Συναγερμός στο λιμενικό Ηρακλείου από κλήση ότι έπεσε αεροπλάνο στη Ντία

Του Γιώργου Παπαδάκη

Ένα τηλεφώνημα ότι αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα στα ανοικτά της νήσου Ντία στο Ηράκλειο έθεσε σε συναγερμό τις λιμενικές αρχές Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής. Η κινητοποίηση του σώματος στήθηκε σε δευτερόλεπτα και ….
αμέσως μια ομάδα διάσωσης, παραπλέοντα σκάφη και σκάφη του λιμενικού βγήκαν στα ανοικτά προκειμένου να εξακριβώσουν περί τίνος πρόκειται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του prismanews.gr το τηλεφώνημα από πολίτη ότι είδε ένα φως στα ανοικτά της νήσου Ντία έγινε στις 18.25 το απόγευμα.

Μέχρι και τις 20.40 οι έρευνες των ανδρών του λιμενικού δεν είχαν αποδώσει καρπούς αφού όπως αποδείχθηκε, η εκτίμηση του άνδρα που να σημειωθεί ότι τηλεφώνησε στο λιμενικό σταθμό της Χερσονήσου, ήταν λανθασμένη.

Όπως ανέφεραν στο prismanews.gr πηγές από το λιμενικό σώμα, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε ασχέτως πως τελικά η μαρτυρία του άνδρα που τηλεφώνησε δεν ήταν αληθής.

Ο πολίτης που ισχυρίστηκε ότι είδε αυτή τη λάμψη να πέφτει στα ανοικτά της θάλασσας δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στις λιμενικές αρχές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο συναγερμός έληξε και οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους.

http://www.prismanews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *