚΙ ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΔΥΝΑΤΑ…..!!!
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ!!!

    Reply
  89. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΩΝ ΥΑΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

    Reply
  90. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΕΑΝ ΤΟ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΓΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΡΥΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΙΜΕΡΙΣ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ
    ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΕΙΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ
    ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
    ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΩΝ
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΙΤΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΙΤΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΜΟΥΣ
    Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

    Reply
  91. Ανώνυμος

    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ

    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ

    ΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *